Punct si de la capat

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Citat:
citat din mesajul lui Azzure_Dust

In 2011 a ramas el cu cel mic acasa. Credeam sincer ca o sa fie mai bine, pentru ca asa o sa se creeze o relatie mai apropiata intre ei. Totul a fost cat de cat ok pana a inceput vara, si dl se plictisea in casa, iesea afara cu copilul, dar nu statea in parc, unde era si ceilalti copii. Statea pe la banci sau la scara, unde erau cei de varsta lui. Asta pentru ca cu parintii din parc se plictisea. Si pentru ca nu era de ajuns, a inceput sa se si joace counter strike pe calculator. Cred ca stiti jocul si cat e de violent. Se enerveaza, injura, urla, da cu pumnul in birou, in tastatura. Iar copilul se uita la el, deja il ignora. Considera normal un astfel de comportament. De fapt, el injura la orice, daca nu gaseste o bricheta, telecomanda, sapca, orice...injura.
Copilul meu scoate tigara din pachetul de tigari si ia bricheta sa-si aprinda tigara pentru ca asa l-a vazut pe el. Eu nu am fumat in viata mea. Iar el rade ca un tembel si se amuza cand il vede facand asa ceva.

corap, te rog sa citesti ce am pus eu aici in quote. Este luat dintr-unul din mesajele lui azzure.
Daca tu consideri ca unui copil ii este bine sa stea mult in preajma unui asemenea tata, no comment...

am citit, dar pe criteriul asta jumatate din populatia romaniei ar trebui decazuta din drepturile parintesti. iar sa faci ping-pong cu copilul e de 1000 de ori mai grav decat sa joci counter-strike pe calculator in prezenta lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Ma rog, tie ti-a sarit in ochi ca joaca nu stiu ce pe calculator. Mie mi-au sarit alte chestii in ochi. Si m-au socat . Fiecare vede lucrurile prin prisma lui.
Si da, fiecare stie cel mai bine cum vrea sa isi creasca copilul. Poate ceea ce mie mi s-ar parea inadmisibil, altuia i se pare parfum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azzure_sun spune:

Citat:

Ma rog, tie ti-a sarit in ochi ca joaca nu stiu ce pe calculator. Mie mi-au sarit alte chestii in ochi. Si m-au socat . Fiecare vede lucrurile prin prisma lui.
Si da, fiecare stie cel mai bine cum vrea sa isi creasca copilul. Poate ceea ce mie mi s-ar parea inadmisibil, altuia i se pare parfum...

Tocmai pentru ca consider ca ii va fi mai bine in alt mediu am luat aceasta decizie, de a divorta. Deocamdata copilul e mic, va uita. Si cu timpul va judeca si singur. Dar faptul ca tatal lui se comporta asa, nu inseamna ca acum nu se poate schimba. E foarte probabil ca vazand ca nu-l mai are langa el non-stop sa aprecieze mai mult momentele petrecute cu el. Nu incerc sa-I iau apararea sau sa-l justific. Pana la urma el decide cum se va comporta cu copilul lui. Eu inca incerc sa-i demonstrez cu argumente logice si prin blandete ca amandoi vrem binele copilului si ca ii va fi mai bine cu noi doi despartiti si linistiti (cel putin eu) decat cu amandoi impreuna dar certandu-ne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

politia s-a autosesizat in cazul fetitei cu varsta de 2 ani si 7 luni, care apare intr-un filmulet pe youtube, tragand din tigara si sorbind din cafea, la indemnul mamei ei. tatal fetitei a fost cel care a filmat totul (se pare) si a postat, pentru a obtine custodia copilului, deoarece mama nu avea grija de copil asa cum ar fi trebuit. si da, cazul e din Romania, cred ca a fost dat la stiri in urma cu maxim 2 saptamani.
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/video-soc-fumeaza-si-bea-cafea-la-doar-2-ani-obligata-de-mama-sa-politia-s-a-autosesizat.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

nu era nicaieri vorba de "parfum". nu exista niciun fel de parfum intr-un divort in care exista un copil la mijloc.
repet - copilul e si al tatalui. probabil nu e tatal cu atitudinea cea mai potrivita - dar e tatal lui. din nefericire nimeni nu da teste inainte de a avea copii (cu exceptia celor care adopta ). dar incercarea de a privi realist si echilibrat divortul si de a nu-l implica pe copil in lucrurile murdare dintre soti da sansa copilului de a avea un viitor cat de cat echilibrat si posibilitatea de a trece peste trauma provocata de divort.

Mergi la inceput

Am inteles, azzure, astazi, cam ce sperante ai tu legate de sotul tau. Si nu doresc sa mai discut despre asta, ca nu are sens: vorbim impreuna, dar ne intelegem separat.
Si am mai dedus si ca mare parte din tot ce ti-am spus, nu a rezonat cu tine.
Sper sa auzim doar de bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

politia s-a autosesizat in cazul fetitei cu varsta de 2 ani si 7 luni, care apare intr-un filmulet pe youtube, tragand din tigara si sorbind din cafea, la indemnul mamei ei. tatal fetitei a fost cel care a filmat totul (se pare) si a postat, pentru a obtine custodia copilului, deoarece mama nu avea grija de copil asa cum ar fi trebuit. si da, cazul e din Romania, cred ca a fost dat la stiri in urma cu maxim 2 saptamani.
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/video-soc-fumeaza-si-bea-cafea-la-doar-2-ani-obligata-de-mama-sa-politia-s-a-autosesizat.html

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Corina, stiam si eu de cazul asta. Cand l-am vazut la TV, m-am gandit fix la copilul lui azzure, adica m-am intrebat daca nu cumva aceasta fetita nu a inceput tot prin a scoate singura tigara din pachet, a o pune tigara in gura si apoi a lua bricheta in mana, fiind incurajata de un parinte (de data asta de mama), carui parinte i se parea grozav gestul copilului si s-a amuzat copios pe seama lui. Apoi, pana la a aprinde tigara, o mai fi fost un singur pas. Tot spre amuzamentul parintelui .

Mergi la inceput

Citat:

Am inteles, azzure, astazi, cam ce sperante ai tu legate de sotul tau. Si nu doresc sa mai discut despre asta, ca nu are sens: vorbim impreuna, dar ne intelegem separat.
Si am mai dedus si ca mare parte din tot ce ti-am spus, nu a rezonat cu tine.
Sper sa auzim doar de bine!

De sperat am sa sper tot timpul. E si copilul lui, l-a dorit si asa nebun cum e il iubeste.
Nu ma intelege ca o sa stau cu mainile in san sa astept termenul de judecata. Eu o sa ma duc sa-mi vad copilul, o sa incerc in fiecare zi sa-l conving sa mi-l dea, sa incercam sa gasim o solutie de mijloc.
Trebuie doar sa intelegeti ca eu am stilul meu de a aborda lucrurile. Asta nu inseamna ca nu inteleg ce spun altii.

Mergi la inceput

Imi fac mea culpa balanta tm. Ai avut dreptate.
Aseara am fost sa-l vad pe cel mic. Dupa ce ca nu ma lasa decat o ora, a avut grija sa ma toace marunt la creieri. Se pare ca in mintea lui are un intreg plan prin care vrea sa demonstreze ca eu am abandonat copilul. Mi-a spus ca a fost la politie sa ma declare disparuta, ca am plecat de acasa si ca nu stie nimic de mine. Mi-a spus ca o sa am mari surprize, ca nici nu stiu ce ma asteapta. Mi-a spus inclusiv ca mama lui a incercat sa-l convinga sa-mi dea copilul, dar ca nu vrea.
Cand am plecat de acolo am sunat-o pe maica-sa sa o intreb daca stie ceva ce a zis el. Femeia habar n-avea si mi-a zis ca pot sa vin linistita sa vad copilul.
Azi am sunat la protectia copilului. Se pare ca singurul lucru pe care il pot face e sa sun la 112 si sa astept politia sa ma bage in casa, pentru ca eu acolo am domiciliul. Am sunat si avocata sa ii cer sa introduca ordonanta prezidentiala de incredintare a minorului.
O sa vorbesc astazi cu maica-sa, sa-i explic si ei asta. Nu vreau sa ajung sa ma cert si cu ea. Imi pare singura cu capul pe umeri dintre ei doi, pana la urma ea e proprietarul. Daca vad ca chiar nu am cu cine sa ma inteleg voi suna si la 112.

Mergi la inceput

azzure, stai linistita ca nu m-am suparat .
Doar ca mi se parea prea frumos sa poti ajunge la o despartire civilizata cu omul asta. Era clar ca sotul tau nu vrea sa te piarda, fiindca are nevoie de o sursa de venit, iar sursa aia esti tu.
Interdictiile pe care ti le pune cu copilul sunt fiindca stie ca acolo te doare cel mai tare. O fi avand omul niste planuri murdare, dar cred ca pot fi dejucate.
Bafta si sa nu te sperii! El ar face orice sa te intoarca din drum.

Mergi la inceput