Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
Alice_Elena spune:
Anca, eu nu am auzit de medicamentele astea de care zici. De fapt eu nu auzisem de multe medicamente pana am nascut ![]()
Sanatate lui sasha.
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
27+ 
ainotna spune:
Alice, nici eu nu auzisem de multe pana sa nasc si mai ales pana sa se imbolnaveasca B de foaaarte multe ori. Acum am fost la doctorul care ma trata pe mine la circa atunci cand eram mica
De aceea nu stiu nimic despre tratamentele lui 
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui palomina Azi ar trebui sa ajungem si la o nunta a unei prietene dar n-am niciun chef- sotzul termina munca pe la 11-12 noaptea, cica ne intalnim acolo, sunt si stresata ca nu stiu cum va dormi A., sper sa nu se prinda ca am plecat la party la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010 |
si noi mergem azi la nunta
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
Buna fetele 
adormisem si eu dar fac aia de deasupra curatenie, si cum fac o data pe luna cred 
sunt niste tineri in chirie, cand fac, scoala tot blocul....asa ca mi-a sarit somnul, andrei s-a trezit si el o data plangand, sper totusi sa se odihneasca
am fost si am cumparat covor in sufragerie, unde sta puiul sa se joace. era deja rece pe jos. a fost foarte incantat 
i-a tot explicat tati de dimineata cum pune covorul si el imita fericit, asa ca l-am si filmat ![]()
diseara mergem la o nunta, nu prea sunt fericita cum stau rochiile pe mine,ca m-am ingrasat, dar asta e 
mai aveam o nunta in noiembrie, dar s=a anulat 

mi-am facut de cap la accesorize, imi cumparasem un groupon cu 50% reducere, asa ca azi am tras si o fuga pana acolo 

cu stresul meu cu papa lui andrei, am renuntat la gustarea de dimineata si papa direct pranzul pe la 12 jumate-1, si apoi fructe la trezire si cina. e mult mai bine acum, doarme mai bine si nici nu mai are burtoiul ala seara 
eu sper ca atunci cand se culca mai tarziu sa pape totusi un fruct si dimineata, dar deocamdata ramanem asa.
am inceput sa ma uit din nou pe blogul cristelei, ma gandesc sa ii fac niste biscuiti de acolo sau sa ii mai cumpar cereale, dar trebuie sa intreb de care, ca eu nu cred ca ea foloseste cereale de copii, cred ca musli sau fulgi de secara / ovaz...sa ma mai duc pe la naturalia sa ma mai aprovizionez.
azi a papat asa aschiuta
8.30 - o felie de paine cu almette si rosie si 1/2 iaurt zuzu
12.30 - tagliatele cu pui si suc de rosii la cuptor si rosie separata 

asta am papat si noi la pranz de fapt
si tre sa ma gandesc ce sa ii las bonei sa ii dea diseara ![]()
iar m-am intins 
va
ma duc sa vad ce mai e nou pe vplay ![]()
racusor2010 spune:
de tinut minte, mi-a placut articolul
http://www.qbebe.ro/psihologie/educatie_si_disciplina/cuvinte,_gesturi,_comportamente_pe_care_sa_le_eviti_in_relatia_cu_copilul_tau?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ainotna Salutare! Sasha tuseste mult mai rau decat am inteles eu/mi-a spus mama. Peste noapte a avut vreo 4 accese de tuse rau-rau de tot si dimineata mi s-a parut ca haraie. M-am dus cu el la dr, l-a ascultat si nu are nimic la plamani, doar in gat si la nas. Mi-a dat "Sirop expectorant" de la Biofarm si o sulfamida. Mi-a scris pe reteta Biseptol, dar mi-a zis ca o sa-l gasesc sub alta denumire. De la farmacie mi-a dat Tagremin. Nu mi-a mai prescris nimeni sulfamide pana acum. Aveti idee care e diferenta dintre antibiotic si sulfamida si de ce ar trebui sa-i dau un medicament cu efect bactericid cand e infectie virala? Doar preventiv? Eu nu i-am dat antibiotic lui B chiar daca avea febra, Sashi nici macar nu are febra...Eu sunt hotarata sa-i dau totusi acest medicament, dar as vrea sa inteleg n pic... |
ca si Biseptol eu i-am dat candva lui Eric Sumetrolim...paote are aceleasi componente ca si cel pe care ti l-a prescris tie...nu stiu...teoretic, sunt medici care dau Sumetrolim pt ca nu e 'tare', gen antibiotic...adica se incearca varianta soft inainte de antibiotic...nu stiu cat m-ai inteles...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ilinca79 spune:
Eladea stiu ca fetele au zis ca vin oriunde, dar parca Paula nu era sigura daca ramane azi in cj. Poate ne trezim la Sinaia doar noi doua ![]()
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
rodyka spune:
no, am scris un mesaj lung si nu stiu pe ce taste am apasat ca a disparut
, mi-e lene sa mai scriu din nou tot, asa ca o sa fiu mai scurta, din ce-mi amintesc ![]()
crispro, chiar a trecut repede ziua de azi la munca, a fost chiar bine! luni o sa iau si primii banuti, deci va fi si mai bine
. cum a dormit V cu V? repeta figura si noaptea asta, iar daca te mai trezesti peste noapte, lasa telefonul si panda pe la usi, intoarce-te pe partea aialalta sa vezi ca o sa adormi iar
. nș 17?! wow! noi ne-am blocat la 6, din cate stiu eu (ca la Isa nici degetul nu-l pot baga in gura). si tie multa sanatate 
palomina, distractie placuta la nunta
. racusor, la fel si tie
fetele din CJ si MS, distractie placuta daca va intalniti!!
ilinca,
, aveti voi dreptate, nu-i de mine butoiul cu melancolie ![]()
crissteo, probabil ca e criza barbatilor la 40 de ani. si al meu are o multime de prietene pe fb
, dar asta nu inseamna nimic. si eu am prieteni pe fb si mess
. dar daca nu te deranjeaza prea tare, poti sa-i vezi de fata pana-si face ea toana. la o adica, daca tot i s-a pus pata sa-l urmareasca, o va face cu fata dupa ea... eu sper sa nu fie nimic, doar o faza trecatoare peste care sa treaca cu bine
ludmila_p85, bine ai venit in casuta noastra
. cum il cheama pe baietelul tau? poate o fi de la dinti agitatia lui
no bun, Isa doarme asa de bine la amiaza ca nu-mi vine sa cred! ii da mama sticluta si in 3 minute iese deja din camera de la ea, ca zice ca doarme
. clar, eu eram si pentru joaca, si pentru pupacit, si pentru cantat, si pentru scarpinat intre urechi
. acuma ma duc si eu taras-taras catre pat, sa vad in ce timp record adorm si eu ziua. abia tastez, ma dor degetele, hihi
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ludmila_p85 spune:
Va multumesc ca ati citit si mesajul meu!!! Pe baetelul meu il cheama Vlad. Azi a fost mai bine, a mincat binisor!!! Sint mai linistita!
crispro spune:
Hello! Am net, dar nu pot sta pe calc, ca nu ma lasa vlad, asa ca scriu de pe tel. Sotul si-a luat azi liber si am decis sa dam o fuga la cluj, sa ii dam cadoul nasei, ca a fost ziua ei in 30 sept. I-am luat carduri cadou de la C&A( mi se pare faina ideea de card cadou, isi ia ce vrea si ce ii place). Si m-am intalnit cu Paula si Raul
, dar eram oe fuga, ca v nu a dormit deloc... Si cred ca am vazut-o si pe Raisa, dormind in caruciorul mov, cu tati ei![]()
Ludmila, bine ai venit! Si al meu e maraila- la noi e de la dinti, clar.
Ainotna, pupam pe Sasha sa treaca tusea at mai repede.
Dormitul v cu v o sa il mai repet. Sper eu o data pe sapt, ca mi-a placut . Acuma, sa vedem cat va avea vasi de munca. Diseara e randul meu, il las pe vasi sa bea un pahar de ceva.
Racusor, Palomina, distractie faina la nunta. Daca tot mergeti si raman puiutii cu altcineva, macar sa profitati si sa va simtiti bine.
Rodi, ma bucur ca te simt mai bine! Cred ca nu iti e usor, dar ma bucur ca optimista de tine vede partea plina a paharului. Pupam fetele frumoase'
Sa-l ajutam pe Alex

Doar preventiv? Eu nu i-am dat antibiotic lui B chiar daca avea febra, Sashi nici macar nu are febra...Eu sunt hotarata sa-i dau totusi acest medicament, dar as vrea sa inteleg n pic...