Prietene la bine si la greu - 139

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari tuturor,

am intrat ieri sa citesc,an zis si vreo doo vorbe... dar se pare ca iar m-a facut figura netul,ca mesajul meu nu-i
Reiau...
Felicitari Livia pt fetita,sa fie sanatoasa si tie,mami, refacere rapida si laptic

Ma bucur ca s-au mai scris meniuri,ma inspir cu siguranta in viitor, eu nu am ce scrie,la noi e invariabil gratar pui cu paine prajita,uneori dimineata niste bilute de orez,biscuiti,banana... De ieri au descoperit intr-un sertar cerealele mele Fitness uitate de vreo 2 luni acolo... au intrat in topul preferintelor,le manaca uscate...
Cu kk e spre bine,deja am inceput inlocuirea treptata a laptelui fara lactoza cu cel "normal". Totul s-a reglat din alimentatie, a fost refuz categoric de ambele parti la prafuri/siropuri/ceai.

Gradinita inca nu am inceput-o,speram de luni. Intre timp mi-am reconsiderat pozitia fata de o alta gradinita, a trebuit sa iau in calcul accesibilitatea cu RATB-ul pt cand voi incepe serv( eu nu pot conduce-traume vechi, iar tati le cam sta peste program... cu masina cu tot )

Am tot zis ca scanez regimul alimentar Medlife in entrocolita,nu am reusit,asa ca il scriu aici :

Alimente permise :

-carne pasare/ vita fiarta,gratar,cuptor(fara ulei)
-perisoare carne pasare, vita cu supa zarzavat
-branza vaci, telemea vaca
-paste fainoase cu branza
-orez cu branza,supa de morcov
-pilaf cu zeama de zarzavat
-banana,paine prajita,sticksuri

Alimente interzise:

-lapte,iaurt, smantana, cascaval,branza topita
-cartof- sub orice forma
-legume(rosii,castraveti,ridichii)
-prajituri, creme, gem,miere, zahar
-supe cu zeama de carne (pui si vita)
-sucuri fructe, nectaruri (comert)

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare si de la noi!!

am intrat cu sufletu' la gura sa citesc vesti de la Livia...Bine ai venit ,printesa de Mures !!! Sa fii sanatoasa si sa cresti frumos alaturi de fratiorul tau si dragii tai parinti!!!

apropo de nascutul la 35 saptamani,imi zicea fina-mea (care lucreaza pe sectie de obstetrica),ca nu mai e considerat asa o problema ..adica riscul aparitiei complicatiilor s-a diminuat fata de anii anteriori ... unii medici considera sarcina la termen...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

pe mine m-au luat niste emotii si nu stiu daca de la emotii sau nu dar ma doare jos in dreptul ovarelor de mor, dar asta numai cand stau in picioare, ori s-o fi intors bebe ori nu stiu ce sa mai zic

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

pe mine m-au luat niste emotii si nu stiu daca de la emotii sau nu dar ma doare jos in dreptul ovarelor de mor, dar asta numai cand stau in picioare, ori s-o fi intors bebe ori nu stiu ce sa mai zic

Ia lasa tu emotiile si stai cumintica la rand! Ce e asta bre? rascoala?!
calm...

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

calm...

ti-au cam luat-o Lavi si Livia inainte, Raluci sigur mai tre sa stea cumintica, macar asa vreo 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Raluci lasa emotiile, ca ai de facut multe pana atunci, ziua lui Remus etc etc.

Dana al tine cum mai merge? N-ai mai zis nimic zilele astea... Noi o sa facem ceva, nu stiu ce, in we urmator zilei lui Iulian. Nu vad de ce nu ar fi ok inainte.

Gabitza am bucur ca sunteti mai ok, spor la gradinita!

Licu 17 grade? brrrr. cand va dau drumul la caldura?

Lumi pe blog gasesti filmuletul cu Iulian lalaind . Ma bucur ca e mai bine inimioara printesei, speram si la mai bine pentru ea .

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:

calm...

ti-au cam luat-o Lavi si Livia inainte, Raluci sigur mai tre sa stea cumintica, macar asa vreo 6 saptamani.

Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Buei! nu radea!!!!
Lavi avea acelasi dpn... la ea nu m-am alarmat. Livia, nu se pune ca are fata( ce povesti am si eu in cap!!!!, normal ca nu are legatura asta cu "e fata" "e baiat")
Dana si Raluci la rand! Executarea,ca fac scandal!!!!! la ele nu mai gasesc scuza asa ca ordine pe plantatie!!!! Intai eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:

calm...

Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Buei! nu radea!!!!
Lavi avea acelasi dpn... la ea nu m-am alarmat. Livia, nu se pune ca are fata( ce povesti am si eu in cap!!!!, normal ca nu are legatura asta cu "e fata" "e baiat")
Dana si Raluci la rand! Executarea,ca fac scandal!!!!! la ele nu mai gasesc scuza asa ca ordine pe plantatie!!!! Intai eu!

eu VREU SI TREBUIE sa mai stau, este muuult prea devreme, asa ca te rog nu ma lasa in fata,

dar durerile tot le am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

Salutare salutare!

Va scriu de pe telefon, am reusit sa citesc si din urma, noroc ca are sotul meu telefon inteligent! Ii multumesc Laviniei pentru ca v-a dat vesti. Da, sunt fericita mamica posesoare de doi copilasi, baietel si fetita. Fetita se numeste Melinda, am reusit sa ne nastem pe cale naturala, fiindca tura asta eu am stat cumintica si am ascultat intocmai sfatul medicilor. Va multumesc mult pentru urari si pentru vorbele frumoase, si sa dea Dumnezeu ca gravidutele dintre voi sa aiba nasteri la fel de frumoase si de usoare ca a mea. Eu nu prea am avut timp sa imi dau seama ce se intampla, fiindca dureri aveam de ceva zile, si dopul cred ca l-am eliminat treptat, fiindca ieri mi s-a rupt apa, si m-am si dilatat foarte repede. Asa, ca aseara, pe la 19 si ceva m-au urcat pe bicicleta...si bine inteles, dupa operatiunea forceps...a venit Melinda pe lume. Va las, si sper sa ajungem cat mai repede acasa sa vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lumi, felicitari pentru dezvoltarea armonioasa, este un semn bun ca si defectele cardiace se vor inchide in curand !

Monis, nu ne permitem sa dam exemple de meniu (este de obicei ceva de genul ) dar se pare ca frigul ne face pofta de mancare si astazi a mancat cu placere ciorba din supa de pui cu legume, cu rosii si orez, servita cu bucatele de branza.

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput