Prietene la bine si la greu - 139

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Raluci eu dupa vibrocil am inceput sa ii pun Maxitrol si vreau sa iti spun ca dupa o zi se vede efectul.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiviaG spune:

Ramonik, felicitari pentru eco, si sa dea Domnu` sa fie o sarcina fara probleme!

Ionela, timpul trece, zboara, fara sa ne dam seama!

Si eu am intrat in AMR, sunt saptamana 35+!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza

baaaai, ce frumos canta Santiagoooo, am murit
Monis ce uncenic mic si talentat are tati

aici il puteti asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Eu sunt prin zona dar nu prea reusesc sa ma apropii de calculator din lipsa de timp. Viroza mea s-a complicat si m-am ales cu o otita de toata frumusetea asa ca sunt pe jumatate surda, vineri o prietena are proces de custodie pentru baiat(cu fostul sot un avocat nebun)si sunt martor, asa ca zilnic ma vad cu avocatul pentru pregatirea apararii. Soacra a racit si i s-a accentuat dispneea pe care o avea oricum asa ca zilnic fugim cu ea la spital.
Maine ar trebui sa ma programez la comisia medicala cu Danut sa vedem daca obtinem prelungirea concediului pana la 3 ani.

mami fericit de Danut 28.10.2009

offf, cate sunt pe capul tau! Multa putere si sa te faci bine cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Dymomoiti trimitem un gand bun sa te faci bine repede si sa scapati de probleme. Sper sa reusesti cu prelungirea concediului

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui na_bo

Eu sunt cu o droaie de pitici pe creier.
Amalia a vomitat aseara iarasi, dupa ce duminica si ieri nu a avut nimic, s-a comportat normal.Vomita asa la 2 zile sau o data pe zi de o saptamana, alte simtome nu are, cere mancare si nu mai stiu ce sa i dau la regim si mie imi vine sa plec in lume ca nu pot intelege ce are.Doctorita nu mi-a zis nimic concret, a zis sa i fac o analiza de urina,incerc dimineata sa colectez.

Sincer va citesc, dar nu am timp nici sa suflu.
pupici tuturor

Natalia, fericita de Amalia Maria ( 18.11.2009)

Dar vomita cam pe la acelasi moment al zilei? Poti observa un tipar, oricare ar fi ala? Cred ca va trebui si sa simplifici meniul, sa ii dai cat mai putin combinat ca sa poti face o corelatie, sa vezi daca nu e de la ceva mancare. Ufff. Si eu cred, ca si Raluci, ca poate ar trebui sa mai incercati si la alt dr. Bafta cu colectatul urinei! (eu m-am lasat pagubasa dupa 7 zile de incercari soldate cu o singura colectare, dar proba a fost declarata de laborator nesterila...)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

licu eu am colectat pipi de la Lila in cada inainte de dus, bagat recipentul sub jet si proba a fost buna. Fa-ti o provizie de recipiente si incearca in fiecare zi, ca o prinzi o data sa-i vina sa faca

sanatate Lilei mici!
cu proba de pipi, am o intrebare: i-ai luat-o la orice moment al zilei? ca eu m-am chinuit mult sa fie primul pipi de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Am ajuns la termen Wow!!!!!!

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
Neatza,
am fost la eco, bebe e acolo, la locusorul lui e unul singur (ca-mi faceam griji sa nu fie 2 ). e putin mai mic, pt. ca ovulatia a fost mai tarzie, stiam asta.
in rest totul ok, ne vedem peste cam o luna pt. dublu test.

Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare si de la Cluj!!

Ramonika felicitari ptr.echo!!!;mai apar si pe la noi semne de normalitate(apropo de reactia dr.)

Ionela deci,putem pune la joc de glezne...

Dymomo sanatate tuturor !!

Raluci ms de sustinere... sa-si revina si Bubu cu somnicu',mai ales ca acus-acus vine si Cezar!!!

azi, David a adormit relativ repede si fara pam-pam...poate si ptr.ca afara a facut enspe mii de ture...mai nou e fascinat de bariere (langa noi e sediul UBV,au o parcare maricica dotata cu asa ceva),am stat si am zgribulit 10 min in fata ei,in speranta ca se va misca (portarul era iesit,spre necazul nostru)..

Mergi la inceput