Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***352***
Raspunsuri - Pagina 18
Floric spune:
Am vazut acum si poza de pe facebuc si comentariile. Asta e...o vedeam mamica mai devreme. In unul din mesajele de pe facebuc spunea ca mai are 6 sapt.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
Neata !!!!
Gata, nu mai sunt blonda
!! Ada mi-a spus ca sunt flumoasa asa ca ma simt tare bine plus ca imi place si mie culoarea ![]()
Poze fac in wkd ca vineri plecam la munte sa-l sarbatorim pe Pisi
!!
Pisik, pai de ce sa fiu suparata taman pe tine tufata draga
?!! ce-ti veni ?? lasa ca te sunt mai incolo sa-ti aud ciripitul 

Denisamada, am primit mail, am trimis mai departe ![]()
Ma bucur ca ai iesit din butoi 

Simplyana, welcome back si tie 

!!!
Anamariame, cum se mai simte Eva ??
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Cu Aris vorbisem si eu in wkd , a avut o perioada super agitata cu tot felul de angajari si interviuri si de aceea nu a mai intrat pe forum, dar a promis ca da un sms sa se alfe-n toata tara cand naste
!!
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Dialog: - Maimuto! - Nu! Sunt Chitian Zasileanu! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
asa Cristi

!!Ada la faze din astea imi raspunde ca ea e tetita flumoasa si cuminte
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor,
vin spasita cu cisterna de cafea aromata si fierbinte ca poate-poate imi spal lacatele: ieri am comis-o rau de tot: cam o data la 3-4 luni ajung sa mananc niste prajituri absolut dementiale facute in casa, iar ieri a fost una din acele putine zile din an asa ca va dati seama ca mi-a fost imposibil sa ma abtin
... si ieri a fost ziua de fructe
asta dupa ce in ziua precedenta sera mai mancasem o bucata de prajitura de care va spusesem ca am descuperit-o/testat-o in wk
dar de azi, gata, mi-am bagat mintile in cap si revin spasita la eternele lactate(dam si rontait cu noaptea-n cap in masina niste rotocoale de mozzarela
)
asa ca, in concluzie, astept besteleala motivanta![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
pisikule m-ai bagat in boale cu pozele de la munte
ma bucur ca nu v-a impresionat prognoza, pana la urma si ati reusit sa mergeti
am admirat topita prima zapada, primul om de zapada, prima bulgareala, primul foc in semineu... din acest sezon toamna-iarna![]()
a-propos: ati vazut prognoza englezilor ca vom avea cea mai friguroasa iarna din ultimii 300 de ani?
toate le aveam, asta ne mai lipsea
(si ma gandesc in primul rand la cat ne va costa incalzirea si la cat de mult va trebui sa petrecem in casa/mall/..., ca sa nu mai vorbesc de toate problemele care vor aparea la nivel macro/micro-economic
)
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
simplysorule, ma bucur mult ca te-ai scuturat putin si ti-ai bagat nasul aici

avem 2 anisori
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Hiello! Sanatate multa bolnaviorilor, un mare pup si o imbratisare pentru Eva mica si mami a ei ![]() ![]() Doamba Novus, tu esti supalata pe mine? ![]() la birouMADA, iti transmit si pe aceasta cale sa te extragi din butoi, ca altfel acus pic si eu si nu e de bine, ca motive am garlaaaa, dar le ignor Avem poze de la munte https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/UnWeekEndDeIarnaInOctombrie?authkey=Gv1sRgCJzW_O-cg8OrYQ si cateva filmulete cu cantareata familiei https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/AnaCantareata?authkey=Gv1sRgCPSeq73Qj7XbqgE Pupici! Mami de minune mica |
Le cam are Ana cu microfonul. deci:
vitamina- chitara
Vladimir- tobe
Ana- voce
am nevoie de clapar:))
inapreda spune:
Denisa, te rog sa-mi spui daca pot sa-i dau Zentelul daca ia Nurofen, Paracetamol, Mucosin si Ketof. Merci.
PS.Ma bucur ca te-ai hotarit sa...te faci bine. 
Mama lui Ian.
Gianina34 spune:
inapreda - oare n-ar fi bine sa incepi celalalt tratament dupa ce il pui pe picioare cu "raceala"?
avem 2 anisori