Clasa a-III-a : 2011-2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In semestrul doi probabil fac radicalul si logaritmii ca sa-i putem da direct la facultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofia e sg care nu a inceput inmultirea la scoala?
sau nu stie ea.

Anya, am primit temele, multumesc frumos!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Nici la Matei la scoala nu s-a inceput inmultirea. Cred ca sunt la aceeasi scoala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Poftim de vezi, oficial am terminat tabla inmultirii, fix doua saptamani a durat toata distractia.Nu incetez sa ma minunez si sa ma intreb ce fac acei copii care nu o stiau dinainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Noi am facut din iunie inmultirea, pana la 5 intr-o zi si restul a doua zi, si au invatat-o si la scoala de vara...Cred ca a facut tare bine doamna, pentru ca acum chiar daca nu stie perfect nu e ceva nou, o repeta doar. Noi am invatat abia terminologia specifica si inmultirea cu 2...Sa vedem maine daca trecem deja la 3. Mi se pare si mie ca pentru copiii care nu stiau deloc dinainte e cumplit acest ritm. La romana facem la greu exercitii diverse, sinonime, antonime, raspuns la intrebari, vocale/consoane si povestire de text, dar compunerea clasica pe parti si dupa plan dat-inca nu. Voi ati facut?
I-am cumparat Paralela 45-competente si performante, foarte dragute, ne-am apucat deja dar nu prea avem timp...Azi de exemplu a avut teme ce au tinut-o doua ore-povestirea unui text si o fisa cu 7 exercitii si probleme destul de grele la mate.Of...acusica vine iar vacanta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Anya, ce sem II? Saptamana viitoare!
Pai in 2 saptamani au facut inmultirea + combinarea operatiilor, proprietatile inmultirii si paranteze. Adica tot ce tine de inmultire, nu doar inmultirea.

Mergi la inceput

La noi nu cred ca va fi asa..au stat deja 2 ore la inmultirea cu 2..deci...va dura un picut mai mult de doua saptamani.

Mergi la inceput

Buna, ce mai faceti, fetelor?
Noi am stat 3 ore la inmultirea cu 2, acum am trecut la inmultirea cu 3. Sper sa nu trecem maine la inmultirea cu 4, sa mai consolidam cele de pana acum...La romana suntem la unitatea "Tara", o lectie despre Cuza. I-a pus sa citeasca din "Povestirile istorice" ale lui Almas, despre Cuza, Mihai si Stefan, tot ce gasesc, asa incat saptamana asta avem treaba. Noroc ca sunt scurte si ii face placere sa le citeasca. Avem teme si noi in sfarsit. Pe maine de exemplu are asa: romana(de copiat o pagina de caiet dintr-una din povestirile cititte, de citit cateva povestiri); la mate(de scris inmultirea cu 2 si 3, de terminat o fisa cu inmultirea); la engleza(de scris culorile si de desenat obiecte de acele culori).Ieri au primit si medaliile de la Nastasescu-romana, foarte fericita si mandra fiica-mea cu medalie de gat...Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Noi tot nu facem inmultirea . La romana ceva cu frunze, codru, toamna...n-am vazut lectia dar cred ca e cu Eminescu. In mintea lui tot sportul e pe locul 1. Noroc ca nu i-am spus ca joi la baschet vrea antrenoarea sa faca selectie pt nu stiu ce echipa/concurs. Intr-un fel sper sa nu-l ia, ca iar e cu gandul doar la sport, pe de alta parte s-ar bucura (si eu sunt bucuroasa de bucuria lui). Acum e legitimat la doua cluburi pe doua sporturi. Acum, cat vine de la scoala doar cu FB...il las sa faca cat sport poate.
Am inceput sa ma gandesc ce sa fac cu vacanta de iarna. Stiti vre-o tabara ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Mi-a atras cineva atentia la rezultatele de la Euclid. Nu, fiica-mea nu a fost, dar simt nevoia sa scriu aici ce am auzit in numele acelor copii care au participat cu draga inima si au concurat corect.
In Bucuresti, la clasa a treia , la scoala 146 Duca , sunt vreo 7 sau 8 punctaje maxime de 100 p.Tin sa precizez ca in restul scolilor nu a existat un punctaj de 100 p decat la inca o scoala desi cunosc copii exceptionali care au ajuns la 97-99.
Alaturi de aceasta scoala ,este si scoala nr.7 cu 3 punctaje de 100 p.Practic ,10 punctaje de 100 -singurele din Bucuresti-la doar doua scoli, oare e posibil ??
Care sa fie explicatiile ? Oare acolo predau autorii subiectelor ? Sau se copiaza in nesimtire?

Mergi la inceput