Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***352***
Raspunsuri - Pagina 14
bebe_shtrumf spune:
anamariame
sanatate multa!
Eu avusei iar repriza cu soacra, socrul vad ca tot ma ignora si face de capul lui, ieri mi-a luat-o pe fata de la gradi la 11, eu nu stiam nimik, educatoarea la fel si a inceput sa tipe pe acolo sa strige sa-si revendice el drepturile ca noi stim, ca el a fost sef candva si raspundea si ce tare si mare era el.
Mai trist e ca fi-su, adika sotul e absent si traieste pt ei, nu cu noi, langa noi...
dc mai face asa jur ca-i las de izbeliste, m-am saturat cat se baga in viata mea, dar gata, totul pana al copil!
nici cand sa plang nu mai am..
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
inapreda spune:
Sotul, tot rosu si transpirat, calcand rufe, o intreaba pe nevasta-sa:
- Draga, esti sigura ca asta e cura cu fier pe care mi-a prescris-o medicul?
Mama lui Ian.
Ilinca_M. spune:
Of, saracutza Eva, cate probleme
Ce-i hemisuccinatul acela?
Recuperare usoara sotzului de simonapro!
Tratamentul asta nou al lui Sophiphi vad ca e eficient, azi-noapte n-a mai tusit deloc, prima repriza de tuse a fost la 5 dimineatza.
Tufete, io-s zapacita rau: n-am intrebat cate zile se face un tratament si nici dr. nu tin minte sa-mi fi spus!! Bun, am inteles cum administrez siropelele, da' cate zile?! Voi ce ziceti? Depinde de la caz la caz? S-o sun pe tanti dr?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Of, saracutza Eva, cate probleme Ce-i hemisuccinatul acela?Recuperare usoara sotzului de simonapro! Tratamentul asta nou al lui Sophiphi vad ca e eficient, azi-noapte n-a mai tusit deloc, prima repriza de tuse a fost la 5 dimineatza. Tufete, io-s zapacita rau: n-am intrebat cate zile se face un tratament si nici dr. nu tin minte sa-mi fi spus!! Bun, am inteles cum administrez siropelele, da' cate zile?! Voi ce ziceti? Depinde de la caz la caz? S-o sun pe tanti dr? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Eu stiu ca 5 zile.

Mama lui Ian.
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Sotul, tot rosu si transpirat, calcand rufe, o intreaba pe nevasta-sa: - Draga, esti sigura ca asta e cura cu fier pe care mi-a prescris-o medicul? Mama lui Ian. |

super tare

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
inapreda spune:
Sorry
dar am trimis bancul fara sa citesc in urma!
Sanatate micutzei Eva! Ce s-a intimplat? 
Si recuperare usoara lui Dan (Simonapro).
Mama lui Ian.
Gianina34 spune:
ilinca - siropul de tuse 7 zile, aerius - 7 zile
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
tinem pumnii stransi si pentru eva noastra draga, sa se faca bine repede
anamariame- multa putere iti dorim
avem 2 anisori
Ilinca_M. spune:
Multumesc de raspunsuri! Deci minimum 5 zile da' mai bine 7...
Bebe-strumf, da' ce e cu socru'to, e dus cu pluta?!
Ce il apuca sa faca asemenea chestii, ce face, scoate fata si unde o duce, la ei acasa? Mamaaa, ce scandal as face, nu l-ar spala 7 ape...Io in locul tau as spune clar educatoarei ca doar tu mergi dupa fata, sa nu o dea nimanui fara telefon in prealabil, ca daca esti nevoita sa trimiti pe altcineva anunti inainte! Uof, ca m-am enervat eu, d' apoi tu!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anamariame spune:
Acum am primit si analizele. Pneumonia e bacteriana (ce inseamna asta oare??) si are si giardia. Minunat
Ultimele doua nopti nu a dormit aproape deloc din cauza tusei care o sacaie. I-am facut ceai de ceapa, sa vedem daca o fi bun la ceva...