INSEMINARE 82

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Multumesc BelissimaEva, cred ca ai dreptate, prea ma panichez din orice.Acum sa vedem ce decizie luam pe 11, pana atuncisuntem in asteptari Noroc cu serviciul si cu celalalt copil al meu care ma tin sa nu mamai gandesc la nimic. Bafta si doua liniute la fetele careau facut sau urmeaza la inseminare.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Noi stam asa:

2 sept 2,2 mil/ml
6 oct 10 mil/ml
3 nov 16 mil/ml

A scazut si nr leucocitelor, deci avea o infectie in corp.
Dar a scazut mobilitatea la 60% d ela 80%. Asta ca tot sa fie ceva acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Noi stam asa:

2 sept 2,2 mil/ml
6 oct 10 mil/ml
3 nov 16 mil/ml

A scazut si nr leucocitelor, deci avea o infectie in corp.
Dar a scazut mobilitatea la 60% d ela 80%. Asta ca tot sa fie ceva acolo!

Ce imbunatatire!! unde a facut spermograma sotul tau?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisia_buc

Ce imbunatatire!! unde a facut spermograma sotul tau?

AM ales Matei Basarab. Nu ne da un raport foarte detaliat, tip madam Matei, dar scrie ce e mai important. Scrie:
nr de gigei
ph
nr leucocite
volum
forme anormale
mobilitate intre 1-6 ore
mobilitate 6-12 ore
Costa putin, doar 38 lei. Noua nu ne-a cerut nimeni spermograma. De capul nostru facem tratamentul acela si tot de capul nostru ne ducem la spermograma, pt ca vrem sa vedem daca suntem pe calea ce-a buna. Citisem la un momenet dat, ca sa nu facem spermograma timp de 3 luni ca nu va fi relavanta ci sa o facem la sfarsitul celor 3 luni de tratament. Dar, eu am zis sa facem lunar, ca sa vedem daca merge tratamanetul. In mod normal, dupa 3 luni, ar trebui sa intram in alt ciclu spermatic. SA vedem cum se va prezenta cand vom reincepe lupta. Acum am curaj de IA, dar cu 1,5mil/ml dupa preparare, nu.
Sotul tau cand face o luna de tratament? Il trimiti la spermograma? Nu ar fi rau sa vedeti cum merge treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Sotul meu nu face tratament, a facut spermograma la trei laboratoare diferite, bineinteles si rezultatele sunt diferite, la doua are normospermie ( motilitate 80-87%, forme normale peste 90%) la una oligoastenoteratozoospermie severa (motilitate 24%, forme normale 5%). Te-am intrebat unde a facut sotul tau spermograma pentru ca vrem sa o repetam si la alt laborator, cu toate ca daca doua sunt la fel cred ca la al treilea este o eroare (cand am mers sa luam rezultatul, nu gaseau nici proba nici numele....ne-au sunat dupa o saptamana).....de aceea am dubii. Noi am facut la medsana, synevo si medlife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

astazi verisoarea mea a facut inseminarea!!!!!!!!!!!
sper ca peste 14 zile sa vedem 2 liniute!
pana atunci i s-a prescris si tratament cu utrogestan, vaginal!!!!
haide valy cu cele 2 liniute!!!
aceesi urare la toate !!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Bafta verisoarei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Kmy_Black,
Sa fie intr-un ceas bun, inseminarea verisoarei tale, sa fie cu ochisori !

javascript:insertsmilie(''); +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

multumesc mult fetelor! va tin la curent!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

SUNT TERMINATA ,test negativ......................m-am saturat de viata asta ,nu este corect..........sunt la serv si nu ma pot controla sa nu pling ,....uffffffffffffff imi pusesem atitea sperante!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput