Mi s-a recomandat histerectomie partiala
Raspunsuri - Pagina 9
laura-s spune:
Si la mine a durat mult pana mi-a vernit rezultatul de la biopsie, cam 2 luni si simteam ca mor, am imbatranit in doua luni cat pentru 2 ani...dar....fruntea sus, nu ai de ce sa te macini, gandirea pozitiva face minuni, vei vedea. Te asteptam cu rezultatele BUNE.
Te ,
Laura
iuliana2012 spune:
Ce dimensiune are fibromul? Daca are peste 3 cm indicat este sa l elimini.Cu timpl el va creste si ti va cauza probleme.Daca este asimptomatic si dimensiunea lui este mica,trebuie tinut sub observatie.
laura-s spune:
buna fetelor,
Anca ai reusit sa mergi dupa rezultat? Sper sa fie totul bine.
Te si va imbratisez pe toate.
aveti grija de voi
Laura
Anca Wish spune:
Iuliana, fibromul este mic. Nu mi-a spus dimensiunea. Mi-a zis sa-l tin sub observatie ecografic.
Laura, am sunat ieri si tot nu iesise. Dar mi-au trecut emotiile in legatura cu rezultatul. Stiu ca va fi bine si...gata. Sun din nou saptamana viitoare.
Te pup si eu si multumesc pentru grija!
iuliana2012 spune:
anca .dimensiunea fibromului trebuie sa apara initial pe ecografie.te am intrebat deoarece este f imp ca stii cum evolueza si ce dimensiune are.
Anca Wish spune:
Mi-a spus doar ca e foarte mic. Atat! Cred ca nu avea un ecograf performant pentru ca a vazut doar 2 polipi si erau 5. Nu stiu ce sa spun.
Mai stau 2,3 luni si ma voi duce la un control.
olimp spune:
anca am mai dicutat noi la capitoul fibrom , acum am citit topicul tau , imi pare nespus de rau sa vad prin ce suferinta trebuie sa treci , .
Iti doresc sa fi tare , si ai sa vezi ca va fi bine , indiferent de ce hotarare vei lua suntem alaturi de tine , viata este frumoasa si trebuie traita !
lavi02 spune:
Hai mai Anca, nu pot sa cred!
Nu e sfarsitul lumii, ia-o pas cu pas cu ce trebuie facut!
Bafta la operatia si tratamentul care te asteapta, sa treci cat mai usor peste ele!
Sanatate multa iti doresc!