Pufi de ian - feb 2010 (45) - LMA Evyme!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

asa era???

http://imageshack.us/photo/my-images/43/dsc05204g.jpg/

www.youtube.com/watch?v=vEWvZ2W4r3A" target="_blank">Adam in burta
e intunecat

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 34+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Bea super Valuri face Adam! Cred ca e marisor si puternic.

Mi-am amintit si eu de stretching-ul pe care-l facea Mara cand era in burta.

Nu te dai cu nimic? Poate exista ceva permis in sarcina care sa-ti mai ia din mancarimi. Pupici multi!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Simpatica foc Marutza!

Cum adica ii lasai Goji pe masa si se servea? Ca Dr.Oz spunea ca ptadulcti doza e 4-5 buc pe zi! A mea mananca stafide, dar Goji e mai tare si il scoate din gura si-l arunca zicand "papi ham-ham" :)))
cred ca bunica-sa a invatzat-o!

Apropo, DANASOR, Goji am luat din Plafarul de la iulius mall parter, langa farmacie! sunt fan

ASa...sucul de catina:
spal putin catina, apoi o dau de 3 ori prin storcator (adica scot din rezervorul pt deseuri ce cade acolo si mai dau de 2 ori ca mai iese mult suc). Apoi il amestec cu miere de albine; la o masura catina cel putin 2 masuri miere altfel fermenteaza (reteta e cu 1:3);
ce scot din rezervor pun la uscat pe hartie de copt si dupa ce s-a uscat dau prin masina de macinat cafea si apoi amestec cu sucul.
fac asta pe ca defapt semintele acelea sunt pretioase si trebuie macinate ca sa se absoarba bine.
se pastreaza la frigider.

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

:)))))) Papi ham ham? Super tare bobi vorbicioasa!
Cu goji ce sa zic, eu m-am insiprat de la sora mea, ei mancau mereu. Inclusiv verisorul mic manca far numar, fara numar. Am gogalit acum si am citit ceva de 25 de g pe zi, nu stiu daca minim sau maxim.

Ms mult de reteta cu sucul de catina. Am prestat si eu azi...blenduit, stors si amestecat cu miere. Nu-s asa constiincioasa ca tine sa ma ocup si de seminte dar cred ca ceva efect are si asa.

Cu cipandelul ala ramane cum am stabilit, da?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g
asa as veni la intalnire si eu, dar mi-e putin peste mana. cu piticii la purtator, sau cum?...oricum, astept sa povestiti voi si sa vad si poze. incerc sa-mi imaginez cine e invitatul surpriza. cam banuiesc, dar nu spun...

_
mama lui Stefan, pui scump

Fara pitici, la un suc. Poate reusesti sa ajungi? Mie mi-ar face placere sa te cunosc.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Noi? Le-am luat ieri de la Selgros www.intrasavezi.ro/galeata_cu_100_piese_lemn/1556.htm" target="_blank">cuburile de lemn de care va spuneam mai demult. Suntem incantate si eu si ele. Azi le-am dat si mingiutzele de cauciuc de la tonomat si nu cred ca le-am vazut sa se bucure mai mult la vreo jucrie. Doar cand vad ciocolata mai chiuie asha.
Azi ne-am certat la masa si acuma dorm. Vroiam sa le duc la un loc de joaca dar sa vedem cand s-or trezi, cum or manca. Daca nu, bagam iar shopping... ca vine iarna, gradi si nu avem tot ce ne trebuie.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

demult ma uit la cuburile alea ... ma gandeam ca e prea devreme pentru ei, dar daca zici ca sunteti asa de entuziamate, am sa incerc si eu

pui mic

Le-am primis si noi, acum cateva zile. Nu construieste inca cu ele dar le potriveste prin formele de pe capac si cara caldarusa cu ea prin casa.
Astept si eu filmulete cu A!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
!
a fost haioasa cu norocul cu coada pisicii! (si la voi se spune ca dai noroc? credeam ca e moldovenism, ca noi zicem in loc de salut sau buna, noroc! acu chiar mi se pare amuzant).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Acum cred ca ma bag in seama si ca n-am inteles eu faza dar...si la noi (Dobrogea) se "da noroc". Ignorati-ma daca sunt pe langa subiect.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
Mirela evita sa precizeze de ce anume si-a tras Mara o codita la ochi cu dermatograful , nu asa...fara motiv

de Yannis

Am zis sa n-o dau de gol.....

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex
ne-au aratat o reclama difuzata intens anul trecut de craciun care era plina de mesaje masonice.
in ce lume traim....

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mesaje transmise prin imagini sau cum?
Eu una sunt pe undeva pe la mijloc, nu sunt nici toma necredinciosul, nici adepta teoriei conspiratiei.

_

Mergi la inceput

Larisel Super gemanutele, ma gandeam ca la voi satisfactia este la patrat.
M-am amuzat tare cu Naty cand ii spune nuuuu Alenei.

Nu ca pana acum n-am avut satisfactii cu Mara, dar parca acum imi creste inima din ce in ce mai des cand o vad descoperind/invatand lucruri noi.

_

Mergi la inceput

Scuzati-mi spam-ul, nu ma maia juta neuronul sa scriu mesaje din amintiri.

Ma retrag la X factor, sa aveti o seara linistita!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

asa era???

http://imageshack.us/photo/my-images/43/dsc05204g.jpg/

Da... dar pe zone mai compacte, adik mai multe bubitze pe cmp .

Adam pare sa nu mai aiba "stare" acolo...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput