Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Mersic Mikka

Sper sa isi faca efectul si sa va dau vesti maine

Lena - 39+

Tic-tac, tic-tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

loredana si sei...pai voi va plangeti ca-s somnoroase fetele¿ astazi si a mea a dormit toata ziua, dar na, noi nis mici mici...

may n-ai congelat nimic pe vremurile cand bause mai putin¿

a mea bea cam 5o la o masa, insa mesele cateodata is din ora in ora altadata sta si 5 ore dormind...deocamdata am in congelator 3oo ml si sper s-o tin tot asa...

may pruncul meu nascut grasan ca fiica ta, l-am adus din spiutal si-a mancat 6o ml tot la 2 ore.la 2 sapt l-am urcat la 9o ml, iar la mai putin de 4 saptamani cerintele au crescut la 12o ml, dar deja erau mese regulate tot la 3-4 ore.

eu ma bazez pe alimentatie, multa si sanatoasa, ca sa am lapte.
Ieri m-am cantarit si mai aveam un extra de doar 2,2kg de dat jos, insa mi-am propus sa mananc f bine, cu riscul de-a ma ingrasa acum.
telul meu e sa-i dau laptic de la mine 1o saptamani.Sper doar sa ia bine in greutate mitzulica mea, ca eu am scos-o din spital cu 2,84o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

mikka, si a ta grasuna :D
dbunny, a mea din 3 in 3 ore baga. ce sa bea mai putin? de la inc a bagat 90 ml. pai pana mi-a venit mie laptele ea baga 90 ml la 3 ore. eu ma storceam cate 40. ii completam cu lp. peste cateva zile a inceput sa-mi vina mai mult dar niciodata n-am facut fata cerintei :D
luni face 2 sapt. de unde stocuri? cand? :D

intrebare pt fetele cu cezariana

dupa operatie ati ramas cu burta ca de lna 6-a? daca da, dupa cat timp s-a retras?
mor ca zici ca-s gravida

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

si inca o intrebare:

sunt singura care a avut sarcina pelviana?

am inteles ca sunt niste particularitati pt copii pelvieni.

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

May, ma faci sa zambesc.. si eu am ramas cu burtica de luna a 5- a, a 6-a, dar cui ii pasa? Cica dupa cezariana(poate nu numai), se retrage uterul mai greu, deci scapam de burtica cam tot in atata timp in cat am pus-o, mai exact pana in 9 luni .
Eu am slabit deja 12 kg, 10 am lasat in spital si 2 de cand sunt acasa, desi manac multisor, dar din nou, cui ii pasa? Cat ma mulg, trebuie sa mananc.

Eu ii dau la a mea acuma 90 ml la aprox. 4 ore, asta pt. ca punea doar 20 g pe zi si am inteles ca trebuie sa puna intre 30-50.
De muls eu am laptic, m-au chinuit alea in spital sa-mi desfunde canalele de am crezut ca le bat, dar nah, stiu ca a fost pt binele micutei. Eu ma mulg o data la 4-5 ore, cate o ora si obtin de la ambii sani in jur de 210 ml, acuma. Cica trebuie sa ai cu fiecare zi ce trece, cu 10 ml mai mult/zi. La mine pana acuma asa a fost.

Tu iti masezi sanii? Pui comprese fierbinti? Ai rabdare sa "tragi" de fiecare san in jur de 30 min?

ps. Ionela, cu intarziere, multumesc pt. raspunsul in legatura cu congelarea lapticului muls .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Un blog tare fain de tata
Cfred ca omul asta are cea mai tare sotie din univers, altfel viata e nedreapta!!!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

E mare pacat sa arunci lapticul de mama, are ce-i mai bun. Si apoi, are nevoie si de cel mai diluat, si de cel mai gras. Mai degraba congelezi.

Copiii pun intre 20 si 30g pe zi, in niciun caz 50. Astea se pun in 2 zile. Si nu va mai stresati ca asta e media. Adik poate sa nu puna nimic intr-o zi sau doua si apoi se recupereaza. Daca prinzi sa cantaresti copilul tocmai in zilele cand nu pune, te panichezi ca nu e laptele bun si e o prostie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

E mare pacat sa arunci lapticul de mama, are ce-i mai bun. Si apoi, are nevoie si de cel mai diluat, si de cel mai gras. Mai degraba congelezi.

Copiii pun intre 20 si 30g pe zi, in niciun caz 50. Astea se pun in 2 zile. Si nu va mai stresati ca asta e media. Adik poate sa nu puna nimic intr-o zi sau doua si apoi se recupereaza. Daca prinzi sa cantaresti copilul tocmai in zilele cand nu pune, te panichezi ca nu e laptele bun si e o prostie.

bujo mami de Filip si Caterina

Sunt absolut de acord cu tine!!!
1. Pai primul lapte, primul primul e plin de anticorpi. daca nu-l dai pe acela constati cum bebe al tau se tot imbolnaveste si concluzia va fi: pai la ce mi-a folosit alaptarea? ca nimic imunitate nu are. ( evident, vinovatul de serviciu e laptele matern)
2. Apoi e lapticul plin de vitamine si minerale. Daca nu-l primeste pe acela copilul, vom constata carente de Ca/Fe etc... si iar e vinovat laptele matern
3. Daca nu papa ultimul lapte nu ia in greutate, si iar e lapticul vinovat ca nu e gras

In principiu laptele matern e perfect. problemele apar cand copilul

e TINUT CU PRFOGRAM LA SAN,
cand NU E ATASAT CORECT
cand MAMA SE ALIMENTEAZA PROST
cand PRIMESTE SUPLIMENT DE APA/CEAI
ETC

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 37+ cu Tudor

Mergi la inceput

neatza.

Iris, eu am doua pompe electrice ca luasem una care a decedat in spital si apoi si-a revenit, asa ca m-am scos, bag la ambii sani in acelasi timp.
in juma de ora scot 110 ml. acum, ca abia am terminat, am scos 120 ml.
deci tu scoti bine atat.
fac masaj o data pe zi sub dus cu sapun si inainte de fiecare muls dau cu apa cat pot de fierbinte pe ei.
comprese calde nu pun.
tu cum iti pui? cu prosop ud cu apa calda sau cum?
acum cred ca depinde si de fiecare femeie.
cumnata-mea imi povestea cum tragea ea cu pompa manuala 10 min si facea 200 ml. si nu statea cu comprese sau dusuri calzi. nah... fiecare cu productia ei

si eu tot 12 am dat jos. tot 10 in spital si 2 dupa

dar mai am vreo 18 de dat jos ca sa ajung si eu la greutatea mea ideala, ca-s chitita sa nu ma mai las pe tanjala si sa umblu cu 10 kile in plus.

sper burta asta sa se retraga mai repede...

fetele cu cezariana,cand v-ati apucat sa purtati burtiere? dupa cat timp de la operatie si de care burtiera? ceva linkuri?
v-am zis ca si dr de fam si ginecoloaga mi-au zis ca burtiera e exclusa, ca sa fac exercitii de respiratie. adica supt burta.
ginecoloaga imi zise: "ce te tot plangi atat? maritata esti, sotul te iubeste, ai facut un copil frumos, lasa burta"

apropo, cele care au avut problema cu aparutul parului pe burtica in sarcina, a cazut pana la urma?

pe mine m-au ras pt operatie pana sub buric, deci l-au indesit

sunt pusa pe vorbit. ma mir de unde mai am energie...

eu cred ca racesc...

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Salutare mamici si burtici!

Lore si fetita mea doarme bine cu mine in pat noaptea, se taraste de pe paturica ei si se lipeste de mine, mor de dragul ei.

ionela grozav omul cu blogul......!

"Avandu-l in brate parca tot nu era prea aproape. Ce sa faci cu animalultzul asta chiomp care cauta doar caldura imbratisarilor noastre? Sa il arunci in patutzul lui de lemn si sa te prefaci ca nimic nu s-a intamplat?"

Mergi la inceput