Prietene la bine si la greu - 139

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Ancutzule si eu am nascut fara majorete, cine se astepta sa ma apuce noaptea nascarea
Eu tot astept de la tine link cu poze de concurs, nu mai pui?

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

Many, Ancutz, eu am avut majorete din plin...dar cred ca era mai bine fara majorete, sau cat mai putine. De fapt la mine cred ca se saturase lumea de atatea majorete...iar samburelul nu mai vroia sa vina.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Woww, Bine ai venit pe lume printesa mica si grabita de Livia!!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa aduci numai bucurii alor tai! Dar stiu ca te-ai grabit tare sa iti cunosti familia, sper sa fiti bine, si tu si mami tau!

Ionela, la tine ..no comment! Ia de acilea, fara numaar fara numaar

ps. sigur nu mai apuc eu sa le mai pun la treaba pan ne anunti tu de greutate, nota si toate cele ale lui Tudor
Faina odiseea voastra (si a mea, dar eu nu am mai pus osu sa mai scriu si acolo..), va urmaresc din umbra si asa imi mai lamuresc enspe pitici care apar pe parcurs cu Dragos. Tu si Bujo intradevar faceti toti banutii acolo!

Lavinia, rezista mami, hai ca uite ce flacau mare a crescut dintr-un bebe colicios, ce sa faci...Si fratiorul lui nu se lasa mai prejos.

Raluci, Dana, tic-tac, tic-tac...asa cred ca va bat inimile numai cand cititi de amr-uri si de nasteri

Bei, la mine in casa sunt cand 17 grade brrr, cand 21gr(asta cand mut calorifeu dintr-o camera in alta, sper din suflet sa nu racim vreo unu, mai ales Dragos sau Ami)off off
Acum ca a fost putin soare dimineata nu am putut iesi sa scot mocofanu la aer din cauza de oale pe foc si curatenie, mama ei de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
.

Raluci, Dana, tic-tac, tic-tac...asa cred ca va bat inimile numai cand cititi de amr-uri si de nasteri

Bei, la mine in casa sunt cand 17 grade brrr, cand 21gr(asta cand mut calorifeu dintr-o camera in alta, sper din suflet sa nu racim vreo unu, mai ales Dragos sau Ami)off off
Acum ca a fost putin soare dimineata nu am putut iesi sa scot mocofanu la aer din cauza de oale pe foc si curatenie, mama ei de treaba

Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Licuriciule, ticaie, ticaie...la ce stare am eusper sa mai astepte macar sa il serbam pe David. weekendul ala primim si musafiri, finii nostri din Italia.
Chiar vroiam sa intreb...oare este ciudat daca il serbam pe David la weekend? Sau luni, ca aici este zi libera...apoi ziua lui cade miercuri (dar ne pleaca si prietenii, lumea incepe munca).

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Felicitari Livia!!! Sa fiti sanatoase amandoua si repede acasa!!!
Ionela Tudor Desi sunt convinsa ca nu nasti azi...ci peste o saptamana
Noi suntem bine...doar ca am o stare de somn...si o leneeeee cred ca e de la vreme.
Va pupik pe toate si weekend fain va doresc!!!

Mami fericita de strumfita si 19+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Pfiii,ce sarbatoare!!!

Bine ai venit, papusica mica! Felicitari,Livia,si refacere rapida!
Sa fiti sanatoase si sa plecati repede acasa,la baietii vostri!

Ancutza,nu am stiut ca nu ai avut majorete...baga bebe 2 si bagam agitate la dublu
Mult succes cu concursul! Btw,pot sa ma bag si eu?

Monis,baga si la blonda de mine un link cu Iuli cantaretul,pls!

Ionela,mie tare rau mi-a parut ca s-a nascut pisicioasa mai devreme....stateam in spital,ma uitam la ea si plangeam,gandindu-ma ca tare caldut si bine trebuie sa fi fost in burtica,si afara era urat,rece,chinuita de icter,de asistente si doctori cu analize,vaccinuri.... Asa ca lasa-l pe Tudor(frumos nume!) sa stea la caldurica!

Eu am fosr busy tare in ultimele zile....soferita mare m-am facut.... Am fost cu pisi la cardiolog,canalele/orificiile alea tot deschise sunt,doar unul da semne ca s-ar inchide....partea buna este faptul ca ea s-a dezvoltat frumos,este activa,vesela,asa ca.....cu Dumnezeu inainte!
Astazi asteptam veterinarul sa o vaccineze pe Lady(of,saracuta....),eu sunt singura,pisi doarme,fac mancare...ce mai,gospodina in toata regula
Am gasit o vecina care are vacuta,ne-a adus lapte proaspat muls,si astazi ii voi servi pisicioasei laptic gras,de vacuta care paste pe langa casuta noastra

Ce papam astazi? Pai o supa de curcan cu taitei,si la felul doi vreau sa prestez o crema de brocolli,morcov,ou si curcan. Sa vedem daca ii va placea combinatia.... Habar nu am cum sa mai fac oul,ca nu ii place deloc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Strumfy, dar tare mai suferi tu de somn in sarcina asta, asa ai fost si la Andra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

felicitari Livia pentru bebita. chiar, ce nume ii puneti? sa fie sanatoasa si sa va bucurati toata viata de ea.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu de cateva zile am o durere de spate, de fapt durerea e in josul spatelui, spre fund, in stanga. numai in acel punct ma doare si mai ales cand fac efort, cand o iau in brate pe Sandra. uneori ma doare aproape insuportabil.
i-am zis doctorului ieri si a zis ca apasa sira coloanei pe nush ce chestie de pe la baza coloanei, insa deocamdata n-am ce face, cica n-ar fi hernie (ma temeam de asa ceva), si sa evit greutatile... daca ar intelege si copilul...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Felicitari Livia si fetita-bebita !!

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Strumfy, dar tare mai suferi tu de somn in sarcina asta, asa ai fost si la Andra?

Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Stiu ca dormeam foarte des la pranz... iar ultimul trimestru ma trezeam pe la 10, faceam amiaza, si ma culcam tot pe la 10. Acu nu apuc sa dorm la pranz....iar seara mi se face somn pe 9-10...si pana termin de strans prin casa imi sare somnul.
Oricum eu sunt o persoana care iubeste somnul. Niciodata nu ma satur de somn

Mami fericita de strumfita si 19+ cu Motzata

Mergi la inceput