Ce gatim azi (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

carnea de pasari de curte eu o fac numai tocata,ca altfel nu se poate manca...o fi ea sanatoasa,gustoasa (dupa parerile unora), dar poti s-o tii un an la fiert ca iti pierzi timpul.
carnea de iepure o tin de obicei la bait (cu vin, ulei, condimente, usturoi, etc) si neaparat o impanez cu sunculita, ca altfel e prea uscata, e mai uscata decat pieptul de pui. Cat despre miros, sincera sa fiu nu am sesizat niciodata ca ar avea vreun miros specific deranjant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

azi

paste alfredo

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ciorba radauteana
ceafa de porc cu cartofi prajiti
ardei kapia in otet

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
ciorba de ardei umpluti : ardeii umpluti clasic(cu ce vrea fiecare) se fierb intr-o zeama asemenea celei de la supa de rosii( eu o fac cu rosii multe , morcov ras fin,ceapa tocata finn, patrunhjel radacina, eventual si un dovlecel pasat), si cu frunze de telina intregi, si se serveste fierbinte si dreasa cu smantana.



lulu mie asta-mi suna a ardei umpluti si cu un sos mai lung. Sincera sa fiu n-am auzit niciodata dar nu mai atrage. Prefer sa fac ardei umpluti.


nu este sos, este o ciorba in toata regula, se mananca cu lingura si se face in Ardeal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCiornei spune:

Pentru azi pregatesc mancare de andive cu pui


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

iepure , tinut la bait cu diverse mirodenii si vin rosu, minim o nopate/zi si apoi in tava cu multe felii de lamaie si un sos zdravan de rosii+zahar+foi dafin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

heyyyy !
trei pagini fara mujdei si afumatura !!!

muschi de vita la gratar
sotè de morcovi (reteta adaptata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Azi am pregatit din nou inca o tarte tatin cu mere sunt indragostita de tarta asta , in rest o ciorba taraneasca de porc si niste pulpe de pui la cuptor asezate pe pat de andive gratinate si acompaniate de legume de toamna, o sa va dau reteta. Am profitat ca e zi libera in Franta si am fost acasa toti trei . Spor in toate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am vazut ca vorbeati de cocos de tara si nu mi-a venit in cap decat aceasta idee aromata coq au vin o reteta clasica a bucatarie franceze se poate face si cu vin rosu, mai intrusiv la capitolul arome si coloratie si cu kaiser in loc de jambon si transforma in minunatie orice urma de cocos va doresc pofta buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:


Numai pe teme de mancare nu ne contrasem pe forumul asta

Stiti ce am facut eu azi cu orezul meu cu carne de vita? Am pus sare de doua ori L-am dres cu inca pe-atata orez. Noroc ca e integral ca acum am orez pentru toata saptamana!

Prajitura cu mere a iesit foarte buna, merele s-au copt, data viitoare le tai si mai mari bucatile si o sa fac cu praf de copt nu cu bicarbonat pentru ca aluatul a iesit putin cauciucat, noroc ca prajitura e 70% mere si cred ca de la bicarbonat a iesit asa.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput