Clasa a-III-a : 2011-2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Noi avem cate ceva tema pe la fiecare materie. Deocamdata a facut la mate (vreo 10 probleme avea tema) si jumate din tema de la Arhimede si inca un pic extra adica vreo 5 exercitii cu inmultirea. Azi isi face la romana si poate inca ceva diseara ca parca vad ca desi suntem in vacanta tot duminica seara terminam temele .
No, macar a repetat la chitara - nu de alta dar i-a zis profu ca doar daca stie nu's ce solo plus un cantec corect si complet (adica 4Non Blondes 0 What's up care mie imi place de mor ) o invata REM Everybody Hurts, cantec pentru care se pare ca se roaga fi-mea de el de vreo 2 saptamani
Deci functioneaza cu amenintari si promisiuni si la chitara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns faby57 spune:

buna,fetelor dar ce liniste pe aici..... ati reusit sa faceti ce va-ti propus pe vacanta asta ? noi nu,mai ales ca am avut foarte mult din Micul Matematician.Am rezolvat 50 % din ce ne-am propus dar mai puteam mai mult daca n-am fi lenevit cateva zile la inceputul vacantei.
Va doresc inca o zi linistita si binenteles un inceput de saptamana plin de reusite.

Mergi la inceput

In mare parte si fi-mea a lenevit vacanta asta. Ceea ce nu e rau, mai e nevoie si de asa ceva. Tot ce am reusit este sa vedem Muzeul Antipa. Dpdv scoala - maine mai are o tona de lectii, a facut doar romana si mate - mai are italiana, engleza, civica, muzica, lectura, stiinte. Ma indoi eu ca le face pe toate maine, macar sa faca pentru luni si marti, restul, ca de obicei, in ultima zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Am fost si noi in Bucuresti zilele astea si am vizitat Terra Park...Dragut, desi ma asteptam la mai multa agitatie si veselie. In rest, gata temele la mate si romana, dar asta pentru ca a avut putin. Maine, gata cu vacanta, inapoi la treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Mi-e greu sa cred ca in 7 zile un copil ar fi putut asimila mai mult pentru ca nu e vorba numai de probleme, ci si de metode.Eu zic ca a reusit foarte multe:fractii, aducerea la acelasi numitor, impartirea super bine, lucrul cu numere mai mari de 1000 si metodele: mersul invers,comparatia,principiul cutiei, reducerea la absurd,numeratie mai complicata. Si important este ca a facut si atatea tipuri de probleme la fiecare metoda pntru ca sunt tare multe si unele chiar dificile.Super tare.Pana la sfarsitul anului nu mai are probleme la mate nici la clasa nici la concursuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Iar a inceput scoala!!
In vacanta am stat in Bucuresti si raportam ca am facut doar lectiile primite de la scoala (nu mai multe ca de pe o zi pe alta). A mers la engleza, baschet iar karate a facut de i-a iesit pe nas. Am bifat si luat de sange pt analize, mers la stomatologie pt plombat cariuta, mers la Antipa si o piesa de teatru pt copii mici (era pt fratele mai mic si verisoare, dar decat sa faca teme, a preferat asa ceva ).
In weekend-ul asta ne-am fatait la Braila la campionatul de karate si a fost tare mandru ca a urcat pe podium. A luat argintul la una din probe. Seara - distractie el cu copiii, noi cu ceilalti parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Felicitari !

Ia sa vedem cine stie ce poate sa insemne "nar" in limba romana ? Este oare o forma arhaica sau vreun regionalism de la verbul " a nara "?
L-am intalnim in culegerea de romana : alcatuiti pro cu "nar" si "n-ar". In DEX n-am gasit, cel putin in editia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Noi venim miercuri. Am fost la prieteni pana azi, in afara Vienei, multi copii, veselie, eu m-am mai odihnit.
la mate nix :P
La pian nix.
la germana, parca a inceput sa miste 3 vorbe:))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Lory eu n-am auzit de "nar". Poate doar ca parte dintr-un alt cuvant - nara, narator, naratiune, etc
Si nu exista in dex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Anya, felicitari campionului! :)
Da, gata vacanta...Azi totul s-a invartit in jurul sarbatorii de Halloween:cantec specific in engleza, pictura cu dovlecei, Poveste de Halloween inventata de ei la romana, la abilitati tot elemente specifice...Tare i-a placut fetei mele ziua de luni, sa vedem maine, cand intra in forta cu 2 ore de romana, una de mate...Of, ce bine a fost saptamana trecuta!

Mergi la inceput