Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 13

Deea99 spune:
iar cu o traducere....
alexina azi dimi tot timpul m-am gandit la voi...off mama ei de diversificare....si vremea asta urata ca poate de vedeam la o placinta cu dovleac si mai impartaseam pareri....
ultima data cand am fost in parc m-am lungit uitandu-ma dupa andreea ca tu erai la praga si pana acolo nu vad....dar citesc de la voi si abia astept un pic de timp liber sa vad ce a patit cu micutul ei
andreea ma bucur ca acum sunteti bine si ne-ai dat de veste
ioanna micul nostru bacovia..vremea te inspira ca pe el....insa povestea ta e una fericita....nu stiu unde exact sa te indrum ,dar odata am dat peste un capitol special cu astfel de povesti si am citit povestea lui mada
...spor la scris

cami_antonia spune:
salutare fete dragi
nu am apucat sa citesc mai nimic din urma
din lipsa de timp
abia m-am intors de la mama
am facut pomana de 1 an pt tata
si seara a trebuit sa onoram un botez
mi-a fost tare dor de voi
tin sa va anunt ca am introdus si noi carnita
si ne placeeeeeeeeee
super mult
si am reinceput operatiunea fructe
si vad ca e cu succes
deja am bagat para
si i-am dat si una bucata mica de banana
maine vreau sa ii dau si ceva prune
sa faca si ea kk mai usor
offfffffffffff
inca stam prost la capitolul iesit afara
strumph daca nu ii place marul simplu da-l cu cereale pt varsta ei
asa ii va placea
asa il dau eu petrei

mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Dragele mele unde gasiti voi biscutii astia Plasmon??? Andreea, tu de unde i-ai luat? Eu in Carrefour, Sensiblu, Helpnet, Centrofarm si Mega n-am gasit urma de biscuiti fara gluten... ![]() ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de ![]() |
Farmacia Donna.

Nasterea miracolului meu
Mami

viss spune:
-buna fetelor.
-eu azi mi-am adus aminte ca eu nu am bagat ulei in pireul de legume, desi le-am introdus de 1,5 luniazi am pus o lingurita ptr portia amandorura.asa trebuie? voi de la ce varsta ati bagat uleiul, smantana, untul?
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/

pisucmic spune:
Ally, e incredibil duracell-ul tau, eu n-am mai vazut de cand sunt copil de 6 luni care sa se tina in picioare ca unul de 1 an! Cred ca-l faci sportiv, e clar! Al nostru ramane 'telectual, ca numai in carti s-ar uita, reviste, curios nevoie mare sa vada tot, telefoane, telcomenzi, deschide usa de la camera lui cu clanta din bratele mele, dulapurile... Dar inca nu face mari eforturi musculare pentru asta, decat pe burta si din ce in ce mai bine in fund.
Doamne si ce de copii frumosi am vazut pe Picasa!!!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

mandreeac spune:
Maduta da pe tine te intrebam. Asa am citit eu azi noapte, iti dai seama ce oi fi vazut eu. Asa am sa fac si eu. il voi lua cu mine pe Rares
Deea mamica si pe cele 2 printese. Ti-am lasat comentariu la poze. A crescut Anna, Doamne Dumnezeule ca din apa as zice, s-a schimbat enorm.,
tuturor
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol
Rares Andrei 27.02.2011

strumphitza spune:
ghici cine doarme acum si cine bea cafea? ati ghicit, una bucata piscoata doarmeeeeeeee
dupa 20 min dupa ce a adormit s-a trezit, numa bine coborasem eu la bucatarie sa mananc si ea s-a trezit si maraia , fuga sus si ca tot era ora 1 i-am dat sa suga si s-a sucit de vreo 2 ori nu mai voia sa suga desi nu supsese deloc mult, am luat-o si am pus-o iar la san dupa un pic de chicoteala si a adormit
cred ca a luat-o caldura ca am dat drumul la centrala cand m-am dus sa mananc si era cald si bine si la tzata mamii, trai neneaca
mi-am facut si eu juma de espresso , nu unu intreg ca nu mai dorm la noapte , sau poate maine dimi ii spun lui Nick iar ca e weekend si de ce se duce la munca duminica
...deci butonez de zor cu cafeluta langa mine pana s-o trezi mandra floare
pisuc multumesc de sugestii si info maine incerc sa ii fac mar cu pulpa, sa vedem daca ii place, daca nu , poimaine ca deja au trecut 3 zile de mar, o sa ii dau altceva, para cred ca e mai dulce
stiam chestia cu legumele ca ar fi indicat sa se inceapa asa ca sa nu fie moftusori dupa dar sincer cred ca tine de fiecare copil in parte , cum si noi adultii preferam una sau alta
ioana, ai avut succesuri cu asa vreme eh ? pai cum nu stii unde sa o pui mai mami mai ?
ia uite aicilea : Nasterea unei stele hai spor si bafta
aia astept sa citesc povestea
Alexina, daca nu ai copertina de ploaie sa-ti cumperi ca sa poti sta mai mult in parc, mai iesi la o placinta, o cafeluta pe la mall
stii tu, noi 2 si o umbrela
e de mare mare ajutor, si o sa iti fie de ajutor si la iarna cand ninge sa mai iesi si tu din casa daca e vant sau viscoala sau ninge tare, mai apara fata de una alta
eu le-am avut incluse in pret copertinele de ploie la carry cot si la stroller
Deea , multumesc mami cu experineta, o sa incerc si eu sa experimentez ca doar asa invata omu ce si cum , practica ne omoara ca teoria cica o stiu
hai ca mai am oleak de cafeluta, ia s-o termin si daca mai e ceva revin
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

strumphitza spune:
ahaaaa...deci am trancanit aiurea de dimineata si nu v-am spus de dr de ieri vai, da` cum am uitat ? noroc ca am recitit acum ce mi-a spus pisuc si ma intreba cum a fost la dr ieri
pai cum sa fie? vorba aia, am batut drumu` degeaba tot ce mi-a spus stiam deja
I-am spus ca am inceput sa o diversific si daca ar putea sa imi spuna una alta despre diversificare, m-a intrebat ca ce ii dau...i-am spus cereale seara in bibe la culcare si de ieri am inceput cu mar, cica foarte bine fac... mda... si apoi cica ia sa stau oleak ca se uita ea pe un site
s-a gugalit si a gasit nu stiu ce site , cica asta l-am citit? eu ii spun, bine ma citit si stiu asa in mare dar am venit poate imi dati niste sfaturi si imi spuneti ce si cum se face aici in UK cu diversificarea ca de stiut stiu dar varianta romaneasca
ia repede un pix si scrie pe un post it situl si mi-l da , cica am internet ?
am ramas tampita
zic da , am ...what for ?
imi da hartiuta cica sa merg online sa citesc ca e foarte bun situl si cand ma uit, situl NHS ului , adica a sistemului public de sanatate...
bai cucoana, daca voiam sa citesc gaseam eu situri mii nu asa , ca doar nu trebuia sa astept o sapt sa fac appointment sa merg la dr cica sa imi dea hartie cu un site sa ma duc eu acasa sa citesc frumos
cand i-am spus lui Nick aseara a cascat ochii mari ca cica, mda..pentru asta au salariu platit de stat de sute de mii lire pe an
am mai intrebat-o despre vit D daca aici in Uk se da cica nu ?! stiam si asta nu ar mai fi trebuit sa o intreb ... despre supliment de fier, cica nu, ca de acum de la 6 luni daca ii dau cereale si biscuiti si alte cele si le ia din astea si in UK nu se da bun... la urma intrebarea minune care a cam lasat-o cu gura cascata
am intrebat-o daca aici in UK se face vaccinul anti Rotavirus, cica din cate stie ea nu, poc se baga online pe goagal
iar m-am crucit, bai esti serioasa, cum naiba sa te dai pe google , tu dr dupa atatia ani de studii ?
gugaleste ea si nu se lamureste , suna la asistenta cabinetului, si vai Lin am o intrebare, noi in UK vaccinam pentru Rotavirus, aia ii spune nu, si ea inapoi la mine asa mandra, eram sigura , dar am vrut inca o parere???!!
off offf, mai mai... e grele mamaie
cam asta fu` la dr aseara, am venit acasa uitandu-ma crucis si ma pufnea rasu cand ma gandeam
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

pisucmic spune:
Am pus cateva poze!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Am pus cateva poze! ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de ![]() |
am admirat `ntelectualu` pletos

ce imi sugerezi , sa ii blenduiesc maine mar criud sau sa le clocotesc putin inainte , poate asa i-o placea mai mult? sau sa ii dau alt fruct? desi abia de 2 ori i-am dat mar, deci 2 zile... joi ar fi ok sa ii dau altceva ... deci, m-am incurcat, nu mai stiu ce si cum, dar le descurc eu cumva... cu ajutor de la voi, cu divina inspiratie... oi gasi eu ceva sa ii placa nu ?

_
Happy Mummy of