Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(119)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Copiii pun intre 20 si 30g pe zi, in niciun caz 50. Astea se pun in 2 zile. Si nu va mai stresati ca asta e media. Adik poate sa nu puna nimic intr-o zi sau doua si apoi se recupereaza. Daca prinzi sa cantaresti copilul tocmai in zilele cand nu pune, te panichezi ca nu e laptele bun si e o prostie. |
Sa-mi fie cu iertare, dar mi se pare atat de anapoda sa-ti cantaresti copilul zilnic!!
Cand mergeam la sala, ma mai ispitea cantarul din vestuarul femeilor, ma cantaream si zilnic, la aceasi ora, cu aceleasi tzoale si erau si diferente de 4oo grame zilnice, cand in sus cand in jos.
Ar mai lipsi sa cantarim si caca care-o face bebe, ca doar sunt zile cand face 2, zile cand face 3, sau zile cand face 4.
Eu o cantaresc azi, facem o saptamana de cand ne-am nascut, iar saptamana viitoare o cantareste pediatrul la prima noastre revizie tehnica
![](icon_smile.gif)
may uite ce-am achizitionat eu: http://www.todointima.com/epages/940120384.sf/es_ES/?ObjectPath=/Shops/940120384/Products/54027/SubProducts/54027-0002
i-am luat pe mine o singura data, ca emit caldura, si aici inca e cald, iar eu cu transpiratiile mele o iau razna. De luni ii imbrac 4-5 ore pe zi, cica se v-or racii temperaturile
![](punk.gif)
ionela m-ai pus pe ganduri...cum stiu eu(mulgandu-ma) ca ajung la lapticul gras¿ de unde stiu ca ceea ce extrag eu in bibe nu e doar partea apoasa¿
Imi e greu noaptea, Noa mananca din 2 in 2 ore, iar in pauza, o schimb, ma mulg, spal bibe si extractor...deci dorm o ora intre mesele ei. Mi-am mai trezit sotul, s-o hraneasca si sa-i scoata gazele el, in timp ce eu ma mulg, dar cand incepe serviciul n-o mai pot face, el pleaca la lucru la 3.45 dimineata. Vine mama maine si sta vreo 7 saptamani, dar nu-mi vine sa strig dupa ea pe coridoare s-o trezesc din 2 in 2 ore; pe capul ei va cadea responsabilitatea curateniei si-a bucatariei
![](icon_smile.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MARINAENACHE/MARINAENACHE.jpg)
MARINAENACHE spune:
citat din mesajul lui alayna Hayat,am cerut parerea a 3 medici (ginecologul si 2 doctorite din clinica unde voi naste )si toti mi-au raspuns la fel : NU alaptat ,e mult mai sigur pentru bebe ! Acum sa se nasca sanatoasa ,ca au mai crescut si alti copii cu lapte praf ,nu am de ales ![]() Stefy ,imi pare rau ca nu sunteti bine ,macar ii dai un pic de lapte de la tine,eu cum am mai spus mor de suparare ca nu pot alapta si 100 ml / zi daca puteam sa-i dau si restul LP ,tot eram mai calma Zubi , sotul ma incurajeaza sa asteptam sa -mi vina laptele sa-l ducem la laborator ,dar mi-am pierdut orice speranta Mariaenache, stiu despre acest vaccin ,am fost informata ,il au deja in spitale ,nu trebuie cumparat ca in Romania si nici nu-l voi plati . Va primi bebele 3 vaccine,in primele ore de la nastere,la 1 si 6 luni. Am primit toate informatiile necesare si sfatul medicilor a fost sa nu alaptez. Nu vreau sa risc si sa-mi imbolnavesc copilul. Flacaii ce fac? Seamana intre ei sau sunt diferiti ? Ionela,chiar scriam si mai sus fetelor, nu stiu ce sa fac si imi este frica . Am mai cautat pe alte forumuri si unele mamici au alaptat ,unele nu ,iar un caz ma speriase ca chiar copilul ei luase hepatita de la mama si murise la 9 ani !!! Sa stii ca si aici se incurajeaza alaptatul foarte mult ,nu e ca in RO sa bage LP imediar dupa nastere si apoi sa-l puna la san. Imi este frica ,cum am mai spus 3 medici mi-au vazut analizele si au zis NU alaptat ![]() Tu ce ai face in locul meu ? Bujo ,vreau din toata inima sa alaptez,dar imi este frica din moment ce doctorii mi-au interzis ![]() ![]() Se pare ca va fi ![]() :) |
Alyana e foarte bn k nu e necesar sa il platesti dar este bn sa il fc...
Bebi mei nu sunt identici seamana mult dar dc te uiti atent se obs si deosebiri, nasul si guritza sunt de la mami si ochisorii si genele lungi de la tati si logic si cuculetele
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Dar sunt si mom mai grele cd nimik nu ii linisteste chiar dc ii iau in brate si stam si ne plimbam prin camera de fc potecutza
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin
![](treintje.gif)
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
alayna nu te mai stresa, daca 3 medici au zis nu alaptat gata, nu e capat de lume, oricum vei fi cea mai adecvata mamica pt puiutul tau! la primul copil am inceput drumul maternitatii cu f multe frustrari din cauza ca nu l-am alaptat, ca nu s-a prins, ca n-am avut sufiecient lavte sau cine stie...de data asta mi-am zis: fac ce pot, pana unde pot, apoi ce vrea Dzeu.N-o sa fie nici primul nici ultimul copil crescut cu bibe.
eu am mai congelat si azi 1oo ml, asa-s de multumita sa vad 4oo ml deja in congelator. In weekend suntem mai ocupati, iesim, avem musafiri...sper sa nu scada productia.
May si iris noaptea de cate ori va mulgeti¿
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria26/maria26.jpg)
maria26 spune:
citat din mesajul lui May3 Maria, moare de foame la 70 ml. pai la nastere a avut 3700 gr. nu e dupa varsta, e dupa cerinte. ea mananca 100 de ml. eu ma mulg 110 ca sa vad ca se satura si mai ramane. cateodata imi face surpriza si bea tot... n-o vezi la avatar ce falci are? nici macar nu vomita sau sa regurgiteze. deci tot lapticul se proceseaza la ea acolo. ce sa arunc? ca eu 110 scot din ambii sani. cu pompa. ca nu vrea la san. daca mai si arunc... merci, lore. mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011 zebraroz.ro ![]() |
pai Albert a avut la nastere 3.950 si mananca 80 ml.. cred ca depinde si de lapte si de copil.. cat de des mananca? la 3 ore?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/klau_ditza/klau_ditza.jpg)
klau_ditza spune:
may si eu am avut tot sarcina pelvina. La mine
"probleme" au fost cu forma capusorului, dar ziua (sub supraveghere) il tin sa doarma cu fata in sus (ii ppun 2 prosopele in parti sa stea cu fata in sus). La o sapt dupa iesirea din spital l-a vazut inca odata pe bb med de fam. si a zis ca s-a mai "modelat" forma capului. Suntem pe drumul cel bun
Referitor la burtiera, (centura), pe noi ne-a pus sa purtam inca din maternitate, asa ca zi si noapte port burtiera. O dau jos numai cand fac baie. Atat !
It's a boy !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/klau_ditza/klau_ditza.jpg)
klau_ditza spune:
...in ceea ce priveste alaptatul, mi-am luat mameloane de silicon, la indemnul mai multor persoane. Sincer, nu aveam incredere in ele - vazusem in maternitate - dar functioneaza. cel putin partial. Il pun pe bebe la san si trage. Chair daca e puturos si nu trage cat ii trebuie, ma multumesc si asa. Ii mai dau completare, sa stiu ca nu se culca flamand...
It's a boy !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MARINAENACHE/MARINAENACHE.jpg)
MARINAENACHE spune:
citat din mesajul lui May3 neatza. Iris, eu am doua pompe electrice ca luasem una care a decedat in spital si apoi si-a revenit, asa ca m-am scos, bag la ambii sani in acelasi timp. ![]() in juma de ora scot 110 ml. acum, ca abia am terminat, am scos 120 ml. deci tu scoti bine atat. fac masaj o data pe zi sub dus cu sapun si inainte de fiecare muls dau cu apa cat pot de fierbinte pe ei. comprese calde nu pun. tu cum iti pui? cu prosop ud cu apa calda sau cum? acum cred ca depinde si de fiecare femeie. cumnata-mea imi povestea cum tragea ea cu pompa manuala 10 min si facea 200 ml. si nu statea cu comprese sau dusuri calzi. nah... fiecare cu productia ei ![]() si eu tot 12 am dat jos. tot 10 in spital si 2 dupa ![]() dar mai am vreo 18 de dat jos ca sa ajung si eu la greutatea mea ideala, ca-s chitita sa nu ma mai las pe tanjala si sa umblu cu 10 kile in plus. sper burta asta sa se retraga mai repede... fetele cu cezariana,cand v-ati apucat sa purtati burtiere? dupa cat timp de la operatie si de care burtiera? ceva linkuri? v-am zis ca si dr de fam si ginecoloaga mi-au zis ca burtiera e exclusa, ca sa fac exercitii de respiratie. adica supt burta. ginecoloaga imi zise: "ce te tot plangi atat? maritata esti, sotul te iubeste, ai facut un copil frumos, lasa burta" ![]() apropo, cele care au avut problema cu aparutul parului pe burtica in sarcina, a cazut pana la urma? pe mine m-au ras pt operatie pana sub buric, deci l-au indesit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sunt pusa pe vorbit. ma mir de unde mai am energie... eu cred ca racesc... mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011 zebraroz.ro ![]() |
May euport burtiera din ziua 4 de dupa operatie dr meumi.a sp k e in regula si sa stii k a avut efect burtica a inceput sa se retraga la mine nu e ca l 5-6 luni a mult mai mica ca l 2-3 luni eu nu am avut burtica inainte de a naste si mi.a crescut odata cu sarcina eu mai am de dat jos 3 kg in spital am scapat de 12kg am venit cu 5acasa si ac doar 3 mai avem in plus dar l cat nu mananc e posibil sa dau si mai mult k astia mici chiar cd sa mananc si eu atii apuca plansul noroc k nu alaptez...
Eu am 2 burtiere una gen chilot si una si gen colanti pana la genunchi... sper k ti.am fst de ajutor
Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin
![](treintje.gif)
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiasi/oanaiasi.jpg)
oanaiasi spune:
May, eu am purtat burtiera din prima zi. am avut din aia cu arici. imediat dupa ceza am prins o la primul arici. cand am venit acasa am prins o la ultimul si intr o sapt jumate deja imi era mare.am pus acu alta care e cu totul. o bag pe picioare. deja e si asta larguta. eu sunt f multumita de cum arata burta. s a retras foarte frumos si cred ca e datorita burtierei in mare parte. eu te as sfatui sa porti. poti face exercitii si cu burtiera pe tine. eu am ramas in schimb cu vreo 8 kg in plus.ca sa fiu plata tre sa mai si slabesc un pic.
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011Doamne iti multumim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/JadeJador/JadeJador.jpg)
JadeJador spune:
burtiera si eu tot doua modele
la inceput am purtat din aceea cu arici dar acum deja imi este larga , acum port gen chilot dar si asta a inceput sa nu ma mai stranga
eu mai am de dat jos 2 kg si aseara chiar am intrat fara probleme in vechii blugi
_
bb T. 28.08.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
La 6.15 s-a nascut Maia, 2760, cezariana , apgar 10, de Lena !!!!!!!!!!!
fug a mea nu doarme de la 7.. am cobit ieri Lore
Cea mai fericita de
Elena Alexandra (24.08.2011)