Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***352***
Raspunsuri - Pagina 19
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 inapreda - oare n-ar fi bine sa incepi celalalt tratament dupa ce il pui pe picioare cu "raceala"? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
Asa m-am gindit si eu dar Jambo zice sa facem acum si deparazitarea ca sa nu dam timp inamicilor sa faca ravagii.
Mama lui Ian.
gigelica20 spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui Monnvas ARIS a pus o poza pe FB cu bagajul de spital. Dar cum inca mai comenta la poza, deducem ca numai il pregateste.
CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Ok.
M-am linistit. Eu tot de acolo m-am alertat
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Floric spune:
Neatza tufete. FAc cu nervi. Fac si eu ca si Geanina pishoza de muci si tuse. Totul a incpeut acum 2 sapt. Si ma intreb cat va mai tine...caci nu vreau sa cred ca va trece cand se trece si vremea rea. De cand a venit vremea rece are episoade bune si mai putin bune. Ba tuseste cu muci in gat ba apoi mai iese si pe nas. A avut 2 zile muci apoisi si apoi numai tuse cu muci in gat. Am crezut ca l-am oblojit si lecuit cu plate, siropuri, ceaiuri etc....dar de ieri a revenit tusea. Tusea e productiva si apare doar dupa somn. Asta am observat si in zilele trecute. Nu stiu cum sa actionez. Caci nu ii pot da a la long sirop de tuse (ii dau Coughend si sapt trecuta i-am dat Humex) dar nici tusea nu e permanenta. Nu stiu ce sa fac....Acu, dimi i-am facut mascutza cu Fluimucil si ser. Poate se curata mia repede mucii.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gianina34 spune:
floricule- ati fost la doctor? nu e nimic pulmonar? ceva laringita, traheita... care-i diagnosticul?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 floricule- ati fost la doctor? nu e nimic pulmonar? ceva laringita, traheita... care-i diagnosticul? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
Maine dupa amiaza merg. La primii muci nu am mers, gandind ca e ceva usor. Bine nici acum nu e foarte grav, adica doar tusea de care povesteam si doar dupa somn, dar ma enerveaza si aia deja.
Poze Raru
Poze noi

Floric spune:
Tufete, voi vorbiti aici de profesii, inclinatii ale copiilor dintre cele mai marete....Ei, se pare ca doar Rares vrea sa fie muncitor
deocamdata. De dimineata tot umbla prin casa si ne anunta ca pleaca la munca. L-am intrebat unde munceste? R: la oameni. Dar nu am aflat ce anume munceste. Cred ca ceva de carat. Ca umbla cu masina prin casa, iar isi umple masina iar descarca. Dar...cert e ca vine la mine sa ii dau bani pt munca prestata
...Ce e si mai frustrant pt mine....ca ii ia de la mine (banii) si ii duce lu tacsu
![]()
Poze Raru
Poze noi
pisigri spune:
Va salut si eu, pe scurt, sa ma inscriu cu fata la clapar(i) 
. Pina la urma, se pare ca tot "pianul" o atrage....vorba lu tas-su, il punem SI pe ala in mijlocul livingului....
Io-s in butoi, am o stare timpita, obosesc fff repede, parca fac febra musculara nu stiu cum, cred ca e de la lipsa de exercitiu combinata cu lipsa mea antologica de acum de calciu si cu ce lipsuri s-or mai fi adunat. Voi luati suplimente vitamino-minerale? Si daca da, ce?
Ma doare si o mina de citeva zile, azi am fost la neurolog, suspecteaza un sindrom de tunel carpian, am facut echo la cot si la incheietura miinii, radiografie la coloana cervicala si tre sa fac o electromiografie....da' sa vedem cind si cum, ca ala la care am recomandare sa ma duc e plin de programari azi, si disponibil altfel abia miercurea viitoare. astept sa vad poate ma suna asistenta.... faceti o spiralutza va rog :)
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
floricule - ne auzim/sfatuim dupa ce mergi la dr![]()
pupacim omul muncitor
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
olishka spune:
Salutare!!!
Anamariame cum se mai simte Eva? Sper ca mai bine. Tare m-am intristat cand am citit prin ce treceti. Multa, multa sanatate si tie putere mami 
Simply bine-ai revenit. Sa nu mai chiulesti. Bine macar ca ai pus poze
Tare va distrati voi doi
Ne-au placut mult si desenele cu Uki ![]()
Tare, tare mult mi-au placut si pozele cu Ana si familia Pisik. Cata distractie si veselie
Si ce fain ca ati prins zapada 
Gianina tare m-ai speriat cu iarna grea. Nu vreauuuuuu....
Bianca poti sa-l bagi si pe David in trupa, la pian ![]()
Eu imi reamenajez casa. Am renuntat la dresing (am gasit un alt coltisor din casa unde sa-mi pun hainele) si eliberez camera ca s-o pregatesc pt bebe 2
Este mare nebuneala aici
Si nu stiu ce-am tot facut, dar am tot amanat zugraveala cat a fost cald si acum asa rau imi pare...Caci pe frigu asta nu stiu in cat timp se usuca.
Fug sa le mai pun pe la locuri.
Astazi asteptam musafiri de seama...soacra ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
21+