Punct si de la capat
Raspunsuri - Pagina 13
azzure_sun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm azzure, stai linistita ca nu m-am suparat . Doar ca mi se parea prea frumos sa poti ajunge la o despartire civilizata cu omul asta. Era clar ca sotul tau nu vrea sa te piarda, fiindca are nevoie de o sursa de venit, iar sursa aia esti tu. Interdictiile pe care ti le pune cu copilul sunt fiindca stie ca acolo te doare cel mai tare. O fi avand omul niste planuri murdare, dar cred ca pot fi dejucate. Bafta si sa nu te sperii! El ar face orice sa te intoarca din drum. |
Multumesc. Banuiam ca nu te-ai suparat pe mine, ci doar pe naivitatea mea.
Dar m-am convins ca omul joaca teatru, are un plan si nu am cu cine sa ma inteleg. Deja nu mai sper ca vom ajunge la un numitor comun pentru ca nu am cu cine.
ingrid2907 spune:
Bine ca te-ai lamurit ce si cum :). Se vor rezolva lucrurile ...iar chestia cu copilul nu o sa-l tina mult. Acum te ataca ...dar nu o sa vrea ca tu sa stai libera si el cu copilul si in somaj :)...mai ales ca te suspecteaza ca ai pe alcineva.
E perioada de razboi al nervilor si al orgoliilor.
azzure_sun spune:
Ieri mi-au adus copilul. Definitiv, se pare. Adica a ramas sa-l ia el pe timp de weekend si in timpul saptamanii sa ramana la mine.
A fost o intreaga telenovela, incepand de vineri seara. Am ajuns la el sa-mi vad copilul si a incercat sa ma convinga iarasi sa renunt la divort. La un moment dat m-a intrebat ca ce am eu sa-i reprosez. Cand i-am spus ca pentru mine a contat enorm faptul ca m-a dezamagit a sarit ca ars si a inceput sa urle sa plec. M-am trezit si cu o perna in cap. Cand sa plec a intrat pe usa maica-sa, care a inceput si ea sa-mi spuna cat am dezamagit-o ca ea nu credea ca sunt o tradatoare si o mincinoasa. Dar sa stau linistita ca ea imi aduce a doua zi copilul. Initial am crezut ca e vorba sa mi-l aduca doar pentru weekend. Dar cand am ajuns acasa, dl m-a sunat si a inceput sa-mi urle in telefon ca el avea de gand sa-mi lase copilul definitiv, dar ca s-a razgandit, ca pentru el e clar ca eu am pe altcineva. Nu mai zic ca urla in telefon, ca o sa ajung o mare curva, m-a amenintat ca ma bate, ca ma baga in spital, sa-mi pazesc spatele si sa ma uit pe unde merg.
Sambata pe la pranz au sosit cu cel mic. Si cat eu am stat cu el prin casa, ca se plimba din camera in camera, ei au inceput sa-i insire mamei mele tot felul de tampenii si exagerari, incepand de la faptul ca nu fac curat si mancare, ca nu intind rufele bine, si culminand cu chestii intime din dormitor, fantezii si discutii pe care eu le avusesem cu el. Mi s-a parut atat de josnic totul. La final soacra-mea a avut grija sa-mi spuna ca eu nu mai am ce sa caut la ea in casa.
Dupa ce au plecat mama mi-a zis ca nu o intereseaza ce au avut ei de spus, ca ea stie ce copil are si ca a deranjat-o cum au tabarat amandoi pe ea, incercand sa-i demonstreze ce "curva" sunt.
M-am simtit prost fata de mama, ca a trebuit sa auda toate grozaviile. Nu zic ca oi fi eu perfecta, ca nu sunt. Dar atatea rautati si exagerari mi s-au parut prea mult.
Si stiti ce e culmea, ca a inceput sa ma deranjeze ca soacra-mea crede asa ceva despre mine. Adica eu chiar o apreciez pentru tot ajutorul pe care l-am primit de la ea cu copilul, si sa ajunga sa-l creada pe fii-su ca eu il insel, sa ma creada o obsedata sexuala pentru ca el i-a dat detalii din ce faceam noi in dormitor, ma deranjeaza.
Dar stiu ca acum nu mai am ce face, femeia nu ma mai crede orice i-as zice eu. Nu ca tin prea mult la aprecierea ei, dar parca ma deranjeaza sa fiu considerata curva si eu nici macar sa nu fi calcat pe bec.
In fine, sper ca cu trecerea timpului sa se linisteasca si sa vada ca s-a inselat asupra mea. Daca nu, asta e, pot trai foarte bine si fara aprecierea ei.
Acum sunt fericita ca il am pe copil langa mine.
dana vio spune:
citat din mesajul lui Azzure_Dust Ieri mi-au adus copilul. Definitiv, se pare. Adica a ramas sa-l ia el pe timp de weekend si in timpul saptamanii sa ramana la mine. ... Acum sunt fericita ca il am pe copil langa mine. |
Uraaa!
Li s-au cam terminat finantele probabil.
Deci, tu cu munca in timpul sapt si ei cu distractia de week-end. Nu-i nimic, e bine si asa, dar da-mi voie sa-ti dau un sfat: nu mai fii tu bunul-samaritean si lasa-l sa vina sa vada copilul daca vrea si daca vine! Nu te oferi, nu-l cauta, etc. In noiembrie i se termina CIC si apoi va avea somaj si apoi ce? Teama mi-este ca nimic. Si cred ca si lui!!
Si cum adica: soacra ta este dezamagita de tine ca nu-i mai intretii, dar nu are nici o pretentie de la fi-su!? De, e mama lui, nu!?
Asta este, urgenteaza tot ce poti acum pana la sarbatori, pana vin judecatorii din concediu se poate intampla orice.
Alexandra Maria
14.12.2007
azzure_sun spune:
Eu cand am fost vineri sa-l vad pe cel mic frigiderul era gol, doar sticle cu apa in el. Mi-au adus doar o parte din haine, am fost ieri la cumparaturi si i-am luat pijamele, geaca, pantaloni, pulovere, pemparsi. Mai am sa-i iau un patut.
Sincer, eu nu aveam de gand sa-l caut. Daca vrea sa vina sa-l vada, sa-l ia, cu cel mai mare drag. Ori va veni sa-l ia de la mama, ori ne intalnim la mijloc.
Mai am sa-mi iau hainele, aparatul de poze (care e al meu dinainte de a ma muta la el) si cartile pe care le-am cumparat si mi le vreau.
Ah si ca fapt divers, stiu ca nu e frumos ce am facut, dar nu m-am putut abtine, inca mai stiu parola de la contul lui de yahoo....deja se consoleaza cu o noua tipa...careia i-a spus ca a fost plecat din tara 8 luni...ma intreb daca se va invata minte vreodata ca nu poti sa incepi o relatie, de orice fel, prin minciuna. Sincer, chestia asta imi confirma, inca o data, ca nu se va schimba, ca nu a invatat nimic...si ca am facut bine ca vreau sa merg singura mai departe.
azzure_sun spune:
citat din mesajul lui dana vio Si cum adica: soacra ta este dezamagita de tine ca nu-i mai intretii, dar nu are nici o pretentie de la fi-su!? De, e mama lui, nu!? Alexandra Maria 14.12.2007 |
E dezamagita pentru ca dl a avut grija sa-i spuna intimitati din dormitor. Nu vreau sa intru in detalii, dar sunt chestii pe care noi le-am facut, chestii care unei femei de 60 de ani i se par obscenitati. Acum ce face fiecare in dormitor e treaba lui si el a fost un magar ca i-a spus ei asa ceva, iar ea a fost si mai nesimtita ca a venit si i-a spus mamei mele. Chiar nu cred ca mama trebuia sa stie cum fac eu , ce pozitii, ce fantezii am si alte detalii intime.
monicabo spune:
Wooooow, dar ce oameni de calitate!!
Calitate superioara, ce sa mai...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
dana vio spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Azzure_Dust
E dezamagita pentru ca dl a avut grija sa-i spuna intimitati din dormitor. Nu vreau sa intru in detalii, dar sunt chestii pe care noi le-am facut, chestii care unei femei de 60 de ani i se par obscenitati. Acum ce face fiecare in dormitor e treaba lui si el a fost un magar ca i-a spus ei asa ceva, iar ea a fost si mai nesimtita ca a venit si i-a spus mamei mele. Chiar nu cred ca mama trebuia sa stie cum fac eu , ce pozitii, ce fantezii am si alte detalii intime. |
Sa vina soacra-mea si sa-i spuna ce faceam noi in pat cred ca maica-mea ar rade cu lacrimi!
Alexandra Maria
14.12.2007
lucialu spune:
Ha! si fi-su era molestat sexual sau participa ca privitor in pat? Ma mir ca nu i-a fost lui rusine sa-i indruge despre viata lui sexuala. Dar se pare ca a avut priza la mama-sa.
Azzure, una peste alta ma bucur ca esti impreuna cu copilul tau si mama ta. Tu esti o luptatoare, chiar si cu codalaul de datorii de la el tot vei razbi, dar ei vor chitai la iarna de foame.Ai grija ca nu sunt putine cazurile cand oamenii devin neoameni cand ii doare burta. Iti zic sa ai grija sa nu iti faca mizerii si mai mari, mai ales ca vad in copil un punct slab la tine bun de speculat.
Nu ai dupa cine sa plangi, soacra s-a dovedit ea falsa cu tine.
Din pacate pt copil, tare mi-e teama ca nici we multe nu va pupa cu tata-sau, dc ei nu au papa in frigi, plus ca tatal are alte preocupari pe net.
azzure_sun spune:
citat din mesajul lui lucialu Ha! si fi-su era molestat sexual sau participa ca privitor in pat? Ma mir ca nu i-a fost lui rusine sa-i indruge despre viata lui sexuala. Dar se pare ca a avut priza la mama-sa. Azzure, una peste alta ma bucur ca esti impreuna cu copilul tau si mama ta. Tu esti o luptatoare, chiar si cu codalaul de datorii de la el tot vei razbi, dar ei vor chitai la iarna de foame.Ai grija ca nu sunt putine cazurile cand oamenii devin neoameni cand ii doare burta. Iti zic sa ai grija sa nu iti faca mizerii si mai mari, mai ales ca vad in copil un punct slab la tine bun de speculat. Nu ai dupa cine sa plangi, soacra s-a dovedit ea falsa cu tine. Din pacate pt copil, tare mi-e teama ca nici we multe nu va pupa cu tata-sau, dc ei nu au papa in frigi, plus ca tatal are alte preocupari pe net. inde "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
Asta i-am reprosat si eu lui. Adica inteleg ca esti suparat pe mine, ca te doare...ca in felul tau ma iubesti (desi acum incep din ce in ce mai mult sa ma indoiesc de iubirea lui), dar chiar sa spui ce discutam si ce facem noi in dormitor e nesimtire curata. Si am vaga impresie ca atat el, cat mai ales maica-sa vor continua in a expune acest capitol intim. Numai zic ca soacra-mea e si ea convinsa ca eu il insel si ca l-am inselat pe dl sot...cat de convenient pentru el sa ma arate pe mine cu degetul pentru o greseala comisa de el (cine a spus ca cea mai buna aparare e atacul n-a gresit).
In ceea ce priveste vizitele lui la copil sau luatul copilul pentru weekend, nu vreau sa fiu eu piaza rea, dar am asa un presentiment ca nu va tine mult iubirea lui pentru copil si ca in clipa cand va da de prima femeie interesata de el si va incepe o relatie noua, va uita de copil, va uita ca are de platit o pensie alimentara...va uita sa-l iubeasca si cel mai probabil isi va intemeia o noua familie.