Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***352***
Raspunsuri - Pagina 13
Gianina34 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Dimineata, dupa micul dejun. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 21+ |
din cate stiu eu (am citit acum ceva timp un material si explica acolo ca trebuie inghitit dimineata la ora 8 pe stomacul gol; era acolo o explicatie savanta cu ora 8 si programul de "lucru" al suprarelalelor cu momentul inceperii fabricarii corco nustiucum...
deci, pentru beneficii maxime trebuie retinuta ora 8
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf bey si mierea da energie ![]() www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
Da, dar macar nu atata ca si catina
Olga, mamica lui David iepurasul

si
21+
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Gianina34
din cate stiu eu (am citit acum ceva timp un material si explica acolo ca trebuie inghitit dimineata la ora 8 pe stomacul gol; era acolo o explicatie savanta cu ora 8 si programul de "lucru" al suprarelalelor cu momentul inceperii fabricarii corco nustiucum... deci, pentru beneficii maxime trebuie retinuta ora 8 Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
Inseamna ca noi ar trebui sa renuntam la catina, caci nu ne trezim niciodata la 8, depasim cu mult ora

si
21+
Gianina34 spune:
olguta - nu, eu doar am spus cand e momentul optim de administrare pt beneficii maxime
de ajutat oricum ajuta la ceva, chiar daca il inghititi mai tarziu
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
andiaroro spune:
Poate il agita taman
prafurile de imunitate.
Andrei nu ma uimeste
. Tiza- sa veti distractie cu
"nimic-uri" va asteapta.
Mada
- Poate e bine ca ai atins fundul butoiului....Acum esti blocata acolo unde te-a dus "gravitatia". Mai jos nu se poate, asa ca incepi sa urci. Propteste-ti bine picioarele si ia-ti avant.
Eu tot strig dupa Simply...Norocul ei ca n-am pe ce numar sa o sun, dar cand o prind la cotitura, ei chiar ii rastor butoiul, daca altfel nu vrea sa iasa ...
Anastasia mi-a povestit ieri seara ca si-a facut buba la cresa si ca a dat-o cu crema directoarea. Tanti imi spune toate minunile de acolo, dar ieri a uitat ca eram grabite si eu si ea, asa ca am verificat azi de dim si chiar nu a inventat. Cica a pocnit-o un baietel cu usa cuptorului.Au o bucatarie ca cele adevarate(din lemn) la nivelul lor si se jucau. El vroia sa bage tava cu gratin si ea se aplecase dupa tel
...
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 olguta - nu, eu doar am spus cand e momentul optim de administrare pt beneficii maxime de ajutat oricum ajuta la ceva, chiar daca il inghititi mai tarziu Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
Mi-am dat seama

si
21+
gigelica20 spune:
Fetele, naste Aris? Bag morcovul?
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Anaan spune:
Salutare!
Gigelica, eu stiu ca ar trebui sa nasca in decembrie! Sper ca nu s-a intamplat ceva!
olishka spune:
Andiaroro voi tot cu peripetii sunteti ![]()
M-am gandit si eu ca poate il agita prafurile de imunitate, dar n-am ce sa-i fac, trebuie sa i le dau.
Bine, el mai este agitat si din cauza ca se harjoneste cu taica-su seara tarziu, inainte de culcare, caci atunci se vad si atunci este momentul lor. Asa ca cu greu il mai linistesc eu. Dar nici aici nu avem ce sa facem. De aceea ne si culcam tarziu, caci de altfel, nu s-ar intersecta deloc cu Cristi ![]()
I-am scurtat ieri din plete lui David, zici ca era mic Tarzanel. Nu stiu din ce motiv a urlat, cred ca ii era mila de buclele lui frumoase, asa ca acum arata de zici ca-i tuns cu ciobu
Dar tot frumos este ![]()
si
21+
anamariame spune:
Buna ziua, tufete!Recuperare rapida sotului de Simonapro!Noi am fost toata dimineata in spital, iarasi analize, radiografie, branula, antibiotic injectabil, hemisuccinat...sunt terminata, am izbucnit in lacrimi de nu stiu cate ori pana la ora asta, dar ma tot abtin sa plang!