Prietene la bine si la greu - 139
Raspunsuri - Pagina 16
many_bani spune:
Ancutzule si eu am nascut fara majorete, cine se astepta sa ma apuce noaptea nascarea
Eu tot astept de la tine link cu poze de concurs, nu mai pui?
Ionela bag la incalzit? Auzi poate starea asta a ta, de a nu te simti este linistea inaintea furtunii. Sa instruesti sotul sa ne dea de stire sau suni o fata. Hai ca mai este asa putin.
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Ancutzule si eu am nascut fara majorete, cine se astepta sa ma apuce noaptea nascarea Eu tot astept de la tine link cu poze de concurs, nu mai pui? Ionela bag la incalzit? Auzi poate starea asta a ta, de a nu te simti este linistea inaintea furtunii. Sa instruesti sotul sa ne dea de stire sau suni o fata. Hai ca mai este asa putin. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Many am pus poze , doar ca stiu ca pana pe 3 noiembrie se primesc fotografiile, iar apoi incepe votarea, aveam de gand sa vi le arat dupa ce se dadea start vot
uite aici:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">anc1 si anc2
monis5 spune:
Neata
Felicitari Livia! Sa-ti traiasca fetita alaturi de cavalerul tau!
Ionela? ce faci azi?
Ancutza, fa tu copilul ca de majorete promit ca ne ocupam noi
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
ionelamaria spune:
Mneatza
Bun venit prin tesa de Livia!
Se pare ca azi nu nasc.
Daca nu apuc sa scriu pe net trimit macar sms, ca in baza sotului nici la nunta la Tudor nu apuca sa va anunte
AMR? ????? Habar n-am !
Eu incerc sa nu ma gandesc prea mult ( nu ca as putea sa rationez pe tema asta ceva) asa ca nu inbterpretez nicicum "linistea "asta. Tot ce imi doresc e sa nasc natural un copil sanatos cand o vrea el. Daca se nastea azi e semn ca trebuie sa plecam din IASI si gata
Mai, sunt tare somnoroasa. Nu mai pot de somn, dar adorm tare tarziu si greu noaptea. Tudor are program de gimnastica numai in creierii noptii asa ca incep sa cred ca baietii mei vor sa imparta echitabil cele 24 de ore ale zilei: unul ziua unul noaptea
Sanatosi sa fim!!! Ca mama trebuie sa poata!!!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor
Dozz spune:
Bravo, Livia, felicitari! Sa fie sanatoasa fetita!
Coque, multumim de info pentru mucosi. De azi si Ana s-a conformat trendului si se necesita vizita la farmacie pt inlocuirea Vibrocilului care vaz ca nu are cine stie ce sustinere.
Multumesc si pt meniurile scrise, asa cum zicea Monis, e bine ca scriem ca ne mai amintim combinatii uitate. Bunaoara azi dimineata am scos si eu semnitele de canepa din camara ca uitasem de ele cu desavarsire. Le-am combinat cu iaurt si cu fulgi de ovaz nefierti rasniti. Pana nu am pus si niste sirop de agave felul de mancare a fost refuzat cu hotarare. Dar apoi, mai dulce, a mers si pt mamzel.
Monis, pai sa vb la telefon ca eu credeam ca sta acum Boba la tine 2 sapt.
laviniablaga spune:
Ionela, eu zic sa nu te stresezi si nici sa nu stai cu gandul la nastere prea mult, ca pana la urma, Dumnezeu stie cand e ziua cea mai potrivita! Eu sincer, iti zic din suflet, acum trec printr-o perioada tare dificila. Din fericire alaptez, si macar aici imi e usor, insa avem aceleasi probleme cu colicii pe care le-am aVUT CU Rares, noaptea ma termina...ca nu doareme aproape deloc!
De exemplu eu de la ora 2, de asta noapte nu mai dorm!
Profita deci, draga mea, de zilele astea cat mai sunteti in trei, pentru ca va urma o perioada extrem de obositoare! Desigur, nu e neaparat necesar, si chiar iti doresc din suflet sa nu fie probleme cu colicii si de nici un fel, insa sa stii ca avandu-l si pe Mihnea, care cred ca este destul de solicitant...o sa ai nevoie sa te inarmezi cu multa multa rabdare si stapanire de sine!
laviniablaga spune:
AAncutza, am salvat link-urile...asteptam sa se faca vremea sa te votam...si sa speram ca o sa castigi premii frumoasa, asemeni Dianei!
raluci_b spune:
Neatza,
Aoleu ce emotii, LIVIA
Sa veniti sanatosi acasa
IONELA
Monis si eu stiu la fel acum sta boba la tine 2 saptamani
Ancutz asteptam start vot, promitem sa nu ramai cu sechele
am luat si eu sinupret, abia acum dimineata m reusit sa-i dau, impreuna cu o budinca, si am inceput si colargol, Dozz eu sa stii ca zic bravo la vibrocil chiar il desfunda si-l tine 3-4 ore, dar na nu e chiar cel mai reusit dpdv al continutului
Trebuie sa ma laud sa moara Pantilimonu de oftica, strada noastra are deja borduri, acum se taseaza terenul pt asfaltare
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 30+cu
dana n. spune:
Salutare!
Felicitari Livia! Sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!
Ionela, nu te mai stresa..lasa baiatul sa stea cat vrea "la caldurica".
Multa sanatate fulgusorilor bolnaviori.
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 34+ cu