Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***352***
Raspunsuri - Pagina 16
Floric spune:
Aris, sanatate si bebe sa fie sanatos.
Simona, recuperare usoara sotului. Daca as fi in stare dupa textare am putea sa ne vedem. Caci evaluarea e la Co-ta.
Catina eu ii dau dimi inainte de masa. Dar nu am ora. Ei, nu stiu daca de la ea e agitatia sau 'asa trebuie' sa fie. Caci avand in vedere ca nu mia iesim afara sa isi consume energia ce sa faca si el...se zbate in casa.
Tufete, is in concediu si numai poci de munca prin casa. Cand eram la serv eram la zi cu toate siteurile, mesaje, etc...acum de dimi, abia am avut timp sa intru sa vad ce si cum mai e treaba pe aici.
Sanatate Eva.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gianina34 spune:
mai fetelor, se intampla ceva cu aris?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 mai fetelor, se intampla ceva cu aris? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
nici eu nu inteleg care e treaba cu aris.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Mada, dupa cum ti-am spus si la telefon, parca nu esti tu ![]() ![]() ![]() |
Trecui la treaba!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simonapro spune:
Multumesc mult, cu siguranta or sa-l ajute gandurile voastre bune 
Anamariame: imi pare tare rau, insanatosire grabnica si tie multa putere!
Floric: mi-ar face placere sa ne intalnim, ne auzim atunci!
Andiaroro: incerc cat pot sa nu ma afecteze minunata mea munca, dar din pacate ajung destul de tarziu acasa si asta ma doare cel mai tare, ca petrec prea putin timp cu copiii 
Simply: unde esti, ca ne e dor de tine 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Pai asta cred ca ar fi valabil pt toate medicamentele! |
Vorbeam serios! Ai sintetizat foarte bine neshte kestii care nu sunt clare pentru multi: nu toate medicamentele se potrivesc la toata lumea, daca nu suntem "pe diagnostic", tratam degeaba, ce functioneaza la unul nu functioneaza neaparat si la altul...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Bebe-strumf, da' ce e cu socru'to, e dus cu pluta?! Ce il apuca sa faca asemenea chestii, ce face, scoate fata si unde o duce, la ei acasa? Mamaaa, ce scandal as face, nu l-ar spala 7 ape...Io in locul tau as spune clar educatoarei ca doar tu mergi dupa fata, sa nu o dea nimanui fara telefon in prealabil, ca daca esti nevoita sa trimiti pe altcineva anunti inainte! Uof, ca m-am enervat eu, d' apoi tu!! |
Aha! Si io m-am enervat! Acu'mi trece depresia si devin maniacala!

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
nici eu nu inteleg care e treaba cu aris. |
Pai eu nu am inteles ca s-ar intampla ceva... doar ca isi pregateste bagajul pt maternitate. Nu stiti ca si noi ne tot pregateam bagajul cu ceva timp inainte? Liste, kestii...

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus V-am pupat, plec la coafor !! vreau sa-mi schimb culoarea, sper sa iasa fain :)))![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Ai mail!Denisa-Madalina
fericita de

Ce il apuca sa faca asemenea chestii, ce face, scoate fata si unde o duce, la ei acasa? Mamaaa, ce scandal as face, nu l-ar spala 7 ape...Io in locul tau as spune clar educatoarei ca doar tu mergi dupa fata, sa nu o dea nimanui fara telefon in prealabil, ca daca esti nevoita sa trimiti pe altcineva anunti inainte! Uof, ca m-am enervat eu, d' apoi tu!!
!! vreau sa-mi schimb culoarea, sper sa iasa fain :)))