Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***352***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Sarmana Eva. Eu ma cutremur cand aud de branule si tratament pe ele. Ma intristez toata. Multa sanatate. Sa fie de bine tratamentul asta si sa scapati o data.

Apa de la flori...am avut doar ceva pe fundul canii. Pana la urma cu aia l-am spalat doar pe maini si cu un servetel pe fata. Si l-am biruit. Dar masina....arata ca de offroad, zici ca a trecut numa prin noroi.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bravo rares-raresel

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

MADA, iti transmit si pe aceasta cale sa te extragi din butoi, ca altfel acus pic si eu si nu e de bine, ca motive am garlaaaa, dar le ignor

Avem poze de la munte
https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/UnWeekEndDeIarnaInOctombrie?authkey=Gv1sRgCJzW_O-cg8OrYQ

si cateva filmulete cu cantareata familiei

https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/AnaCantareata?authkey=Gv1sRgCPSeq73Qj7XbqgE

Sunt in curs de extragere din butoi... Daca va spun ca sunt deprimata, vorba pestisorului de aur, nu pentru mine, ci pentru tara... mi-o iau peste ureki de nu ma vad, nu? Ma rog si pentru mine un pic... ca doar eu sunt aia care a ramas sa reconstruiasca republica...

Vazut pozele de la munte pe FB! Frumoase! Mi s-a parut extraordinar nu atat ca a nins, ci ca ati fost pregatiti pentru eventualitatea asta!!! Pe greierele de mine, SIGUR ma lua pe nepregatite!

cantareata dulce! Si noi cantam, avem si "microfon", dar vaz ca voi aveti acolo si-o scula profi, ce e aia, sa ne dotam si noi!

Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anamariame, ma bucur mut ca sinteti mai bine; sanatate multa si scuza-ma ca ieri -cind tu erai in butoi- am postat bancul ala dar nu citisem nimic inainte.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri si sanatate.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Anamariame, ma bucur mut ca sinteti mai bine; sanatate multa si scuza-ma ca ieri -cind tu erai in butoi- am postat bancul ala dar nu citisem nimic inainte. Mama lui Ian.
Wow, parca ai fi eu. Numai eu imi fac probleme de genul asta! Stai linistita, nu mi-a prins rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Anamaria, hai ca ne facem bine cu toatele .
Pe mine ma ispiteste o prietena, si ea medic veterinar, sa ducem fetele la un medic homeopat de aici din Iasi la care merge o amica "de parc" de-a ei. Copilul a mers initial pt lipsa poftei de mincare - si cica s-a remediat spectaculos in timp f scurt. Acum au inceput amindoi gradinita si baiatul, desi face aceleasi raceli ca si fetita, are simptome mult mai slabe si se vindeca mult mai repede. Pe mine m-a convins sa incercam cind mi-a spus ca individul (sau individa, chiar nu stiu) este medic pediatru (in primul rind) cu specializare pe homeopatie. In plus, cica dupa consultatiile initiale (alea in care se lamureste ce e cu pacientul, ca cica adreseaza inclusiv intrebari de iti vine sa-i raspunzi "Da ce te priveste pe tine??") poti tine legatura cu el (si) telefonic, adica inteleg ca daca odrasla se imbolnaveste peste noapte, nu e musai sa te duci sa stai la coada la el la usa pt tratament, ci mai degraba mergi la pediatrul copilului si apoi il suni sa ii spui ce recomandari ai de la pediatru si vezi ce parere/sfaturi are si el. Daca crezi ca te intereseaza, sa imi spui si cer detalii despre.

Multumesc de spirala, a functionat ! Acum m-am intors de la electromiografie, m-a curentat de-mi venea sa-i dau doua intre ochi, mai ales cind punea electrozii aia taman pe zona care ma doare. Concluzia lui a fost ca mi se trage de la stat mult la computer, cu miinile in sus, cu antebratul sprijinit pe muchia ascutita a unei mese pe care e faianta. Ca in rest, nici la echo, nici la radiografie nu mi-au gasit nimic (ma rog, in afara de niste osteofite in zona cervicala, mici deocamdata...). Asa ca acu stau cu laptopul pe brate :)))) da' ma doare mina de la cit m-a chinuit ala.

Floric, vezi ca pictura e boala grea....Ilinca nici afara nu mai vrea sa mearga.
Fetele, mai ales cele gradinarese, ziceti-mi si mie, copiii coloreaza in contur? Picteaza chestii care seamana cu ceva real, sau ...mizgalesc? Sint curioasa ce influenta are gradi asupra capitolului asta.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

tufete dragi, sa vedeti ce problema am eu acum:
vreau sa fac legume gratinate dar nu oricum ci taiate cam ca greioanele (acea latime, iar de lungime 2-4 cm - ca asa ne plac noua cel mai mult si ne descurcam cel mai bine sa le mancam cu furculita/mana; cu ce aparat, echipament electrocasnic sa ma dotez sa pot presta asa ceva rapid ca m-am saturat sa migalesc la morcovi/telina/patrunjel/pastarnac (cu broccoli si conopida e mai simplu ca le rup repede buchetele-buchetele)
stiu ca le-am rezolvat pe toate si numai problema taiatului legumelor mi-a ramas

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Tu,Gianina, chiar ca "baba se chiaptana" (asa se spune la noi, mai ca la tara).

Apai nici nu stiu. Eu am O MAMA care le bibileste pe toate si pe deasupra si bucatareasa cu acte. Acum am elucidat de is asa rotofeica, nu?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisigri, am auzit si eu de un dr homeopat in Iasi. Sa stii ca da, vreau detalii, pentru ca initial vroiam sao duc aici la un homeopat, dar as vrea totusi la Iasi. Multumesc

Mergi la inceput