Ce gatim azi (85)
Raspunsuri - Pagina 17
ali762000 spune:
Msilvy eu ardei umpluti fac asa: In oala cu apa pun morcovi, patrunjel sau telina (ori amandoua) pun ardeii umpluti ii las sa fiarba , la final adaug bulion si las sa dea un clocot si cand opresc focul adaug frunze telina tocate. Cine vrea isi poate pune in farfurie smantana.
Azi: Ciorba de fasole verde si gomboti (galusti) cu prune.
Tala spune:
Anna si Lulu, multumesc. Am facut o combinatie din sfaturile voastre si ce-am mai gasit pe internet si sper (caci este in chinurile facerii inca) sa iasa ceva yummmy. Daca e bun va anunt, daca nu...nu intrebati
adra_bell spune:
scuze de off-topic.
scria p-aici o fata din Grecia, care avea niste retete grozave pe blog, cu specialitati grecesti. Stie cineva blogul?
AnnaBaby spune:
ieri- piept de pui marinat si cartofi prajiti
azi-oraz cu lapte,mancare de spanac, cus cus cu ciuperci
kariguld spune:
supa crema de legume
intreb ca poate s-a uitat, are cineva o reteta de foi fragede ptr prajitura alba ca zapada?
Danke
theophillina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell scuze de off-topic. scria p-aici o fata din Grecia, care avea niste retete grozave pe blog, cu specialitati grecesti. Stie cineva blogul? blog casa, dulce casa The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
STELIOS
DE'ALE GURII
Tala spune:
eu sunt in pana de idei pt azi, dar am intrat mai mult sa va spun ca a iesit super iepurele: super fraged ca nu puteam sa-l iau cu furculita. Am pus si legume in tava (morcovi, telina, pastarnac, ceapa alba si rosie), vin, otet, cimbru, sare si piper, am stropit si cu lamaie si la final am pus si sos de rosii si putin zahar - o nebunie