Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***352***
Raspunsuri - Pagina 17
anamariame spune:
Sigur ca Eva a primit antibiotic. Facem si aerosoli, cu dexa si ACC. Ii dau si Prospan pentru tuse in paralel, avem si Romergan seara, sa poata dormi...v-am spus ca nu mai stiu cate are de luat...Va multumesc pentru gandurile bune.
Anaan spune:
Mada, bine ca ai iesit un pic din butoi! Da-l incolo si gandeste-te la partea plina a paharului!
simplyana_m spune:
Salut!
Multumesc de ganduri, undite si strigaturi ( 

Rororo, Anca, si pe toata lumea de fapt
), de aici din butoiul iberic se aude mai greu
.
Astazi m-a somat Gianina telefonic sa intru aici si sa dau semne de viata ![]()
. Asa ca intru imediat la raport (documentat cu poze noi la semnatura)!
Dar mai intai sa urez multa sanatate suferinzilor mari si mici
, ma speriai de atatia bolnaviori per pagina
.
Anamariame
, daca ti-e frica de efectele adverse ale Singulairului, de ce nu iei in calcul tratamentul cu extract din muguri de coacaz negru, care e recomandat si copiilor, chiar daca contine alcool (uite ca scrie si pe-aici: http://www.naturaplant.ro/produse/2098/Extract_din_muguri_de_Coacaz_Negru , http://www.terapii-alternative.com/remedii-naturiste/GEMOTERAPIA_49.html)?
Eva mica si bolnavica!
Si ca tot se discuta despre asta, pe mine m-a convins odata un medic, ca polidinul e sfant in refacerea imunitatii. Am vazut efectul "wow" pe propria piele, v-am mai povestit eu ca am avut un an cu toate bubele rele in ...capul babei mele (cu pneumonii interstitiale una peste alta, cu alergii peste alergii, tot tacamul). Dar s-ar putea sa fiu invechita, ca-s cam batrana, iar juniorul nu primeste niciun imunostimulator, deloc-deloc, nici alo-, nici homeo-, nici babesco-pat
, ca n-a avut nevoie deocamdata (sa vedem la gradi ce-om pati).
Acuma si raportul:
- Luca a inceput sa danseze (de vreo doua saptamani, ca pana aci nu daduse din fundulet nici macar din intamplare vreodata)
- Spune DA!![]()

- Spune TATI! (pana aci io si tac-su eram NANA nediferentiat. eu am ramas NANA in continuare)
- Spune "apu" (= apple) in loc de mar. Asa am realizat si eu ce inconstienta sunt cu cantecelele si desenele mele in toate limbile pamantului, ca am confuzat copilul. Cand o vorbi, o sa vorbeasca esperanto
!
- Limbajul lui e foarte sarac in cuvinte, dar ultrabogat in onomatopee (imita un tren sau o masina incredibil de bine si de realist) si gesturi (trage adevarate piese de teatru, mai ales de cand l-a descoperit pe UKI http://www.youtube.com/watch?v=K7okbGa8rgU&feature=mfu_in_order&list=UL , preferatul lui, i-a preluat toate gesturile
)
- Nu mai da jucarii! L-au necajit niste pusti mai mari (acum o luna) care ii luasera lui masinutele, faceau cu ele schimburi intre ei, dar pe el nu-l lasau sa le atinga pe ale lor. Si de atunci nu mai da nimic!![]()
- Nu-l mai intereseaza nimic din ce nu are roti. E indragostit de CARS&Co si ma pune sa-i pun filmulete pe youtube numai cu masini si trenuri. Se joaca cu tac-su Need For Speed ![]()
In rest, crize si tantrumuri avem si noi kklau, mai ales cand e obosit, adica zilnic, pt ca a renuntat definitiv si iremediabil la somnul de pranz. Cu tipicareala e mai light, ar fi si culmea altfel, avand in vedere ca el nu respecta niciun program, nici pe al meu, si nici pe-al lui. Face cum il taie pe moment
, lucru care pe mine ma capiaza (la propriu, ca face chestii de genul: se culca la 19, se trezeste la 22, si se mai culca iar la...5.30!!!
).
Si cam asta ar fi...
Pupici!

http://www.lucamic.blogspot.com/
Monnvas spune:
Salutam! (ca s-o citez pe Mada)
Uram grabnica iesire din butoi numitelor Mada si Simply.
Un
mare pt Anamariame si Eva.
Am inceput ziua cu o noua zburataceala la copil, apoi m-am dus la munci ca o doamba, pe tocuri, prin urmare pe drumul de intoarcere, dupa ce l-am luat de la gradi, am tot pomenit-o pe Agripina
Si fiindca mi-era rau, piticul a inteles (ma rog, nu din prima, a trebuit sa icnesc de cateva ori a voma ca sa priceapa ca-i groasa) si a mers pe jos dupa mine, fara "batze". Ba chiar s-a oferit sa-mi "ia durerea" de la picioare si s-o dea la o masina (asa facem noi cand il doare ceva, ca vrajeala cu pupam si trece nu mai tine). Acasa am facut placinta impreuna si acum l-am bagat la un "ursu' baloo" si-s linistita ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m Dar s-ar putea sa fiu invechita, ca-s cam batrana, iar juniorul nu primeste niciun imunostimulator, deloc-deloc, nici alo-, nici homeo-, nici babesco-pat |
Nici pe Adela nu am "imunostimulat-o" (decat cu vaccinuri, din alea nu am ratat nici unul).

Sa nu o deoki!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Pisik06 spune:
Hiello!
Sanatate multa bolnaviorilor, un mare pup si o imbratisare pentru Eva mica si mami a ei

Doamba Novus, tu esti supalata pe mine?
Mi-e dor sa te aud, zilele astea nu am apucat nici la pish sa ma duc, sunt 
la birou
MADA, iti transmit si pe aceasta cale sa te extragi din butoi, ca altfel acus pic si eu si nu e de bine, ca motive am garlaaaa, dar le ignor![]()
Avem poze de la munte
https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/UnWeekEndDeIarnaInOctombrie?authkey=Gv1sRgCJzW_O-cg8OrYQ
si cateva filmulete cu cantareata familiei
https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/AnaCantareata?authkey=Gv1sRgCPSeq73Qj7XbqgE
Pupici!
Mami de minune mica
Floric spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Fetele, naste Aris? Bag morcovul? _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
De aici se trage. Eu am concluzionat (fara sa vad primul semn de intrebare ci semnul mirarii...deh...baba grabita) ca se pregateste sarmana Aris de nastere, prematura ce-i drept am gandit si eu.
Acu sper sa fie doar o greseala de "vedere" a mea si Aris sa fie bien mersi cine stie prin ce tari. Asa...de-o fuga.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Monnvas spune:
ARIS a pus o poza pe FB cu bagajul de spital. Dar cum inca mai comenta la poza, deducem ca numai il pregateste.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
De aici se trage. Eu am concluzionat (fara sa vad primul semn de intrebare ci semnul mirarii...deh...baba grabita) ca se pregateste sarmana Aris de nastere, prematura ce-i drept am gandit si eu. Acu sper sa fie doar o greseala de "vedere" a mea si Aris sa fie bien mersi cine stie prin ce tari. Asa...de-o fuga. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Dialog:
- Maimuto!
- Nu! Sunt Chitian Zasileanu!
CRISTIAN (7.03.2009)
Pisik06 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Dialog: - Maimuto! - Nu! Sunt Chitian Zasileanu! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Acelasi dialog il avem si noi, cu diverse variante:
Esti fetita? Nu, sunt Ana. Bine, esti Ana si esti fetita. Nu, sunt Ana. Again and again
. Si evident ca mai avem variante si noi cu esti maimuta/papagal/pui de tigan sau ce imi mai vine mie sa ii zic la care ea f mandra si revoltata "Nuuuu, sunt Ana. Ana Bianca"Mami de minune mica

Victor-Andrei - Pitonul