Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am ajuns de afara!!am inghetatttt ...bbrrrr.... dar mi-am cumparat o merdenea cu telemea si un strudel cu branza si stafide

culc juniorul si revin sa citesc ce ati mai scris...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

..dar cm-ul ti-a venit?...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

nu avrut deloc sa deschida gurita la mar deloc deloc... intorcea capul in partea cealalta si buzitele strans strans de parca nu stiu ce i-as fi dat sau facut ieri cum de a deschis gura si a luat cat de cat , chit ca i-a curs mult pe la colturi, azi de ce nu mai vrea deloc deloc?

nu i-o place marul sau s-o fi speriat de lingurita ? de fortat nu am fortat-o deloc... nici ieri si nici azi, azi cand am vazut ca nu vrea, am stat cu lingurita la gurita ei de cateva ori si cand am vazut ca e NU NU am cedat, am spus ca na asta e , nu vrea si mai incercam maine... dar ma intreb, e prea acru marul? sa i-l combin cu morcov poate ii place? nu ii place asa suc sa ii dau cu pulpa? ce sa ii fac ? ia dati-va cu parerea please mamici cu experienta ?!

ma duc sa ii dau sa suga ca am sanul stanga bomba, acusi explodeaza si rvin dupa sa mai trancan aiurea

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

cred ca nu-i fost foame

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele
unde gasiti voi biscutii astia Plasmon??? Andreea, tu de unde i-ai luat? Eu in Carrefour, Sensiblu, Helpnet, Centrofarm si Mega n-am gasit urma de biscuiti fara gluten...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

eu am vazut in Auchan

Mergi la inceput

stiti voi ca toata vara am avut bormasini si toate cele prin zona..acum din nou...schimba bordurile la trotuare ..ma mir ca mai doarme Cata pe asa zgomot de picamer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello fetelor!

revin si eu dupa cateva zile de absenta, am fost la munte unde am avut o gramada de treaba, am prins un frig de crapau pietrele, a si nins...drept pt care in secunda 2 dupa ce am vazut zapada am fugit sa mi probez echipamentul de snowboard k eram convinsa k nu ma mai incape, dar imi e chiar largut asa ca e bine, de abia astept zapada

am fost si la dentist ieri la un detartraj, treaba si prin casa aici, ce sa mai...totul culiminand cu o noapte horror in care nu am putut sa dorm, eram asa agitata si nici nu stiu de ce. pe la 4 dimineata umblam pe luca prin camera sa l vad cum doarme, mai veneam si pe la andy, iar la luca si tot asa, cumplit a fost. ei doi dormeau lemn si eu parca eram cucuvea

astazi n am facut nimci din ce imi propusesem pentru ca sun zombie...dar e si maine o zi nu? fug sa citesc din urma si revin!

mamicile si copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

nu avrut deloc sa deschida gurita la mar deloc deloc... intorcea capul in partea cealalta si buzitele strans strans de parca nu stiu ce i-as fi dat sau facut ieri cum de a deschis gura si a luat cat de cat , chit ca i-a curs mult pe la colturi, azi de ce nu mai vrea deloc deloc?

nu i-o place marul sau s-o fi speriat de lingurita ? de fortat nu am fortat-o deloc... nici ieri si nici azi, azi cand am vazut ca nu vrea, am stat cu lingurita la gurita ei de cateva ori si cand am vazut ca e NU NU am cedat, am spus ca na asta e , nu vrea si mai incercam maine... dar ma intreb, e prea acru marul? sa i-l combin cu morcov poate ii place? nu ii place asa suc sa ii dau cu pulpa? ce sa ii fac ? ia dati-va cu parerea please mamici cu experienta ?!

ma duc sa ii dau sa suga ca am sanul stanga bomba, acusi explodeaza si rvin dupa sa mai trancan aiurea

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

cred ca nu-i fost foame

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

nu combini cu mar....ii dai morcov simplu....asa afli daca-i place morcovul...combinatia se face cand ajungi la 10lingurite de fruct nou
poti incerca direct cu pulpa de mar...sau mar copt sau mar oparit....asta numai daca vrei sa ei in ca;cul sfatul unei mame cu experientza

pupicei ca am uitat sa salut
azi nu am citit nimic din ce ati scris la cap asta..ieri cand am ajuns la zi cu cel vechi hop mi-a picat netul..dar de ieri ma tot gandesc la voi mada ca am citit ca i-ai luat lui cata hainute de 18l de la kiabi si noi tocmai ce ne-am luat acum 2s un trening 74cm...cred ca de 9l este

azi delcar incheiata ciu succes misiunea ficatelul..a balotat tot borcanelul de 220 ....1ficatel de zburatoare de tara+un cartof+1/3 dovlecel+putin unt

roxy ca tot ziceai ca trec rar dar cu idei bune....uiteiti mai zic una...fitzoasa mea nu prea mai agreea fructele dimineatza..asa ca inspirata de la un borcanel de la hipp caisa cu mar....i-am oparit si eu fructele..moama ce piure bun iese
si cum le fac ..tai marul,prunele,para etc..ce am eu in meniu ...le pun la foc si cand clocotesc de 3-4 ori opresc focul...apoi le las in apa aceea faiarta inca 1-2 minute..cat sa mai pun bavetica la fata sau alte chestii..scos branzica de la frigiter....apoi trec la blenduit
azi i-am dat 8 boabe de strugure +1para mare oparita +branzica
va las..fug ca ma asteapta stefy ...eu venisem la calculator doar sa traduc niste cuvinte din franceza in ro....grea franceza asta..asa ca spuneti care stiti sa va solicit pe voi
la cate un pt fiecare

Mergi la inceput

deea, spor la franceza 74 cm cred ca este de 12 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

hello!

strumph - da, asteptam ceaiul de la ora 5...de fapt 4 si ceva

fetelor, vremea asta m-a inspirat sa scriu si eu povestea nasterii dar nnu stiu unde sa o poztez...please help un om nestiutor

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

am fost si noi putin afara si ne-a prins ploaie. copertina de ploaie pt carut nu am asa ca am facut cale-ntoarsa dupa 30 de min
si pitica mea dormea asa bine cu nasul la racoare....i eu voiam sa imi iau un strudel cu dovleac de la patiserie...la naiba
acum iar doarme ca nu si-a facut mai devreme somnul

pisuc- biscuiti plasmon fara gluten gasesti la toate farmaciile Dona. am vazut eu ieri si chiar am vrut sa cumpar dar am unii in casa pt 6 luni de la nestle .

strumph- asa am patit si noi cu marul gol. am renuntat si am trecut la suc de morvoc pe care l-a acceptat f bine. apoi am bagat iar mar in morcov si iar nu i-a placut....iar am renuntat si am bagat para.deci eu zic sa lasi marul maine si sa-i dai suc de morcov.
nu-i asa ca era bine cu laptic? trust me!

mandreac- micutul dolofanel si mama lui frumoasa. imi pare rau ca ati avut atatea probleme.bine ca au trecut acum! sper sa treci mai des pe la noi si daca iesi pe afara poti sa-mi dai un sms :)

yasmi- wow 7 dintoci, bine ca ies fara mari probleme..si mai si papa.

la 11 i-am servit mandrei mar cu para si biscuiti si i-a placut
...voiam sa va zic ca am facut si eu branzica cu lamaie si e super buna. mi-as face si eu sa pap

ma duc sa ma intind langa Teea ca doarme frumos si imi face pofta

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

mada- de curiozitate, daca s-a trezit Cata la 10 si a papat laptic cand i-ai dat mesele solide?

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput