Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(119)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

La 6.15 s-a nascut Maia, 2760, cezariana , apgar 10, de Lena !!!!!!!!!!!

fug a mea nu doarme de la 7.. am cobit ieri Lore

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

felicitari Lena , bravooo !

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

bravo Lena

dbunny, eu ma mulg la 3 ore, 3 ore jum, fie noapte, fie zi.

merci de raspunsuri cu burtiera. de unde se iau? farmacie sau magazine de lenjerie?
pe mine inca ma mai ustura taietura. azi noapte am ridicat si o oala cu apa si am simtit asa ca ma taie. as mai astepta un pic pana pun...

klauditza, ma gandeam ca-s o exceptie pe aici :D
noua ne-a zis sa punem copill pe toate partile ca i se modeleaza capul singur. avem si noi capul mai alungit in spate ca la extraterestrii asa
de picioare nu ti-a zis nimic? ca la pelvieni sunt mai craca si trebe urmarit daca se intind simetric, de aia nici nu se masoara pelvienii la nastere ca stau cu picioarele mai flexate.
vad ca a noastra si-a intins picioarele si par simetrice.
cand am scos-o din maternitate nu am putut s-o imbracam in salopetica de iesit ca nu puteam sa-i punem picioarele de flexate ce erau.
acum sunt ok.
de displazie de sold ti-a zis ceva?
am inteles ca e mai frecventa la pelvieni si trebuie sa fie supravegheata.
cam atat ne-a zis noua.

apropo de dormit cu bebe in pat.
mama, ce as lua-o langa mine dar mi-e frica sa nu dau peste ea in somn. eu n-am somnul agitat dar cand o vad asa mica si fragila, mi-e frica de mor. asa ca o mai iau asa pe langa mine cand sunt treaza si s-o simt eu asa langa mine
prob e cu pompele astea, ca imi iau atata timp de la ea.
fierbe, spala-le, spala tzatzi, dai cu apa calda, pune pompe, spala pompe, spala tzatzi, pune garmastan, imbraca-te... si tot asa... asa ca dbunny, te inteleg.

eu am incercat si cu mameloane de silicon de la avent,d ar nu stau ca lumea pe tzatzi. asta mica se zbate un pic si cad.
nu le-oi pune eu ca lumea?

ce carnat am scris
vad ca scriu cel mai mult, deci n-ar trebui sa ma plang de lipsa de timp

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

si noi dormim toti 3 in pat

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui klau_ditza
stefy aceeasi problema si la mine. Am zis ca daca il las, o sa suga el de foame pana la urma. Dar...nu a fost asa. bebe puturos rau...
Eu inca nu am cedat. Mai incerc la san, ma mai mulg si ii dau cu bibe, ii dau si LP cand nu am strans suficient lapte...
Poate cand mai prinde putere, o sa suga singurel, fara sa mai fie nevoie de bibi pentru completare. Daca nu...asta e. Coppilul nu o sa il las sa moara de foame

Klau_ditza , al meu suge ... insa desi am lapte , la 3 ore daca nu alaptez incep sa curga sanii si sa ma doara...se pare ca nu e deajuns ...ca alta explicatie sincer nu gasesc.

Mami fericita de bebe Maximilian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Stefy, imi pare rau de laptic, probabil ca nu este de ajuns lapticul tau, dar daca nu lua in greutate trebuia sa ii dai completare

Zubi asa e , el a slabit mult si in spital, 280g iar dupa 10 zile in loc sa puna macar cateva zeci de grame el a mai slabit inca 40g. Am fost nevoita sa apelez la completare cu LP si in 3 zile deja a luat 100g. Bietul copilas era lesinat de foame si eu il chinuiam.

Mami fericita de bebe Maximilian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Bravo, Lena!!! Bine ai venit pe lume, Maia!!!
Dar de ce o fi ajuns Lena sa faca ceza?

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Fata mea nu stiu ce a avut azi, a stat treaza de la 9 pana acum 10 minute cand in sfarsit am reusit sa o adorm, dar numai langa mine in pat...
Nu pot sa o scot nici afara, bate vantul rau si mie abia mi-a trecut raceala.
Ma intereseaza s pe mine de unde sa iau burtiera, am ramas si eu cu o burta tot cam de luna a 6 a desi marti fac 3 sapt de la nastere.Am scapat pana acum de 14 kg, mai am 7 pana ajung la greutatea de cand am ramas insarcinata si apoi trebuie sa mai dau jos vreo 10-12 sa ajung la greutatea mea normala...deocamdata nu pot tine dieta, principala mea preocupare e sa mananc corect pentru a o putea alapta pe pitica cat mai mult.

Nu mai stiu cine spunea ca a racit, eu mi-am revenit in 2 zile cu oscilococinum, homeogene si stodal...ma durea tare in gat. Am purtat si masca cand alaptam sau cand luam bebelina in brate...de fapt inca mai port masca o zi- doua.

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mikka.. a mea nici la ora asta nu doarme.. si pb e ca numai in brate vrea, de cand am venit la mama sunt 2 perechi de brate, si daca nu era intr-o pereche sigur era in cealalta ...patul o arde, azi noapte am dormit cu ea in brate, m-am trezit speriata ca puteam sa ma intorc peste ea.. e smechera mica deja , cere brate cu toti plamanii.. insa am reusit sa o descifrez putin si o ma las si sa le ceara , nu pot face nimik nici sa merg la baie cand e treaza si cum mai sunt zile cu nesomn....
Imi place de numa sa dorm cu ea in pat, sa ma trezesc si sa ii vad nasucul, sa ii aud respiratia noaptea ca pe cea mai calda melodie.. sa intind un deget si sa o simt... .. insa tare imi e ca mergem acasa, mama nu mai e sa ma ajute si o sa stau cu bratele intinse toata ziua..

Noi ne-am reglat scaunul si digestia fara pastile si siropuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

o perspectiva interesanta despre ce spunem si ce transmitem in fapt prin cuvintele noastre copiilor nostri.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Noi ne-am reglat scaunul si digestia fara pastile si siropuri...

Bravo!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor

Mergi la inceput