Prietene la bine si la greu - 139

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Neata! Servesc cafeluta,cine doreste?

La noi e o vreme atat de urata......dar in casa e caldut si bine! Din pacate, Lady(catelusa) s-a invatat sa doarma in fata usii de la intrare,si e uda toata.....nu vrea sa stea in cusca care sta frumos sub pergola,protejata de ploaie....

Si acum vreau sa le intreb pe iesence: cand ati vrea sa veniti pe la noi? Noi suntem acasa,doritoare de musafiri! Oricum ploua si nu putem scoate copiii afara,la noi e spatiu pt o gradinita
Daca vrea cineva sa vina astazi,va asteptam cu iaurtele si banane pt cei mici; bere,sucuri,biscuiti si tort pt cei mari! Annabelle doarme de pe la 14 la 16,dar puteti veni oricand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Neata! Servesc cafeluta,cine doreste?

La noi e o vreme atat de urata......dar in casa e caldut si bine! Din pacate, Lady(catelusa) s-a invatat sa doarma in fata usii de la intrare,si e uda toata.....nu vrea sa stea in cusca care sta frumos sub pergola,protejata de ploaie....

Si acum vreau sa le intreb pe iesence: cand ati vrea sa veniti pe la noi? Noi suntem acasa,doritoare de musafiri! Oricum ploua si nu putem scoate copiii afara,la noi e spatiu pt o gradinita
Daca vrea cineva sa vina astazi,va asteptam cu iaurtele si banane pt cei mici; bere,sucuri,biscuiti si tort pt cei mari! Annabelle doarme de pe la 14 la 16,dar puteti veni oricand!

My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Daca locuiam in Iasi, eram deja la voi la usa

Ce vreme urataaaa , si ce plictiseala e in casaaaa...
Si tot asa va fi de'acum pana la primavara
Sabina parca s-a plictisit de toate jocurile, toate jucariile, de toate...
Voi ce faceti azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lumi noi cred ca mergem la tara azi, ca se sarbatoreste cumnatu-meu. poate ramane pe o zi din saptamana care vine, daca nu va intalniti azi.

na-bo multa sanatate Amaliei.

smara ar fi ideal sa nu mai pronuntam "nu" asa des. insa, vorba IOnelei, e prea mare consumator de energie, plus ca la varsta asta mi se pare ca nu inteleg copiii prea bine toate explicatiile noastre. spre exemplu, cum ai putea sa-i explici sa nu puna mana la priza? cred ca mai mare efect are cuvantul NU decat orice alte explicatii.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ancutza,oricand veniti in Iasi,sunteti bineveniti la noi

Ramonika,nu ma refer neaparat la intalneala (cu toate ca mi-ar placea sa ne adunam toate,ca la Laura),in orice zi poate si vrea careva,este binevenita la noi(bineveniti,pardon). Exceptie facand zilele cand plecam de acasa...(pe 12,de exemplu, avem controlul cardiologic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

Lumi si eu as fi la usa la voi de as fi in Iasi. Ne jucam de la 8,30 cu toate jucariile, am alergat, dansat, jucat fotbal etc etc etc. Am luat acum 1 an de la hoti un torent cu 20 de filme de animatie, asa ca aseara am pus www.imdb.com/title/tt0065421/" target="_blank">Aristocats si azi www.imdb.com/title/tt0057093/" target="_blank">Guy Purr-ee . Evident, mai mult noi ne-am uitat, in timp ce ne-am jucat cu Iulian....
Sper sa gasim o idee de iesit din casa macar dupa amiaza...

Eu ma straduiesc enorm sa nu folosesc "nu", mai ales acum de cand copilul chiar a inceput sa faca diverse chestii interzise; uneori e foarte simplu sa formulezi pozitiv, alteori e mai dificil, dar e un exercitiu si, cu timpul, devine tot mai usor. Cred mult in abordarea pozitiva a lucrurilor si beneficiile aduse de ea.

Multa sanatate copilasilor bolnaviori, de ieri a inceput si Iulian cu nas curgator, azi a rontait f incantat un tub de oscilo si vrea sa-si puna singur apa de mare in nas

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Neata la amiaza!

am fost cu Amalia la spital, ca a vomitat si de dimineata, azi noapte a dormit foarte bine. Am mers bou si am venit vaca, cu nervi.Pe scurt am aflat mai multe citind pe net, decat mi-a zis, in rest Ama e vesela, cere papa, bea ceai de menta, numai ca vomita. Mi-a zis sa i dau metroclorpramid 6 pic., debridat si ce va pastilute Losec Mups, n-am auzit de ele.Scaun nu a avut de vineri seara, maine nu stiu ce fac cu ea ca la cresa nu pot sa o duc, fara regim

Totusi ce plictis in spitale, eu inteleg ca se lucreaza mult pe bani putini,si eu sunt bugetara, dar totusi e vorba de copii.

o duminica frumoasa...in suflete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
Monis sa stii ca sunt ok (cat se poate).Ca si Ancutza sunt pe un post pe care il detest,care e platit prost si ma solicita si fizic si psihic.Dar...am invatat sa nu ma mai stresez si sa iau totul asa cum vine.
Nu dau exemple de posturi platite bine (de vreo 3 ori salariul meu) dar inferioare ca rang.Motivul : e amanta unui dintre clienti,e prietenul directorului de nu stiu unde si tot asa.
Mi-e sila unde au putut ajunge sefii mei pentru multi bani in plus.
Intre timp tot bag cv-uri pe net.Poate,poate.
De Geo nu va spun prea multe ca s-ar putea sa mi-o iau.Are grija tataie de el,intra in contact cu verisoara care e la gradi.Verisoara se imbolnaveste Geo are doar cativa mucisori.E un mancacios.Ma dispera ca nu stiu ce sa mai gatesc ca sa nu pape de 2 ori in aceeasi zi la fel.
E din ce in ce mai vorbaretz,evolueaza tot mai mult si il ador.
Am vazut un Dragos mic de Licurici si m-am topit.Seamana mult cu Geo cand era mic.E grasutz si e asa luminos.Sa iti traiasca ambii copii.Sunt exceptionali.
Lavi ma bucur ca sunteti ok.Si eu votez cu tati pentru Ionutz(asa imi zicea mie tata).
Sper sa reusesc sa trec mai des pe aici.
Seara nu prea mai intru ca pic la datorie langa Geo,apoi ma mut langa tati.
Pe timp de zi Geo ma solicita,treaba e cu gramada si tot asa.
Va pupicesc si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

"La multi ani cu intarziere David,Maya si Alexa.Sa fiti fericiti si sa ii bucurati pe parinti,iar in fiecare zi a vietii voastre sa va mandriti cu cei care v-au adus pe lume!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata, brrr ce friiiggg! O vara m-am plans de canicula, si acum la primul frig deja il resimt
Ce misto de gradinari ca au unde pleca si ce face de acum toata iarna si in toate zilele astea ploioase si friguroase. Amalia merge la socri dimineata, dar acum o sa le fie mai greu, caci tre sa se ocupe de ea in casa, se plictiseste mai repede..inainte avea si program de iesit pe afara si trecea altfel timpul si pt ei si pt ea. Nu stiu cat o sa reziste ei in sistemul asta..off off. Astept si eu la anul prin februarie sa intreb la cresa daca mi-o primeste, in ce conditii si daca s-ar acomoda..
Lumi, asa tare te invidiez, acu as fi si eu la usa ta in vizita, mai ales ca acum aveti si animalute pe langa casa sa se joace copiii. Voi pana la urma v-ati decis sa ramaneti de tot in Ro? si doar in vizite in Japonia/Anglia? Tati de Annabelle la fel?
Ramonika, nu ti-am raspuns cand ai zis de analize. Eu la sarcina asta am lasat-o moale rau cu analizele, am facut doar cele obligatorii, celelalte nici nu m-am mai gandit sa le fac. Si la toxoplasmoza paremise ca si eu nu eram imuna.. Dar na, acum tu faci cum te simti tu mai ok si mai linistita. Eu si cu ecografiile am mai rarit-o in sarcina asta. In rest, cum te simti?? Tot la fel de bine ca in sarcina cu Sandra?
Strumfy? Voi ce faceti? Tot somnoroasa esti? Imi place ce povestesti de Andra ca e asa cooperanta si cuminte! Ma bucur tare pt tine ca o sa ai doua printese!!
Natalia, cum e Amalia? E mai bine?? ati trecut peste voma si diaree?
Tina, multumesc, toate avem copilasi minunati si frumosi. Doar ca astia mici mici sunt si mai si Bafta cu cv-urile, sa gasesti un alt job!
Monis, am descarcat si eu iar Matzele aristocrate, inca nu le-am pus la vizionat, dar cel mai probabil ne vom uita noi astia mari la ele, ca Amalia, spre bucuria mea, nu mai e atrasa deloc de tv si desene animate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

De Ionela stie careva ceva?? ca vad ca nu a mai intrat de ceva zile pe aici, sper sa anunte de se pregateste de spital.

Mergi la inceput