Lumi alt remediu inafara de glicerina boraxata nu stiu. In tot cazul, daca nu vindeca mai repede, macar nu o mai ustura (asta din propria experienta). Sper sa mai zica fetele si alte remedii
Monis,sarut mana! Din pacate nu am asa ceva prin casa(am avut candva),asa ca va mai suferi si maine putin....
Am uitat sa o laud pe pisicioasa mea...la ecografie a stat saracuta atat de cuminte,de s-a mirat si doctorul, nu a trebuit sedata,ea vedea pe ecran "cateii" si "peshe"(peste)
Dupa ce a fost super amabil si dulce cu noi,a dat cu piatra in balta... A inceput sa o laude pe pisi cat de cuminte a fost,si apoi a inceput sa-mi spuna ce copii rai,de 3-4 ani vin la el Ca trebuiesc tinuti de ambii parinti ca sa stea la ecografie... I-am raspuns ca este normal,copiii se sperie cand vad atatea aparate,dar m-a contrazis....a spus ca sunt copiii prost-crescuti. Ca mediac pediatru,ar trebui sa aiba cu totul alta mentalitate...
Buna seara fetelor!
Dupa lupte seculare am reusit sa trec sa va salut, sa va spun ca ma gandesc la voi si la puiutii vostri din cand in cand.
Va doresc sanatate tuturor!!!