Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (200)
Raspunsuri - Pagina 16
Lorich spune:
Bele tocmai asta mi-a palcut la pantaloni/costum, ca sunt subtirei, ca un tricou de bumbac asa, subtirei, ca in clasa, la gradi e cald. Daca te hot sa comanzi, sa iei mai mari, adica de 4 ani, m-au sunat doamnele alea si mi-au zis ca daca e copilul mai mare sa iau mai mari decat varsta; mie mi-au venit si-s f incantata de ele.
Lumi parfumul meu preferat a fost Elisabeth Arden, Red door, minunat!!Altceva nu stiu....
Andrada79 spune:
Salutare!!!!!!!!!!![]()

Nu am mai intrat de mult tare de mult. De gandit sa stiti ca ne-am gandit mereu la voi dar am avut o perioada mai cu furtuni. Acum sper sa treaca usor usor si sa ne linistim.
Adriana imi pare rau de momentul greu prin care treceti. Condolenate si multa putere intregii familii.
Am citit putin din urma si am vazut poze cu Victoria si am mai vazut si niste poze frumoase puse de Alina. Casa de piatra surioarei tale! Sunteti niste frumoase!!!!!
Lorich merci de linkul cu hainute de gradinite. Stiu cat am cautat la Tiberiu ceva lejer lejer pt gradi iar aici vad ca au si preturi bune. Noi din pacate am intrerupt momentan gradinita pana la anul. A fost un esec total. M-am ales cu un Tiberiu speriat si ingrozit de ideea de gradinita. Nu au fost decat 12 zile puse cap la cap de gradi si ne-au ajuns. Ma bucur insa ca acum si-a revenit si este cum il stiam eu vesel, spontan si plin de energie.
Luminel spune:
hello, hello!
Andrada, wellcome back pe la noi! imi pare rau ca nu s-a adaptat Tiberiu la gradi; poate la anu e mai bine! cine sta cu el acasa?
Lori, Belleane, merci! acum ce-o fi o fi, l-am comandat deja, astept sa vina; sper sa nu fiu eu cea tepuita; apropo, la ce ar trebui sa fiu atenta ca sa-mi dau deama?
Aly, wow, inca un pianist in club! bravo! succes!
chiar fenomenala replica aia
de unde le-or scote!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
belleane spune:
Luminel: se spune ca dau tepe in general la comenzile care se achita cu bonurile pe care le dau cadou tot ei,nu la prima comanda. Tot pe aici pe forum pe undeva am citit.
Luminel spune:
la mine e prima comanda si fara bonuri cadou; deci ar trebui sa stau linistita![]()
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Andrada79 spune:
Luminel sta tot mama cu el. Chiar si ea nu a mai fost de acord sa il ducem. Incepusem frumos, initial primele zile am fost eu cu el si stateam pana la 13.00, cu mine acolo binenteles pt a face adaptarea cat mai usoara. Am fost doua zile si a racit apoi a mers cu mama si dupa 5 zile l-am lasat sa si doarma. Ce sa zic din pacate clasa pe care o au este fffff mica, cat un dormitor de bloc. Este grupa mixta cu copii de toate varstele. Am simtit de cand m-a dus cu el ca ceva scartaie, copii multi, sala mica, copii care inca mai vin noi in grupa desi.....loc chiar nu mai este, nici fizic la masa cand mananca, abia, abia au loc. Educatoarea uneori se mai enerveaza si am inteles-o uneori, alteori nu prea. Din pacate nu are cum sa faca fata, ideea ca trebuie organizata serbarea x si trebuie sa iasa perfect in fata parintilor iar asta duce la stres, oboseala si binenteles au de suferit tot copii. Ce sa iti zic sunam sa vad cum este si mi se spunea ca plange se mai joaca, se implica in activitati apoi iar mai plange. La 17.00 cand il luam il gaseam sfasiat de plans, cu cearcane obosit si trist. Ajungeam cu el acasa si tot trist, abatut cadea pe ganduri, incercam sa stau si in cap sa fac tot ce stiam ca ii place dar nu, pur si simplu isi lua pernuta si imi spunea ca el vrea sa faca nani si ca e trist. Daca il intrebam ce a facut la gradi imi spunea "am pans". Totul a culminat cand l-am gasit epuizat de plans, murdar pe bluza cu ce mancase la pranz si suparat ca tanti i-a dat pijamaua altui copil. In ziua aia l-a luat sotul si cand a ajuns si l-a vazut asa si fara chilotei, direct in pantaloni a intrebat ce s-a intamplat. I s-a spus ca facut pe el in somn si inainte de nani a mai facut pe el dar nu pipi ci....... Era atat de trist si parca speriat sa imi spuna ce s-a intamplat. Ingrijitoarea i-a dat sotului pijamaua murdara si el i-a spus ca Tiberiu are in saculet pijamalele lui, i-a aratat dulapul lui pe usa caruia scrie si numelele lui si pijamalele inscriptionate de mine cu litera T. Daca l-ar fi intrebat pe Tiberiu unde are hainele, el stia exact si dulapul si tot ce are fiind de regula fff atent cu lucrurile lui.Ideea era ca fiind serbare la alta clasa nu au mai avut timp si de el..........Acasa mi-a spus ca el a plans ca nu e pijamaua lui dar practic nici nu s-au sinchisit sa il auda ce spune dupa care doamna de dimineata la "certat incet" apoi doamna de la pranz la "certat incet" ca a facut pe el dupa care doamna care l-a schimbat a tipat la el. Tot in ziua aia in care l-am luat pana seara a inceput sa stranute rau si mi-a dat intr-o viroza oribila cu muci si o tuse groaznica. Am stat cu el cateva zile timp in care am dat si alte telefoane la mamici care isi iau copii de la gradi si am aflat ca plange non stop, sta singurel si plange suspinand in liniste. O mamica mi-a zis ca a vorbit cu el ca i se rupea sufletul cand il vedea asa si chiar le-a spus celor de acolo sa nu il mai lase asa sa il implice in ceva sa uite. Apoi alta mamica de la alta grupa mi-a zis ca si ea s-a mirat de ce e lasat asa. Ne-am interesat si la personalul din gradi si ni s-a confirmat ca plange non stop si cand ies afara sta si plange. M-am suparat fff tare pt ca nu de nebuna am sunat sa vad cum este si practic nu mi s-a zis adevarul. Ideea nasoala pe care a retinut-o el de la tanti care "a tipat tare" a fost ca nu are voie sa faca treaba mare deloc si mi-a dat intr-o constipatie.......de ajunsese cu dureri si plangea, ma strangea in brate de durere. Stand acasa cu el dupa vreo doua zile mi-am dat seama ce e in capuletul lui. L-am vazut ca se ascundea cand ii venea sa faca si l-am auzit cum sis spunea "peaca peaca nu ai voie sa faci nu ai voie". Atunci mi-am dat seama ca el a inteles ca nu e bine sa faci treaba mare si da-i cu suc de fructe cu duphalac si explica-i ca e sanatos sa facem ca toti facem iar el ma intreba "si nu supala nimeni mine?". Acum vad ca a scapat si de dureri si e mai bine si e vesel si e fericit atata timp cat nimeni nu mai pomeneste de gradi. Am incercat sa mai aflu de la el cate ceva si mi-a zis ca nu mai vrea cuvinte ca nu mai sunt cuvinte pentru ghighita si nici ca mai pomenim. Nu stiu ce sa mai zic acum. Vom relua poate gradi mai incolo, din martie, om vedea ca sunt inca multe necunoscute pt mine.
Alysh spune:
Andrada mi s-a zbarlit pielea, pur si simplu. E horror ce=-ai povestit acolo. Dar la ce gradi era: de stat, privata? Ca la stat stiu ca sunt obligati sa-i tina pe categorii de varsta. Cred ca si la privat tot asa e...cumplit prin ce a trecut scumpul de Tiberiu, bine ca l-ati scos de acolo...brrrrrrrrrr
Luminelu', sa vedem acum ce s-o alege si de pianul asta. Vreau sa-l duc si la niste concerte de muzica simfonica pt copii sa vedem cum reactioneaza. Dar nu voi insista cu nimic, nici in domeniul artei nici in al sportului. Voi depune toate eforturile sa le fac cunostiinta cu cat mai multe si ei sa isi aleaga ce le place.
Luminel spune:
Vai, Andrada am ramas socata
mi s-a rupt simie sufletul cand am citit
cum mai sa-l trateze asa?!?!?!
e gradi de stat sau particulara?
cred si eu ca e terorizat de cuvantul gradi!
bine ati facut ca l-ati retras! sper sa-i treaca spaima si sa se poata integra intr-o alta gradinita mai "normala".
Vai, inseamna ca eu sunt o norocoasa ca Cristi s-a integrat asa de bine, nu are nicio problema la cresa (si e de stat!), e fericita cand se duce. Afost doar acel incident cu luatul de mot, care de fapt nu stiu cat a fost intr-adevar luat de mot, dar important e ca ea nu a fost deloc afectata!
La voi e bine ca are cine sta cu el! oricum, pacat ca s-a speriat atat de tare de gradi! nu toate sunt asa!
Apropo, Lori, voi cum mai suntei cu gradi?
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Luminelu', sa vedem acum ce s-o alege si de pianul asta. Vreau sa-l duc si la niste concerte de muzica simfonica pt copii sa vedem cum reactioneaza. Dar nu voi insista cu nimic, nici in domeniul artei nici in al sportului. Voi depune toate eforturile sa le fac cunostiinta cu cat mai multe si ei sa isi aleaga ce le place. ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
foarte bine ca faci asta! talentul trebuie descoperit si incurajat! succes!
eu am observat ca Cristi reactioneaza la muzica de opera, la sunete de pian, in general la muzica clasica, mai mult decat la asta moderna
ozacea vreun talent de muziciana in ea wi eu habar n-am!
ar fi fericirea lui taica-meu, care si-a dorit ca macar unul din copii lui sa cante la un instrument si degeaba...

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu