Prietene la bine si la greu - 139

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata

Am pierdut un mesaj intreg, o iau de la capat, poate reusesc de data asta.

La multi ani Alexa, Maya si David !!! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

Lumi, felicitari pentru casuta!!! Invitatia am vazut-o abia pe la ora 22, cand am reusit sa intru putin pe net de pe telefon. Suntem fara tv, internet....ooof, cat te inteleg cand povestesti despre muncitori si despre serviciile de la noi! Nu credeam ca o sa ajung sa insist eu cu telefoane si mail-uri pentru niste servicii pentru care se face reclama cu bani grei, oameni de vanzari atat de aerieni si dezinteresati nu am mai vazut. Saptamana asta speram sa rezolvam si noi. Fara televizor a fost reconfortant, fara internet insa....greu tare.

Ramonika, nu am apucat sa te felicit, ma bucur tare mult pentru voi!!! Ma intrebai de cresa.....ooof, pai e greu. Intr-o luna mi-a facut febra de 3 ori....prima oara a facut urticarie de la ceva ce a mancat, apoi o viroza cu febra aproape de 40...de care am scapat in 3 zile, din fericire, si, bomboana de pe tort....o laringita de toata frumusetea, care a tinut-o 2 saptamani. Azi e prima zi de cresa dupa 2 saptamani si 2 zile de stat acasa si sunt multumita ca a matait putin cat am schimbat-o, dar dupa ce a luat-o doamna in brate si a intrat in clasa nu am mai auzit-o de loc. Oricum, ea a tot cerut 'la copii' zilele astea, nu a uitat, deci trag concluzia ca-i place. Imi spuneau doamnele ca s-a adaptat f bine...singura problema e ca incepuse sa piste copiii ...si erau socate de forta pe care o are, ca nu reuseau sa-i desclesteze degetele. Of-ul meu asta e...spuneau si ele ca e probabil o faza...Ma simt depasita la faza asta, i-am explicat de o mie de ori, in o mie de feluri....cat am stat acasa a fost ok, acum sunt curioasa daca reincepe la cresa, sper ca nu.

monica, tin pumnii sa nu plecati! Sper sa nu se mai imbolnaveasca Ari si sa ne vedem cat mai curand, ca ne e un dooor .

Licurici, cat de dulci sunt Dragos si Amalia, m-am topit toata uitandu-ma la ei! Nu stiu cum de auzi tu tocmai de la Mangalica cum bate ceasul meu biologic ,cert e ca bate, dar deocamdata sunt nevoita sa-l ignor...

Nu mai stiu ce vroiam sa spun....mai bine trimit mesajul pana nu-l pierd.

Va pup pe toate, fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neatza
licu ma simt bine, n-am nici un simptom de sarcina, ca si la Sandra, nu ma deranjeaza sanii cand suge, greturi nu, doar oboseala, somn, insa eram somnoroasa si inainte de sarcina...
ma gandesc daca n-o fi alarma falsa cu sarcina, ca am doar un test pozitiv si lipsa ciclului, insa nu cred... sigur e cu oki, oricum joi dimineata merg la primul control.
despre Ionela nu stiu nimic, insa ar fi anuntat ea pe cineva daca se intampla ceva.

tina imi pare rau ca nu-ti place job-ul, iti tin pumnii sa-ti gasesti ceva mai bun.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Licurici, cat de dulci sunt Dragos si Amalia, m-am topit toata uitandu-ma la ei! Nu stiu cum de auzi tu tocmai de la Mangalica cum bate ceasul meu biologic ,cert e ca bate, dar deocamdata sunt nevoita sa-l ignor...

Atunci hai sa se lipeasca mai repede sa nu ai timp sa reactionezi, asa ca Ramonik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

De Ionela stie careva ceva?? ca vad ca nu a mai intrat de ceva zile pe aici, sper sa anunte de se pregateste de spital.

Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Da voi credeti ca plec fara galerie la spital? say ce????

Sedem Sedem. Sunt profund uimita ca sunt in sapt 38.( adica 37+) De aici fiecare zi e ceva nou pentru mine... nu am mai trait asta. Asteptam...

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

De Ionela stie careva ceva?? ca vad ca nu a mai intrat de ceva zile pe aici, sper sa anunte de se pregateste de spital.

Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Da voi credeti ca plec fara galerie la spital? say ce????

Sedem Sedem. Sunt profund uimita ca sunt in sapt 38.( adica 37+) De aici fiecare zi e ceva nou pentru mine... nu am mai trait asta. Asteptam...

pai sa faci bine sa nu pleci fara galerie, oare sa scoatem

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Nu plec sigur fara galerie! Nu ar avea niciun farmec.
Acum depide.......... daca nu plec? Poate nasc acasa:)))) ( glumesc, evident, nu as face asta planificat)

Cat despre pus agitate la incalzire ce sa zic? Eu n-am niciun "simptom". dar nici macar asta nu e un indiciu. Nici la Mihnea nu am avut. Ba am impresia ca e mai relaxata piele de pe burta, de parca ar mai fi loc sa mai stam asa o vreme... asa, cam pana la anul pe vremea asta
Stiti voi: cred ca nasc la anul ca mai am 1456.33 lucruri de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Neata! Dau si astazi cafeluta fierbinte si aromata

Noi am avut ieri musafiri: o gravi superba(invidie ++++), si o Andrutza frumoasa si cuminte,de-ti vine sa o mananci!
Bineinteles ca le-am adus pisicuta in casa,sa le fi vazut cum fugeau amandoua dupa ea,sa o prinda
Din pacate,s-au cam speriat de distanta(inca nu avem codul de la bariera,deci se intra cu ocolire maaareeee),plus drumul asta de tara din fata casei care le-a facut masina sa derapeze....sper sa nu se fi speriat de tot,si sa mai vina pe la noi

Licu,ai doi copii superbi,iar bolfitele lui Dragos chiar ca imi fac pofta de inca unul....
Sa nu ma invidiezi prea mult,ca e grele la noi la tara. Noroiul pe straduta e pana la glezne,nu stiu cum voi iesi eu,incepatoare,cu masinuta mea mica....
Cu tara in care vom ramane....Japonia este exclusa,ca dupa cutremur am ramas cu traume,raman Romania si Anglia...in functie de cum merg afacerile lui Richard. Dar daca ar trebui sa plecam in Anglia,eu mi-as face bagajele si maine!

Lalu,invitatia este valabila in continuare,exceptie facand miercuri,cand avem programare la cardiolog(cu toate ca si atunci cred ca suntem acasa dupa 5 pm)
Imi pare rau de Ari,ca se pricopseste cu toti viruseii pe la cresa....sper sa fie mai bine de data asta
Mda,si noi tot fara cablu si internet suntem,astia de la RDS se misca cu viteza melcului,nici macar nu-mi pot da o data la care vor veni Ma bag la telefon dupa mesajul asta,sa ma mai cert cu ei putin.... TV...avem posturile care se prind cu o antena de camera,internet cu un modem de la o prietena...
Si nici la Romtelecom nu m-as baga,e si mai scump,plus ca am auzit ca antenele prin satelit te lasa balta cand e vremea rea....

Ramonika,iti doresc sa te simti bine toata sarcina! La fel si celorlalte gravidute,de altfel!

Raluci,cum mai e Remus cu gradi?

Dana,vazut pozici pe fb, esti o gravi superba, iar David e o frumusete!

Monis,cand mai plecati spre Bucovina,poate treceti si prin Iasi,noi va asteptam ucu drag oricand!

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Asa cum ma asteptam inceputul de saptamana ne-a adus siroaie de lacrimi, in momentul in care am oprit masina la gradi a inceput sa planga si desi m-a lasat sa-l scot din masina cand l-am pus pe jos a luat-o la fuga, in directia opusa gradinitei evident si uite asa plans, plans si iar plans, plasat in bratele d-nei ingrijitoare si fugit, inghitind si eu lacrimi multe

Am sunat apoi educatoarea care a zis ca cum intra in clasa e super ok.
Vineri era la panou pusa prima "pictura",

Natalia, imi pare rau de episoadele de voma, sper sa fiti mai bine acum

Licu cel mic este un scump iar surioara o dulce

Tina sper sa-ti gasesti ceva mai bun si pe placul tau, nu te mai consuma din cauza "clientelei", pupam blondinul

Zi frumoasa, hai ca se mai incalzeste cica

Trebe sa cumparam iar de incaltat

Dozz cum e Ana cu gradi ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Raluci,cum mai e Remus cu gradi?

multu de intrebare, tocmai ce am scris.

te intrebam si eu zilele trecute cum esti te-ai obisnuit cu zgomotele

primele nopti cand m-am mutat, pana sa ma obisnuiesc cu casa, plimbam sotul semiadormit de 2-3 ori pe noapte, faceam turul casei. centrala scoate niste sunete niste batai ca si cand batea cineva in geam acum dupa 3 ani ma mai apuca dar doar odata pe luna

Mergi la inceput

ultimele poze din vara, pt cand aveti timp/chef

Mergi la inceput