Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***352***
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Acum am primit si analizele. Pneumonia e bacteriana (ce inseamna asta oare??) si are si giardia. Minunat ![]() Ultimele doua nopti nu a dormit aproape deloc din cauza tusei care o sacaie. I-am facut ceai de ceapa, sa vedem daca o fi bun la ceva... |
Sanatate multa Evei !!
pai din cate stiu eu daca e bacteriana trebuie musai antibiotic
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
Eu stiu ca acolo unde-i bacterie trebuie musai antibiotic, altfel nu trece.
Edit: Novus
fuseram la aceiasi scoala...
Sanatate multa!
Simona- Ce a fost greu a trecut...Mult curaj!
Jobul e clar ca nu-ti place. Incearca sa te lasi cat mai putin afectata de context, pana gasesti altul. Bafta!( stiu ca nu-i simplu, dar incearca...)
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Of, saracutza Eva, cate probleme Ce-i hemisuccinatul acela?Recuperare usoara sotzului de simonapro! Tratamentul asta nou al lui Sophiphi vad ca e eficient, azi-noapte n-a mai tusit deloc, prima repriza de tuse a fost la 5 dimineatza. Tufete, io-s zapacita rau: n-am intrebat cate zile se face un tratament si nici dr. nu tin minte sa-mi fi spus!! Bun, am inteles cum administrez siropelele, da' cate zile?! Voi ce ziceti? Depinde de la caz la caz? S-o sun pe tanti dr? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Eu zic sa ii dai 5 zile.
Mie asa imi recomanda medica naostra.
Humex+Aerius 5-6 zile
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Acum am primit si analizele. Pneumonia e bacteriana (ce inseamna asta oare??) si are si giardia. Minunat ![]() Ultimele doua nopti nu a dormit aproape deloc din cauza tusei care o sacaie. I-am facut ceai de ceapa, sa vedem daca o fi bun la ceva... |
Sanatate multa Evei.
Mie mi-a zis Gianina ca tinctura de macese e buna la tuse. Chiar este. si am citit ca si cea de cimbrisor (stiti ca sunt pastilele acelea Baraka).
Offf, nasol cu bolile astea.
novus spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Eu stiu ca acolo unde-i bacterie trebuie musai antibiotic, altfel nu trece. Edit: Novus |
Da si nu lipsiram de la cursuri

frantuzoaicele cochete !!Oare unde or fi celelalte frantuzoaice ?? Chatonel hai la un raport scurt
!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
of, of
bine ca are branula pusa si-i administreaza asa antibioticul+ ce mai e nevoie
sa vezi ca maine vati fi muult mai bine
nu ti-a recomandat si aerosoli?
noi am avut pneumonie virala dar pt ca nu reusea sa elimine secretiile acumulate in bronhii, pt a preveni infectarea, am avut parte de antibiotic
aerosoli am facut la inceput cu ventoline - asta o ajuta fff mult sa respire si apoi am continuat cu flixotide
multa sanatate
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
novus spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 aerosoli am facut la inceput cu ventoline - asta o ajuta fff mult sa respire si apoi am continuat cu flixotide |
astea doua ne-au pus si pe noi pe picioare !!
novus spune:
V-am pupat, plec la coafor
!! vreau sa-mi schimb culoarea, sper sa iasa fain :)))

Gianina34 spune:
deci maine vizionam poze cu un novusel frumos foc
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Anaan spune:
Anamariame, imi pare rau ca treceti prin asa ceva. Cat despre starea de spirit, te inteleg ca-ti vine sa plangi, nici nu ai avea cum sa te simti altfel in conditiile in care Eva e bolnava.
Simonapro, recuperare usoara lui Dan!
Fiu-meu refuza sa se culce, eu am ore de la patru, sper sa poata ajunge H. pana atunci.
Si ce-as mai fi dormit si eu o ora azi, ca ma simt tare obosita, din cauza durerii de gat, ca nu am dormit deloc bine azi-noapte.

Ce-i hemisuccinatul acela?