Prietene la bine si la greu - 139

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Sa nu uit, intrasem sa las www.lalena.ro/214-reteta-prajitura-cu-mere-dietetica.html" target="_blank">reteta asta de prajiturica cu mere, pare ok pt copilasii nostri si cat de cat usurica de facut. Mai ales e fara fainuri, doar cu fulgi de ovaz. Sper sa ma mobilizez sa o prestez si eu cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Lili si la noi la fel, febra si muci infundatori si infundati care nu mai ies, de unde ieri nu ii mai opream. De supozitoare nurofen parca zicea Diana sa-l taiem doar pana fac puii 2 ani nu mai stiu exact

Bee sarumana de raspuns, a mea pedi mai zice si de Garasone, dar merg pe mana ta si plec sa cumpar sinupret

Ionela

Ramonik felicitari, sarcina cat mai usoara si la termen

Dy

Monis ma bucur ca ati scapat de raceala

Cory welcome

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

hai sa facem putina organizare: Fara majorete va rog! Eu maine nu nasc! Mooooaaaammmaaaaa ce e in orasul asta de Sf Parascheva. Fix intr=o asa zi nu e de dorit sa iti serbezi ziua!!!!.
Bine, iau in calcul si varianta de a ne muta din Iasi daca nasc maine

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ionela ai sa ne spui ceva?

Fetelor eu cred ca Livia e la spital, altfel cred ca scria ea ceva... ce ziceti? punem de niste majorete?

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ionela de mine e vorba cu piticii de pe creier pe care i-am avut ca Santiago a zambit abia dupa varsta de 3 luni? Mai, aveti mare noroc de Bujo la odiseea voastra, este o super-super tipa!
Deci... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ionela de mine e vorba cu piticii de pe creier pe care i-am avut ca Santiago a zambit abia dupa varsta de 3 luni? Mai, aveti mare noroc de Bujo la odiseea voastra, este o super-super tipa!
Deci... ?

Pai de ce crezi ca de tine? Te-ai ragasit?

Eu nu am ce spune. Liniste, nu contractii? nici nu ai spune ca sunt gravi in 38 sapt. dar cred ca e atat de imprevizibila situatia incat nu se stie niciodata.

Incep sa cred ca nasc la 39 + sa fie amandoi baietii mei scorpiute. Nu ca ar conta pentru mine, ca un horoscop nici nu mai stiu unde sa caut... si nici nu mai stiu sigur, dar parca zodia /horoscopul... erau chestii oarecum diferite( mai bine tac , ma fac de ras).
Oricum, am uitat total ce era misto la barbatii scorpioni, dar stiu sigur sigur ca era zodia a carei descriere imi placuse cel mai mult. No, acu ce folos daca nici descrierea n-o mai stiu???( edit: si nici sot scorpion nu am)

Ufff! vorbesc mult si singura.... dar nu e o noutate asta.... mult vorbesc de cand ma stiu si singura.... pai evident ca e asa: la asa ore si asa debit verbal

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimineata!

Va scriu rapid, ca timpul la mine e extraordinar de pretios. Serban ma tine in priza. Am vb aseara cu o cunostinta de la un spital din Mures, si se pare ca Livia(sper sa nu ma insel si sa nu fie vorba de o alta persoana) a nascut o fetita de 2700 grame. Mai multe nu stiu, dar daca aflu ceva va scriu...

Noi avem colici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

hai ma, cum sa nasca fara majorete? adica asa cum am nascut eu?, bai, deci daca la bebe 2 (cand o fi) nu nasc cu majorete o sa raman cu sechele

deci, Monis , hai sa mai punem niste majorete langa aia a ta care face singura joc de glezne

Hai Livia! Hai bebita mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

DA, MI S-A CONFIRMAT! ASA E
LIVIAG alias LIVIA GECZY, a nascut ieri dupa amiaza, natural, o fetita de 2700 grame...care din cate am inteles a primit 10 la nastere, deci nu a avut probleme asa cum se astepta!

Va las...ca am concert incasa...plang amandoi! si sunt singura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Felicitari Livia, sa va traiasca fetita si tu refacere rapida mami, te asteptam sa ne pove.

Mergi la inceput