Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***352***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
[ Voi luati suplimente vitamino-minerale? Si daca da, ce?

cand ajung sa trag de mine si sa am o stare asa cum descrii tu, eu inghit repede vitamax (5-10 zile)- la mine asta are efect instant si de durata

tinem pumnii stransi cu programarea

pupacim si artista ca ni-i tare draga

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Deci 2 clapari...se descurca ei!
si Vladimir stie si cu chitara.

asa le sta bine muzicienilor...sa stie cat multe intrumente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pisigri facem, facem spiraluta!!! Multa sanatate

Se pare ca e bataie pentru locul de la clape Daca nu il luati pe David la clape macar sa-l luati in formatie ca sunetist ca a avut de unde sa fure meserie Si la lumini se pricepe. Sau poate aveti nevoie de un impresar

Olga, mamica lui David iepurasul si 21+

Mergi la inceput

olguta - "iarna glaciara" cica ne asteapta

bianca - noi suntem la backing vocals si coregrafie
in ultimul timp imi canta incontinuu, (chiar si printre lacrimi, daca aude cumva cantecelele de pe cutiutele muzicale)
de aseara s-a fixat pe mos craciun cu plete dalbe

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Tufete, Rares s-a apucat sa picteze. E in plin proces de "acoperire cu vopsea pe el si tot ce il inconjoara". L-am lasat liber cu gandul sa creeze si sa isi exprime gandurile prin culoare (pe care oricum nu le stie - pt el totul este galben sau rosu). Si....stupoare....s-a oprit apa. Cum spal eu "opera de arta"????????? Caci se intinde pe jos semn ca l-a epuizat munca fizica de dimineata.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

cu apa de la flori

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Sau cu servetele umede

Olga, mamica lui David iepurasul si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru gandurile bune! Ajuta enorm!Eva este vizibil mai bine, am avut prima noapte dormita de la A la Z. Astazi dimineata a vazut-o iarasi dr si a tras aceeasi concluzie ca si mine, evolutie vizibil favorabila! Eva a ramas cu o tuse destul de urata, avem antibiotic, de fapt tot tratamentul, pana luni dimineata, injectabil la 12 ore. Nu suporta deloc branula, si cand vine dna asistenta, ea plange ca nu vrea sa dea apa la fluturas, ca o doare manuta. Macar nu a mai facut febra deloc, si a inceput sa se joace, asta dupa ce a stat in pat toata ziua ieri, in pat si in brate la mine.Pentru prima data saptamana asta, am o foame de lup , astept sa pot pleca la masa, caci am un chef nebun sa mananc o ciorba!Simply, am citit si eu despre extractul acela, ii voi propune dr sa vad ce zice, el stie ca eu ma tem de Singulaire, insa astazi, dupa ce a vazut radiografia, a spus ca are aspectul unui copil cu bronsiolita, desi diagnosticul a fost pneumonie interstitiala complicata bacterian. Aaa, Simply, acum ma uit la Dr House (in sfarsit m-a prins!), Damages si Lie to Me. Ceva pareri?Pisigri, tinem pumnii, spiralam, tot tacamul Pisik, sunt absolut superbe fotografiile, au fost ca o gura de aer proaspat pentru un plaman poluat

Mergi la inceput

pupacim eva mica - saptamana vitoare nu mai auzim de tuse, daaa?

avem 2 anisori

Mergi la inceput

acum am reusit sa vad pozele simplysorului
in primul rand ca mi-i dor de soare si caldura (de fapt, in la doilea rand, ca in primul rand laud familia de maimute extrem de draga noua) si apoi,nu-i drept, la voi nu se vede ca urmeaza iarna glaciara

PS: acum am remarcat si eu noua tunsoare (nu mai arati a copil, acum esti doamna)

avem 2 anisori

Mergi la inceput