Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (200)
Raspunsuri - Pagina 15
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luminel am calculit: financiar e mai bine sa amanam plecarea , dar doar din acest pdv ![]() aaa, si Cleo, pe Frankfurt nu exista curse low-cost am cautat de mi-a venit rau si nu sunt iar biletele costa o gramada de euro atunci...Asta e, trebuie sa ma resemnez si sa o iau de la capat cu planurile Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
dar tren pana in Bruxelles sunt? Cat costa? cat de dese sunt?
Sau catre alt aerport si catre alte curse low cost?
Haoleo, ce e cu resemnarea asta? Dam din coate, intrebam, ne agitam, gasim o solutie.
Edit: uite asta idee de afaceri. facem o cursa low-cost Buc-Frankfurt. Cerere este, oferta ciuciu. Cine se baga?
Luminel spune:
| citat din mesajul lui cleo78 dar tren pana in Bruxelles sunt? Cat costa? cat de dese sunt? Sau catre alt aerport si catre alte curse low cost? Haoleo, ce e cu resemnarea asta? Dam din coate, intrebam, ne agitam, gasim o solutie. Edit: uite asta idee de afaceri. facem o cursa low-cost Buc-Frankfurt. Cerere este, oferta ciuciu. Cine se baga? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
sunt la Dortmund, Stuttgart si koln, dar mai coasta si trenul destul, nu stiu exact cat dar destul de mult plus "tramabalarea"
da, hai sa punem mana de la mana si ne luam un avion
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Cleo azi mergem sa ne interesam de balet, ca avem o scoala de dans aici langa noi. Si cea de muzica e tot aici. Eu nu am mari asteptari de la lectiile de pian, stiu ca e prea mica, dar ceva-ceva tre sa facem si noi... ca aici iarna-i luuuuuuuuuungaaaaa. ![]()
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Desiree2002 Cleo azi mergem sa ne interesam de balet, ca avem o scoala de dans aici langa noi. Si cea de muzica e tot aici. Eu nu am mari asteptari de la lectiile de pian, stiu ca e prea mica, dar ceva-ceva tre sa facem si noi... ca aici iarna-i luuuuuuuuuungaaaaa. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
mi-am adus aminte: si Cristi a inceput cursuri de dans la cresa; vin doua profesoare de doua ori pe saptamana si lucreaza cu ei. Deja se cunoaste
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Adriana_78 spune:
Cleo are planuri marete -- sa ne luam un avion
nu cred ca e rentabil, prea scump cherosenul
Lumi, nu trebuie sa cauti bilete doar la companiile low-cost, ci si la companiile obisnuite.
Daca rezervi din timp, biletele sunt mai ieftine
Exista la rubrica Economy Saver bilete mai ieftine, daca ai noroc sa corespunda cu perioada vostra, e bine
Cu Lufthansa, costa dus intors in jur de 240 euro/pers. in per. Pastelui
cleo78 spune:
noi cumparam avionul ala, dar cine spala atatea geamuri la el?![]()
pretul la kerosen il gasii aici:
http://www.nyserda.org/energy_information/nyepg.asp
Creste maica, continuu.... punem la scaune si niste pedale de bicicleta.
Simonix spune:
Desiree - Robert merge la dans, o data pe saptamana. Eu nu am asteptari de la chestia asta, vreau doar sa se miste, (ceea ce nu e greu :D cam asta face 90% din timp :p) si sa se obisnuiasca cu alte grupuri in afara de prieteni si scoala. Spre surprinderea mea chiar fac chestii acolo
a invatat figuri, numara timpii, si-a imbunatatit vocabularul, canta non stop prin casa, lalaie, el stie ce, merge in pasi de dans
Ii place si e vesel de cate ori mergem. E singurul baiat (probabil ca si de-aia ii place :D) si are deja fane: cam trag fetele alea de el pe acolo (o tanti imi zice ca fii-sa nu vrea sa mearga la dans daca nu e Robert acolo - vai de fundu' nostru mai incolo :D)
Voilà experienta noastra cu dansul.
In rest, cu bricolajele, noi am avut perioada faina acum un an, intre timp nu mai prestam acasa. Insa la scoala fac chestii foarte faine, ma uit ca dosarul lui se tot umple. Deci acasa relaxare - face prajituri si biscuiti, Esme ar fi mandra de mine :D Revenind la scoala, acum studiaza circul - si or sa faca spectacol, eu am dus o perdea
cu clovni ca material. I-au dus si la circ, s-a lecuit Robert de frica de clovni (madamele l-au tinut in brate pt ca le avertizasem eu ca e fricos :D) si a capatat teama de acrobati
Cica era o tanti care se invartea pe sus si lui ii era frica sa nu cada si plangea (Robert, nu acrobata). Distractii.
Fetelor, va citesc dar de scris mai putin - am fost bolnavioara (eu cred ca plodul mi-a dat sistemul lui imunitar si acum eu fac febra si ma bolnavesc pe cand el e super OK), am fost stresata cu schimbarea de job, sunt obosita si am zile cand ma culc odata cu Robertino, pe la ora 9, tata s-a operat si na, stres suplimentar ... Sper sa imi revin mai incolo :)
Adriana - condoleatze !!! Putere multa, mai ales sotzului 
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Luminel spune:
| citat din mesajul lui cleo78 noi cumparam avionul ala, dar cine spala atatea geamuri la el? pretul la kerosen il gasii aici: http://www.nyserda.org/energy_information/nyepg.asp Creste maica, continuu.... punem la scaune si niste pedale de bicicleta. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |

Alysh spune:
Iote ce fete vorbarete, chiar azi cand am avut eu mai mult de lucru. Tz, tz, tz. Vreti sa va luati avioane, ha? Las’ ca spal eu geamurile numai sa ma duceti gratuit pe ici pe colo.![]()
Si Vlady de cand a inceput pianul la gradi, ne canta acasa la pianul de jucarie si ne face capul calendar. Mama zicea sa facem cheta si a-I luam o orga de ziua lui…mai vedem, mai e.
Ieri a iesit cu taica-su in parc si alerga cu bicicleta. La un moment dat se apropie un caine negru de el, Vlad se opreste brusc , putin speriat si se duce langa ta-su care il intreaba de ce s-a oprit. “m-am oprit pt ca mi-a soptit cainele ca sunt cam delicios”
deci mi s-a parut fenomenala replica asta.
Ah, ca vorbeati de activitati de desenat, plastelina, decupat, lipit, nici noi n-am prea mai avut din 2 motive: 1) a fost vara si am stat mai mult in parcuri si 2) de cate ori am incercat ne-a distrus Luchinitza tot jocul. Pb e ca vine frigul si sa vedem cum ne-om descurca cu activitatile. Multumim Doloress, chiar am printat jocul acela, doar litera A deocamdata asa ca in prima seara cand ramanem acasa, ne ocupam de asta.
Lumi, iti tin pumnii sa luati decizia cea mai buna pt voi. Acum,…cateva luni daca mai stati in Romanica, nu mai conteaza atat de mult.
Lauritaaaaaaaa, hai mai spune-ne si tu ceva 
belleane spune:
Luminel: mie-mi plac parfumurile Elizabeth Arden, am acum unul 15th evenue si unul splendor tot ieftinut si miroase bine. Vezi ca citeam pe aici ca aoro mai dau si tepe. Eu l-am luat tot de pe net dar de la alta firma.
Adriana: e naspa rau virusul asta cu laringita si tuse. Saraca Elena a tusit intr-una vreo 2 zile, cu nimic nu i-a trecut, doar la somn nu tusea deloc. I-am dat ventolin ca n-am mai rezistat intr-o seara, aveam in mana dreapta ventolin si in celalalta flixotide pentru aerosoli. Dupa ce am citit prospectul bine am ales ventolin. Parca i-a mai calmat tusea, dar apoi a revenit. La noi ceaiul de ceapa si ridichea nu au efect, am incercat in trecut, in schimb a calmat un pic mierea cu lamaie, dropsuri, faringosept, homeogene ceaiuri diverse etc etc Cum nu bea sau manca ceva gata tusea.
Lorich: sa caut si eu siropul asta de la Himalaya. Mie imi plac produsele lor. Am folosit si sampon si sapun si tot felul de creme. Pantalonii sunt mai grosuti la costumele de gradi?