Prietene la bine si la greu - 139

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Hello hello
Felicitari Livia, bine ai venit Melinda
Gravidutele, deci la coada se sta frumos, da? Intii Ionela, va rog sa va comportati civilizat
raluci, Pantilimonul e in capatul vaii plingerii asa ca nu-mi mai pasa de asfalt, dar felicitari
Lila are amigdalita acuta pultacee, o tona de puroi in git si in nas si urechile vraiste, nu maninca nimic si am inceput si antibioticul de azi dupa o vizita matinala la spital ca n-o mai scoteam din 39.5 si ii mirosea si respiratia a acetona de la scaderea drastica a glicemiei data de nemincare
Ma duc sa zac un pic pina e iar timpul de antibiotic, antitermic si plimbat puiul amarit in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Dana al tine cum mai merge? N-ai mai zis nimic zilele astea... Noi o sa facem ceva, nu stiu ce, in we urmator zilei lui Iulian. Nu vad de ce nu ar fi ok inainte.

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Monis, nu mai povestesc ca asta ar insemna numai sa ma plang. Am mai spus, daca in prima sarcina am savurat fiecare moment de data asta nu mai este asa...ma simt f obosita, fara vlaga, ma doare tot timpul burta...mai nou arsuri, stari de voma Ii multumesc lui Dumnezeu ca o am pe mami aici. Nu vreau decat sa imi tin samburelul sanatos in brate( la termen, sa nu fiu inteleasa gresit) si sa scap Astept cu nerabdare sa am si eu parte de momente cum am vazut in clipul pus de Licurici
De meniuri nu prea am ce spune...David a luat-o razna cu "jibi" (adica rosii cu branza)...a ajuns sa ceara si in somn. In rest ce mai "ciugoale" de la noi. Nu indraznesc sa ma plang ptr ca totusi in comparatie cu alti fulgusori el mananca (imi facuse mama mea pastai cu usturoi, fac bine la diabet... spre surprinderea mea mancat si din alea)
Santi este minunat...dar nu cred ca este nevoie sa o mai spun si eu...o stii tu mai bine

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Felicitari LIVIA. Bine ai venit MELINDA!

Am citit ce ati scris dar nu am retinut nimic. Am o durere de cap de azi dimineata de ma termina. Mihai a fost si el marait in mare parte. Suntem mai bine cu nasucul.

Mergi la inceput

Lumi, ma bucur ca este de bine...Doamne ajuta sa fie asa in continuare.

Raluci, de dureri din astea ma tot plang si eu....chiar ultima oara cand am fost la medic i-am povestit ca am senzatia ca ma dor ovarele (lucru imposibil dupa spusele ei fiindca pe perioada sarcinii nu mai sunt functionabile)

Lili, imi pare rau ca ati ajuns la antibiotic...multa sanatate Liloasei frumoase.

Livia, Doamne ajuta sa fie si ptr noi(gravidoasele) asa usor

Mergi la inceput

Gabitza, multumim ptr regimul alimentar. Din fericire nu am patit-o pana acum.

Mergi la inceput

Va las acum...merg sa fac o baita relaxanta

am uitat sa va povestesc ce patesc cu David de cand am fost la zoo, in mod deosebit la acvariu...tocmai cand il ridica tati lui in sus, sa vada mai bine, a trecut un peste mare...el s-a speriat foarte tare si a inceput sa planga...de atunci nu mai vrea sa faca baie, ii este foarte frica. Cand il intrebam de ce ii este frica zice ca de pete (peste). Am zis sa incerc sa intru cu el in apa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Dana chiar asta vorbeam cu sotul ca daca la prima sarcina am fost asa de fericita si ma bucuram de tot, acum nu pot, sunt obosita, cand nu ma arde, ma doare, cand nu ma doare ma impune si tot asa. Sotul m-a linistit azi "ai contractii?" eu zic nu, e atunci nu te mai agita. Doar ca ma doare cand ma ridic din pat/scaun o durere exact cum spui tu ca de ovare, dar stiu si eu ca nu-i de la ele, ca sunt in vacanta. Sper sa ne vina zile mai frumoase

Lili nu stiu de ce dar presimt acelasi lucru, am tot vb cu pedi pe mail/tel si zice si ea ca daca nu trece febra 3-4 zile tb musai examinat de puroi sau infectie urinara, asa ca maine bag deja un pipi la control. Va pup si va inteleg

Lyly vazut Alexu mic si scump cu cortu si valiza gata de vacanta

Si noi il serbam pe Renus undeva 5-6 nov, nu vad care-i problema, eventual de fix ziua lui ii fac eu o minipraji

Multumim Gabitza de regim, pupam nazdravanii

Merg si eu sa culc copil mucios febracios si nemancacios de 3 zile

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Offf Liloaselor ce rau imi pare ca sunteti asa de necajite . Ceva lapte cu putina miere sau ceai cu miere nu-i trebe? ca mierea ajuta tare organismul sa reziste la nemancare... Nu stiu ce sa zic mai mult, decat ca ne gandim pozitiv la voi

Dana hai mami, curaj si putere ca mai e putin! Bine ca mananca si rosii cu branza, zic si eu, care am in fata doua zile de hranit puiul la pranz ( vorba Magdei ).
Apropos de asta, maine am in plan asa:

- ovaz cu fructe de padure dimineata
- ficat de curcan (premiera) cu orez + brocoli. Mai am si niste dovleac pe care ma gandesc sa-l fac cumva la cuptor sa am backup...
- branza de vaci cu ceva... (azi i-am dat asa: bv+juma de para, juma de mar, 1 felie de pepene galben, cateva boabe de strugure, 5 migdale, 5 caju si a mancat un castron plin)

Livia ma bucur ca sunteti bine, pacat de forceps, dar ce necaz a fost, ca fetita a fost mititica. in fine, bine ca e bine totul! Janisz e cu tati si bunicii?

Ali eu sunt cat pot de tare contra medicamentelor si ma tin cu dintii sa nu iau. Dar la dureri de cap, neneeee, pai sunt prima. AM incercat odata sa ignor o durere de cap si 5 zile m-a tinut. Apoi s-a oprit ca am luat o pastila ca simteam ca-mi pierd mintile. Bine ca ati depasit boala si voi!

Miany 35 la termen? oau, ce faza. E bine ca nu mai e asa un stres pentru mame!

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara

Revenim si noi in peisaj dupa 2 sapt de chinPrima sapt a fost racita, a doua sapt a facut infectie in gat .Am avut de tras cu gatul mai rau decat la raceala, si am facut nopti albe datorata durerilor ,de nu mi-a plans mititica+ ca o mancau si bubitele de pe corp (de la atata puroi in gat i-au iesit bubite pe membre)

Felicitari Livia!!!!!!!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Of,tare rau imi pare sa aud de puiuti bolnaviori si nemancaciosi.Multa,multa sanatate cat mai repede

Pup Liloasa mica si desteapta,sper sa-si revina cat mai repede!

Livia,ce nume frumos ati ales pt papusica

Lavinia,sa-ti traiasca cavalerii! Multa putere si sper sa treaca perioada colicilor cat mai repede,sa te odihnesti si tu.

Dana,imi pare rau ca trebuie sa suferi atat in sarcina asta,sper sa treaca cat mai repede,samburel sa fie sanatos si fara colici(daca se poate),sa te relaxezi si tu cand ii vei avea pe amandoi in brate.
Imi pare rau ca a prins David frica de apa,sunt sigura ca va trece mai usor peste daca faceti baie cu el.

Raluci,mai ai putin si trece! Si am o presimtire ca la sarcina urmatoare nu vei mai avea dureri

Magda,sper sa aiba puiutul pofta de mancare maxima,si tu sa ne scrii muuulte meniuri "de succes"!
As fi vrut sa aud ca s-au inchis canalele/orificiile,dar.....nu-mi ramane decat sa sper ca se vor inchide pana la 7 ani.... Stii cum e,mult mai bine decat mine

Deci combinatia mea de brocoli,curcan,morcov,ou si branza(almette,o lingurita,in loc de sare) la cuptor, a mers! Mai cu cantec,mai cu promisiuni(daca mananci,iti dau cutare,daca mananci etc...),dar a mancat,pana la urma.
Laptele de la vacuta din vecini l-am facut cu taitei,indulcit cu stafide si presarat niste seminte de susan dar nu prea a avut chef sa manance,cu toate ca primele 2-3 lingurite le-a luat cu pofta...

De vreo doua zile zice "bubu" si-mi arata spre buza de sus(aproape de nas). Abia astazi am reusit sa ma uit,si am vazut ca are o afta... Imi spuneti,va rog, cu ce as putea sa o dau, sa treaca mai repede?

Mergi la inceput