Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

mada fii cuminte ca superi fata si nu se merita.lasa-l in pace ca asa sunt barbatii astia cand se intalnesc cu prieteni vechi cu care nu s-au mai vazut de mult...dar iti spun chiar nu se merita.
este adevarat ca si noi suntem super sensibile in perioada asta...am patit-o si eu ieri dimi ...s-a ratoit barbatimiu putin la mine si 30 min nu m-a mai oprit nimeni din plans...eu care in mod normal nu aveam chestii din astea sa pland din rahaturi...asa ca te rog mult sa nu mai superi fata

34+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Eu nu ma mai joc. Nu reusesc sa va prind din urma. Din capitolul asta nu am citit nimic. M-a prins filmul "24" si ma cam uit la el.

Bun venit fetelor noi si sarcini usoare in continuare

Lia, tu mai iei utrogestan? Mie mi-a zis sa imi fac stoc in continuare. Cred ca il iau pana la 38 de saptamani, la fel si no spa si scobutil.

Mie imi scoate cerclajul la 38 daca nu am contractii. Aris, tie cand ti-l scoate?

Legat de bagaj, eu am o parte din el facut (camasi, halat, sosete, chiloti de unica fol, pasta de dinti, sapun lichid- mi se pare mai practic, papuci, mi-am luat si tampoane de san sa fie acolo). Din bagajul lui bebe nu am facut nimic dar am achizitionat crema ptr fundulet cu zinc (sanosan ca am retinut eu ca ar fi buna), hainutele le-am spalat si acum calc cateva pe zi, deja s-a umplut dulapul cu hainute si o sa mai primesc.

Am si eu o paturica din aceea cu germoar si capse dar mi se pare cam groasa, cred ca o voi folosi afara sa il invelesc in carucior.

Vad ca deja sunt programate nasterile, cat de putin mai avem...

Vineri merg si eu la eco, sper sa nu se sperie medicul cand ma vede ca noi stabilisem ca ne vedem peste 1 luna . Mi-a iesit rezultatul la secretia de col si e ok, nu am nimic. In sarcina asta nu mi-a facut nicio secretie din vagin, nu e necesar?

34+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Carola si euimi fac examenul iau utrogestan, trebuie sa imi fac analizele pt.secretii si sunt nevoita sa il iau oral.Cate iei pe zi? 2 sau 3?

Emma 30 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Salutare!

Am fost la diabetolog...am scapat iar de insulina

Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii!

Va las ca tocmai a oprit mami focul la zacusca...si de asta am voie

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 32+ cu

super!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

dana84, exact asa simt si eu referitor la bebelusa mea, tare m-am obisnuit cu ea in burtica, si mi-am dorit-o foarte mult, dar parca nici nu sunt foarte nerabdatoare sa o vad, stiu ca tot vine ea... cred ca ma tem de nastere si mai ales daca am sa ma descurc apoi cu ea acasa... vad ca pe aici sunt multe mamici la al doilea copil, ma gandesc ca voi stiti la ce sa va asteptati de la un bebe mic, dar eu ma simt asa foarte zapacita, e totul necunoscut...

chiar nu stiu de ce inca imi mai modereaza mesajele, nu trebuiau sa fie 10? ca am scris mai multe intre timp...si nu stiu daca or sa mai fie citite, ca discutiile inainteaza repede printre altele am cerut si eu link si parola sa va vad, mi-ar place sa ma obisnuiesc si eu cu voi, chiar daca am venit asa de tarziu

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 35s +

Mergi la inceput

luny, sanatate sa scapati repede de otita si dureri.

aris, uff ce experienta!

mda... imi dau seama ca abia dupa ce se nasc incepe greul.ce-i acum, e nimic .

ooka, cred ca statul deconteaza si nasterile de la spitalale de stat, dar eu nu inteleg de ce nu au niciodata ceea ce este necesar pentru o nastere si trebuie sa cumperi tu, cum am auzit, pana si manusi, ata de sutura, etc... Aveti idee, oare calmantele si ce se da in spital trebuie sa le asigure ei? Epidurala la fel, este un "moft" al nostru si trebuie sa ne-o achizitionam noi? sau trebuie asigurata de spital?

Eu anul trecut cand am fost internata la Universitar mi-am cumparat tot, de la medicamente pana la branule, perfuzii si seringi. La fel de bine puteam sa stau acasa si sa imi fac injectiile alea... Ma rog, mi se pare tampit rau sistemul asta dar nici noi nu suntem mai deosebiti ca suportam. Chiar as vrea sa vad o procedura scrisa,legata de nastere intr-un spital de stat.

34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Carola si euimi fac examenul iau utrogestan, trebuie sa imi fac analizele pt.secretii si sunt nevoita sa il iau oral.Cate iei pe zi? 2 sau 3?

Emma 30 saptamani

2 de 200, dar le iau oral de cand am facut cerclajul.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

'neatza burtici si o matinala!

sunt treaza de la 5 si cum nu mai aveam stare sa stau in pat, am trecut la butoane.

luny sanatate Mufului, sper sa ii treaca repede!

cat despre gk, frate eu nu aveam 75 nici inainte de sarcina! am plecat de la 80 si am ajuns la 90, si deocamdata bat pasul pe loc.

hai ca intru si eu pe picasa sa vad pozele, ca tot bantui prin casa!

o zi minunata!

31+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Si eu prezenta la cafea....mi-a dus fata la scoala si acum butonezastept ora sa ma duc la medic ...

Luny ce face Muff?cum se simte?
Aris al tau nazdravan?il mai dorme manuta?
Mada si nu te mai stresa

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata,
mersi de cafea alinuk
eu astept sa-si faca piticul nr. la desene, sa-l spal pe dinti si s-o intindem
am citit pe la strugurasi si m-au luat emotiile....mai ales cand vad la noi galeria de majorete ....brrrr...nu-mi vine nici mie sa cred ca mai e asa de putin
adriana fi-mea nu are retard de crestere, e mai mare cu 2 zile decat UM, a pierdut insa un avans de 7 zile pe care l-a avut in mod constant pe tot parcursul sarcinii. la 32 de saptamani era estimata la 2.250kg si la 34 si 5 zile au estimat-o la 2.460kg...dar m-am mai linistit. adica am vazut ca o dif de 1 mm inseamna cateva zile (3-4) in plus sau in minus. deci poate le-a tremurat mana la masuratori oricum mie mi se pare ca bb a crescut, ca ajunge pana sub coastele mele, se tot insurubeaza in ele si eu abia mai respir. si burta e mai mare in cm, pe orice dir. as masura-o, ca sa nu mai vb de kg....n-o fi doar slanina mea
va urez o zi buna, cu vesti nemaipomenite

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 35+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...

Mergi la inceput