Pufi de ian - feb 2010 (45) - LMA Evyme!
Raspunsuri - Pagina 17
lorex spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Mirela evita sa precizeze de ce anume si-a tras Mara o codita la ochi cu dermatograful de Yannis |
:))))
normal, avea intalnire cu Y
lorex spune:
Care o fi invitatul surpriza de la intalnire?
Aduceti vreun cipandel? ![]()
Bea, dale-ncolo de vergeturi.Voi sa fiti sanatosi!
Evyme, la multi ani si sa stapaniti sanatosi noua casa!
Si eu cred ca ai renuntat prea usor la serviiul acela foarte bun! nu te poti intoarce? daca iti gasesti in alta parte tot va trebui sa-l dai pe sebi la o gradinita deci tot acolo iesi!
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita mie sincer mi-e cam... scarba de intorsul la servici... |
Nici eu nu am zis ca ash avea chef de reintorsul la munca... deshi cred ca intr-un fel schimbarea imi va prii...
larisel spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 V-am zis ca am prurit de sarcina? nu stiu........dar mor cu zile de mancarime si sunt plina de bubite.............aoleu mama mama!!!!!!!!!!! deci mai am un pic pana o sa treaca hopefuly dupa nastere.... |
Shtiu ca e tare nashpa de suportat... eu ma scarpinam si nu ma interesa cum arata dupa
.| Citat: |
AMR 4 saptamani...abia astept sper sa nu vrea mai repede....... |
Nici noi nu scoatem inca galeria...
p.s.am vergeturi... ![]() ![]() ![]() |
Nici de astea n-am scapat nici eu, deshi in sarcina folosisem uleiul de migdale dulci, dar nu numai. Incerc si tratament post, fara efect deocamdata, dar nici eu nu am fost prea sarguincioasa. Sa-mi zici dupa nashtere cand o sa ai chef si timp de "tine" sa-tzi spun ce folosesc si poate vad si vreun rezultat pana atunci.
NOI adik Ivan zice si arata partile corpului:par, cap,oki,nas,gura,dinti,limba,urechi,maini,degete,unghii,picioare,burta,ombilic si puztuca |
Gemanuztele doar arata la ele si la noi, dar nu zic inca, toate alea plus: obraji, frunte, barba, mustatza, gene, sprancene, ceafa, gat, par, cot, genunchi, talpi, subbratz si acum exersam degetele (mic, mare, mijlociu, inelar si aratator).
Au invatzat sa raspunda la intrebarea "catzi ani ai" cu un deux (se aude ca in franceza de aia am si scris asha
...
larisel spune:
Si daca tot m-am pus pe cra-uri... macar sa mai vars cateva.
Au inceput sa ceara (rar) apa "bapa" si ceai "teai". Am incercat sa le zic "tea" din engleza pe care il pronuntza simplu din prima "tii". Cred ca un bb invatza mult mai ushor si mai rapid engleza, e mult mai melodioasa. Eu am renuntzat cu engleza, am zis sa nu exagerez, deshi la gradi li se va vorbi in ambele limbi... Avem mai multe carticele bilingve... ca si voi. Voi le cititzi ambele variante? Mi-am amintit ca le-am mai citit ambele variante la carticica cu onomatopee... Ieri la multe shtiau sa scoata si ele sunetul potrivit, deshi pana acum doar ascultau... Cred ca le mananca limba
si eu exact asta ashteptam...
Zic in sfarshit conshtient mama si tata si baba, dar nu mami, tati, babi. Pe Naty cand o strigi raspunde Daaa, Alena cand zice Nu da si din cap (negativ)... sunt super haioase. Si totul vine firesc asha, de uneori nici nu ne dam seama ca-i o noutate
.
O prietena cu 2 fetitze, una de 4 ani si una de 2 ani si 2 luni, zicea ca cea mica a inceput de ceva vreme cu de ce-urile. Deja???? Sa ne pregatim si noi???
Sondaj de sezon ![]()
larisel spune:
Alena mea chiar are ceva... doar nu s-a facut atat de mofturoasa
. Azi a baut dimineatza 200 ml lp, a rontzait cateva cereale (dulci), mai tarziu o jumatate de portocala (felii), apoi afara 2 biscuitzi mici si la masa de pranz n-a mancat nimic. A luat o singura unica lingura de ciorba, la mazare a luat in gura si a scuipat (deshi nu era o noutate), dupa care a adormit in scaunul de masa...
Nu shtiu cand se trezeshte ce sa fac..reiau pranzul sau ii dau iaurt? 
Sondaj de sezon ![]()
lorex spune:
| citat din mesajul lui larisel Alena mea chiar are ceva... doar nu s-a facut atat de mofturoasa . Azi a baut dimineatza 200 ml lp, a rontzait cateva cereale (dulci), mai tarziu o jumatate de portocala (felii), apoi afara 2 biscuitzi mici si la masa de pranz n-a mancat nimic. A luat o singura unica lingura de ciorba, la mazare a luat in gura si a scuipat (deshi nu era o noutate), dupa care a adormit in scaunul de masa... Nu shtiu cand se trezeshte ce sa fac..reiau pranzul sau ii dau iaurt? ![]() _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
eu in cazuri din astea reiau pranzul..
daca n-o sa-l vrea incearca iaurtul.
Beatrice1982 spune:
larisel tie de cand ti-a aparut?
si ce ai luat?
si eu ma scarpin, ca nu suport sa stau asa....
o sa pun mai incolo o poza sa vezi cum e si daca a fost le fel si la tine?
tu pe unde ai avut??????????
inca nu am multe vergeturi doar vreo 3 liniutze pe la ombilic...de vreo 10 cm.....apoi daca vor mai fi,nu stiuuuuuuuuuu]
bravo pt gemanutzele harnice!!!!!!!!!
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
34+ cu
Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
larisel spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 larisel tie de cand ti-a aparut? si ce ai luat? si eu ma scarpin, ca nu suport sa stau asa.... o sa pun mai incolo o poza sa vezi cum e si daca a fost le fel si la tine? tu pe unde ai avut?????????? inca nu am multe vergeturi doar vreo 3 liniutze pe la ombilic...de vreo 10 cm.....apoi daca vor mai fi,nu stiuuuuuuuuuu] bravo pt gemanutzele harnice!!!!!!!!! _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 34+ cu Adam Eduard Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |
Pruritul mi-a aparut in maternitate, parca a doua zi dupa nashtere... Ma dadeam cu alcool mentolat. M-a tzinut cateva saptamani. Tratamentul de baza era scarpinatul
. La mine nu a fost decat pe picioare, putzin deasupra degetelor si pe bratze.Vergeturi si mie mi-au aparut in al treilea trimestru, dar m-am umplut pana la sfarshit (pe burta, sholduri si sani).
Beatrice1982 spune:
asa era???
http://imageshack.us/photo/my-images/43/dsc05204g.jpg/
www.youtube.com/watch?v=vEWvZ2W4r3A" target="_blank">Adam in burta
e intunecat
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
34+ cu
Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mara Ioana (ianuarie 2010)