Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Nu va servesc cu cafea, ca inca sunt in pat. A trrecut prima noapte in care V a dormit cu vasi ( adica pe vlad l-am pus in patutul lui, iar pe vasi in patul mare din aceeasi camera). Eu tot m-am trezit de cateva ori, greu am reusit sa readorm si acum nu mai am somn, ca am o tuse ce nu imi da pace. Nu stiu inca cumau dormit, l/am auzit plangand acum la 7 si parca si chiar acum.

Tina, pup!

Rodi, si pe tine! Servici usor azi , sa treaca repede!

Ce as vrea sa mai pot dormi un pic, pana la 9 :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Acum va servesc cu o cafeluta calda, buna de tot!

Am uitat sa a zic ca am descoperit cauza maraielilor si a trezirilor din noapte- se pregateste bucata nr 17 din gurita, adica prima din ultima serie de masele. Am vazut ca e f umflata zona. Ieri la baita am reusit sa il fac sa deschida gurita si sa ma uit cu lanterna. Se vede bine albul maselutei, dar e sub gingie inca.

Eu sunt pe antibiotic, ca nu mai trecea nicicum afurisita de raceala, si deja ma dureau urechile insuportabil. Astept sa treaca odata!

Baietii mei dorm. Dar dimineata la 8 am intrat sa ii pandesc, Vasi imi facea semne disperate sa ies :) ca v era treaz

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Cripro, ma bucur ca ai reusit sa-l lasi pe Vasi cu Vladutu. Trebuie sa mai incerci, a zis bine Rody ce a zis. Berti doarme cu tati 3-4 ore pe zi in doua reprize. Cu mine doarme o data la pranz, dupa indelungi parlamentari. Si Teo cam la fel.

Eu sunt un pic intoarsa, m-a sunat o prietena sa o sfatuiesc cum sa faca ea sa se convinga ca al ei sot o inseala. Ea are aproape 40 de ani, are un baiat la liceu si o fetita mai mica decat Berti. Sta acasa cu fata. Al ei pleaca la serviciu, isi mai schimba programul brusc, au stat ea si copiii fara nici un ban cateva zile, desi ea zice ca el avea cateva milioane ascunsi in portofel.
Intra pe facebook si are prietene o gramada de femei-el. Ea zice ca nu se converseaza cu ele ca el nu prea sta la calculator dar le are in lista de prietene, cateva sute, le cere prietenia.
Si acum s-a gandit sa-l urmareasca, ca zice ca intr-o zi anume merge intr-un mall el singur sa faca cumparaturi, sta cateva ore si cand a zis ca merge si ea, el s-a suparat din senin si s-au certat.
Habar nu am ce sa-i spun, am ascultat-o si atat. Imi e tare draga si mi-e mila de ea ca stiu ca o macina de mult timp cum se comporta el cu ea. Nu stiu cum sa o ajut. Ea vrea sa-mi lase mie fetita cateva ore si ea sa-l urmareasca in mall. Nu stiu ce sa fac, parca as zice da, parca nu m-as baga. Of, nu m-am confruntat pana acum cu asa ceva.
Voi ce ati face?
M-a intristat tare telefonul ei, mai ales ca stiu ca e o mama devotata, trup si suflet pentru familia ei. Chiar sa faca el asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata girls!

crispro, multu de cafea...delicioasa...

si noi dormim rau, tot cu plansete de cateva ori pe noapte...uffffffff, sa treaca odata si perioada asta...

cu raceala suntem binisor, ambii...tind sa cred (sau vreau sa sper...) ca suntem pe drumul cel bun...

sanatate puilor bolnaviori...

crissteo, ma bucur ca sunt bine baietii tai... cat despre prietena ta, ufff, greu de dat sfaturi...paote sa aiba o discutie directa, civilizata si sincera cu el? sau daca nu, efectiv sa -i intinda o cursa...stii despre ce vorbesc...(suna telenovelistic, dar asa se paote convinge ce om e...)...

am trimis copilu mic cu tati, ala mare e la bunici, eu ma apuc de smotru de every Saturday...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

ILINCA, VICTO, RAMANE SA NE VEDEM LA SINAIA PE LA 18-18.30 CU PAULA SI RAMO?

daca nu va convine, locatia sau ora, propuneti altceva, eu ma supun...

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Hello gagici,

Eladea, super ideea cu Sinaia, chiar imi era dor ca n-am fost demult. Si ora e ok pt. mine. I-am trimis mesaj lui Victo, din pacate e tare ocupata si nu poate veni. Ramane sa confirme si fetele din Mures.

Cris, ce ma bucur ca l-ai lasat pe Vladut cu Vasi. Sa vezi ca daca repetati experienta si la noapte, sigur dormi si tu mai bine. Oau deja, nr. 17...macar bine ca ai gasit cauza maraielilor.

Rodi tare-mi place ca ai iesit din butoi
Palomina

Oana ideea lui Rodi cu LP prin somn mi se pare buna. Sau daca nu merge nici asa, ia un Lp cu banane, miere, etc. cel putin o perioada, poate il accepta mai bine.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Ilinca, Paula zicea ca si ea si Ramo vin unde stabilim noi...asadar, trebuie doar sa le spunem locatia si ora...

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hola, fetelor!

...eu de-abia acum imi beau cafeaua... A. doarme. Continuam cu muci si tuse care se rupe. Vad ce se intampla si maine si luni mergem la medic. Asa n-as fi vrut sa-i dau de-astea gen eurespal, ambroxol... Noaptea doarme bine, vorba vine cu tzitzi gramada. De cand stam in casa e chiar obsedat de tzitzi

Azi ar trebui sa ajungem si la o nunta a unei prietene dar n-am niciun chef- sotzul termina munca pe la 11-12 noaptea, cica ne intalnim acolo, sunt si stresata ca nu stiu cum va dormi A., sper sa nu se prinda ca am plecat la party ma rog, ideea e ca nici acum nu m-am hotarat in ce ma imbrac deci asa un chef am....

Acum astept sa vina mama , poate reusesc sa dau si eu cu aspiratorul .

Weekend placut, fetelor!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Salutare mamici! Sint noua pe acest forum dar am si eu un baietel nascut pe 28 iulie 2010 cu care ma mindresc enorm!!! Acuma na, s-a cam schimbat in tot ce face,nustiu ce are da ceva nu e bine,are scaun moale de vroe saptamina,agitatie pe tot parcursul zilei si mai ales noaptea,e mare veselie,plinge sarmanelul si ma gindesc ca poate de la dinti,abia ii iese al 6-lea!! stiu ca e cam tirziu dara asta e. voi ce parere aveti? ii dau si sirop de tuse ca e putin racit,are mucusori ,poate fi de la sirop? maninca prost si doarme numai leganat pe picioare...nu mai pot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare!
Sasha tuseste mult mai rau decat am inteles eu/mi-a spus mama. Peste noapte a avut vreo 4 accese de tuse rau-rau de tot si dimineata mi s-a parut ca haraie. M-am dus cu el la dr, l-a ascultat si nu are nimic la plamani, doar in gat si la nas.
Mi-a dat "Sirop expectorant" de la Biofarm si o sulfamida. Mi-a scris pe reteta Biseptol, dar mi-a zis ca o sa-l gasesc sub alta denumire. De la farmacie mi-a dat Tagremin. Nu mi-a mai prescris nimeni sulfamide pana acum. Aveti idee care e diferenta dintre antibiotic si sulfamida si de ce ar trebui sa-i dau un medicament cu efect bactericid cand e infectie virala? Doar preventiv? Eu nu i-am dat antibiotic lui B chiar daca avea febra, Sashi nici macar nu are febra...Eu sunt hotarata sa-i dau totusi acest medicament, dar as vrea sa inteleg un pic...

Mergi la inceput