Punct si de la capat

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

a, si acum cand iti vei vedea copilul?
pt ca un proces poate sa dureze si 2 ani. Pe mine asta m-ar face praf - ideea ca nu pot sa imi vad copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azzure_sun spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

a, si acum cand iti vei vedea copilul?
pt ca un proces poate sa dureze si 2 ani.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Diseara. In fiecare zi. Ma duc dupa munca. Si daca o data nu ma lasa sa-l vad sun la 112 si fac circ. Un circ de afla tot cartierul. Cat sunt eu de pacifista acum, daca vreodata nu ma lasa sa-l vad, va iesi un scandal monstru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Azzure_Dust

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

stai ca nu inteleg. Te-a dat afara din casa, si copilul e la el???
Si tu ai plecat fara copil?
Eu nu as putea face asta. Ce as face eu: bine, ne impacam. Te intorci la el, iesi cu copilul la plimbare, si.... adio.
Haine, jucarii - da-le incolo. I le ceri. Nu ti le da - adio.

Apropos, el din ce venit traieste?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Scuza-ma dar un astfel de comportament ar fi ca si cum l-as indemna si pe el sa procedeze la fel. Pentru mine e important sa inteleaga ca amandoi avem drepturi si obligatii fata de acest copil. Nu mai vreau sa ma prefac ca ne impacam, ca iert etc. Si nici nu vreau sa ajung sa-mi fie teama sa-l las cu el ca nu mi-l mai aduce inapoi. Chiar nu sunt de acord cu asa ceva.
Momentan inca mai are indemnizatia de crestere copil. O luna. Apoi probabil va urma somajul.

Eu cred ca sotul tau nu va intelege niciodata ca va avea obligatii fata de copilul lui. Desi ti-a facut atat de mult rau de-a lungul timpului, tu inca ii mai acorzi credit imaginand-ti ca acest om este constient ca are obligatii fata de cineva pe lumea asta.
Iar daca va vrea sa faca pe nebunul si sa nu iti mai aduca copilul inapoi, va face oricum, chiar daca ii lasi copilul pana la divort, chiar daca nu. Dar pt asta exista politie.
Sotul tau este genul de om pe care nu poti sa contezi: una zice si alta face.
Eu m-as gandi doar la copil si toate planurile mi le-as face doar prin prisma asta.

Mergi la inceput

Eu o sa mai incerc sa discut cu el. Pentru ca sms-ul de azi-nopate mi-a demonstrat ca inca mai spera si crede ca eu doar glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

copilul e al amandurora. si atata vreme cat nu e abuzat de tata, indiferent de relatiile dintre parinti, nu vad de ce ar trebui sa fie masa de manevra intre combatantii divortului. ii va fi suficient de greu, nu-i e cazul sa-i fie ingreunata situatia.
copilul nu e camp de batalie.
oricat de jegos e "el" in relatiile cu azzure si oricat de deteriorate relatiile intre ei, sfaturile de a-si tari copilul in batalia dintre ei sunt deplasate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

copilul e al amandurora. si atata vreme cat nu e abuzat de tata, indiferent de relatiile dintre parinti, nu vad de ce ar trebui sa fie masa de manevra intre combatantii divortului. ii va fi suficient de greu, nu-i e cazul sa-i fie ingreunata situatia.
oricat de jegos e "el" in relatiile cu azzure si oricat de deteriorate relatiile intre ei, sfaturile de a-si tari copilul in batalia dintre ei sunt deplasate.

Multumesc corap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

Exact!

Urit ca incercatzi voi forumistele,sa il "patatzi"in relatzia cu copilul lui!

Daca exista custodia comuna,aceasi situatzia poate exista si dupa divortz!Ce faci daca instantza hotaraste sa stea doua saptamini la mama si doua la tata?(Azure nu pentru tine e intrebarea)

Mai mult daca Azurre spune clar ca a fost crescut mai mult de tata,chiar nu intzeleg de ce atita tevatura pe o situatzia ce ...nu are cum sa existe!

Azurre,tu fa exact cum itzi spune avocata!Deci tu trebuie sa socotesti cu custodia comuna si atunci ar trebui sa fii fericita ca totusi el se ocupa de copiul!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Tot ce imi doresc e sa inteleaga ca eu ca femeie nu-l mai vreau. Niciodata nu i-am negat drepturile asupra copilului. E si al meu, si al lui. Il iubim amandoi. Si asa cum pe mine ma doare sa stau fara el, stiu ca si pe el l-ar durea.
Dar sunt convinsa ca cu timpul va intelege asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Azzure_Dust

In 2011 a ramas el cu cel mic acasa. Credeam sincer ca o sa fie mai bine, pentru ca asa o sa se creeze o relatie mai apropiata intre ei. Totul a fost cat de cat ok pana a inceput vara, si dl se plictisea in casa, iesea afara cu copilul, dar nu statea in parc, unde era si ceilalti copii. Statea pe la banci sau la scara, unde erau cei de varsta lui. Asta pentru ca cu parintii din parc se plictisea. Si pentru ca nu era de ajuns, a inceput sa se si joace counter strike pe calculator. Cred ca stiti jocul si cat e de violent. Se enerveaza, injura, urla, da cu pumnul in birou, in tastatura. Iar copilul se uita la el, deja il ignora. Considera normal un astfel de comportament. De fapt, el injura la orice, daca nu gaseste o bricheta, telecomanda, sapca, orice...injura.
Copilul meu scoate tigara din pachetul de tigari si ia bricheta sa-si aprinda tigara pentru ca asa l-a vazut pe el. Eu nu am fumat in viata mea. Iar el rade ca un tembel si se amuza cand il vede facand asa ceva.

corap, te rog sa citesti ce am pus eu aici in quote. Este luat dintr-unul din mesajele lui azzure.
Daca tu consideri ca unui copil ii este bine sa stea mult in preajma unui asemenea tata, no comment...

Mergi la inceput

Iar tie azzure, iti doresc inspiratia de a lua cea mai buna decizie pt copil. Atat.

Mergi la inceput