Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada86

Buna seara fetelor!

N-am mai scris zilele astea pentru ca sunt in butoi...ma cert cu al meu zilnic! si tot nu vrea sa priceapa niste chestii...sunt atat de trista...

Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco!

Luny...multa sanatate baietelului tau!

Imi trimiteti si mie va rog noua parola? Avem cont comun de facebook? Imi spuneti si mie cum va gasesc?

Va pup pe toate si sper sa ne auzim cu vesti mai bune din partea mea

27+ Sofia

27+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

revin cu rugamintea de parola picasa va rog

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Mda, am zis ca ma duc la odihna si am ajuns in bucatarie de am facut 12 borcane cu compot de struguri. Acum astept sa se sterilizeze. Si asa n-am somn macar sa se vada ceva in urma mea

Pentru cine vrea cioco sa astepte pana vineri sa se intareasca sa o pot taia, dar pentru ca imi sunteti dragi as putea sa va dau si cu lingurita

Si eu am nervi si ma cert cu sotul dar parca nici el nu mai e asa sensibil ca la prima sarcina.

SI vreau si eu parola asta sa vad poze frumoase.

Mergi la inceput

Multumesc pentru parola fetelor!

Aris...ti-am dat add pe fb

27+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

OOKA, mada, paula, v-am trimis parola

diana29+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

OOKA, mada, paula, v-am trimis parola

diana29+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Multumesc

Ti-am trimis mesaj.

Promit ca zilele astea sa pun cateva pozici cu burtica...acum realizez ca eu prea am. Trebuie sa ma apuc de facut

27+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

tia, diana saru mana.

Am vazut o multime de mamici frumoase, slabute, bebelasi in burtica tare draguti si copilasi mai marisori super dulci.
Aaaa si hainite frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Dia, Tia, multam de parole/user

Am admirat burtici si bebici, mi se pare asa, dupa ce ca esti slaba batz sa te mai si pozezi sa te vaza toata lumea. Ralu, si burtoiu meu e cam la fel, cocotat sus, poate o idee mai mare, dar si eu is mai multe idei mai mare, arati tare bine, numa frumuseti aici pe la noi.

Norocoaselor care va vedeti puiutii la eco, eu n'am mai vazut'o de la 20 si ceva de saptamani ca ne trateaza cu ceafa.

Aris ce nasol cu labuta copilului, bine ca s'a reparat.

Despre soti si noi ne certam, mai ales ca nu ma ajuta si ma apuca nervii (o sa credeti probabil ca's un monstru nervios, nu e chiar departe de adevar, dar in rest is agreabila) dar e greu sa faci singur si sa se astepte tot la tine. Plus ca mai vine unu' si chiar nu o sa mai pot cu spalat, gatit, strans etc, chiar daca ma ajuta si bona sofiei. Asa ca Mada, te inteleg, iar treaba asta cu hormonii, la unele o fi adevarata, dar la noi nu prea, noi avem suisuri si coborisuri si uneori vrea alteori ba, de cele mai multe ori ba, ca tot asteapta la mine chiar si in afara gravideniei. Ba mai mult, acu' mi se pare normal sa fie si mai intelegator, atent, sensibil. Dar e prea complicat. Eh, om trece si peste asta.
Doamne, cit poate vorbi sofia.. este de neoprit, iti vine sa'ti iei dopuri darrrr, in curind se culca si tace domne, rar vorbeste in somn

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

buna fetelee

cand am deschis acum capitolul si am vazut ca deja avem primele cezariene programate mi s-a facut un gol in stomac...nu imi vine sa cred cum a trecut timpul...parca ieri deschideam odiseam timide si stresate cum eream si acum am ajuns la un pas de marele eveniment.
eu , una nu stiu ce se intampla cu mine dar nu imi vine sa cred ca mai este asa putin...am fost la targ acum 2 sapt si am cumparat de toate pt bebelina si acum stau si ma uit la ele...sunt toate foarte frumoase...dar nu realizez ca sunt pt copilul meu(copil pe care m-am chinuit 4 ani sa-l fac)...credeti ca sunt normale starile astea???
eu m-am obisnuit cu ea in burtica si vreau sa stea aici...asta era asa ca mi-e frica de nastere

sa va povestesc acum si despre bebelina....am fost marti la dr si fata mea dormea de nu avea treaba cu spatele la noi si cu o manuta pe fata...si nu a vrut sa se trezeasca sub nicio forma...in rest este mai mare cu o saptamana decat trebuie,are 2750gr,colul este ok,lichidul ok...si cam atat mi-a zis nenea doctorul
acum m-a chemat peste 2 sapt ...poate atunci imi fixeaza si mie data cezarienei...ca eu si asa stau cu frica sa nu cumva sa vrea fata sa iasa natural.

in rest din cate am apucat sa citesc vad vca sunteti toate bine si ma bucur mult
vad ca au venit si fete noi...va pup fetelor si va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi

ooka parca tu mergi la tutu???...ca si eu tot la tutu merg...tu faci cezariana sau nasti normal?

va pupi pe toate

34+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput

Aveti dreptate fetelor cu hormonii de sarcina dar ma simt neglijata...
Sambata i-a venit un prieten acasa. Este plecat de vreo 5 ani din tara. De atunci...eu nu exist. Si-a luat concediu 2 saptamani pentru a putea sta cu respectivul. Nu ma deranjeaza ca merg la peste, ies la bere sau mai stiu eu ce...dar pe mine nu m-a scos la o cafea macar de sambata, nu m-a intrebat daca vreau sa merg la un film sau pur si simplu la o plimbare. Se intalnesc in fiecare zi ( si cu alti prieteni ) si fac planuri pentru a 2-a zi. Iar pe mine nu ma intreaba daca vreau sa fac si eu ceva.

Poate exagerez...dar efectiv ma simt total nebagata in seama. Totusi e in concediu...

Am facut o criza in seara asta. Efectiv nu reuseam sa ma opresc din plans cand l-am vazut ca se imbraca sa iasa iar. L-am speriat...se vedea pe fata lui. In cele din urma a inteles ideea. Asa zice...sa vedem si ce face...

Na, ca m-am descarcat la voi...

27+ Sofia

Mergi la inceput