Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

cristi las mama ca se duc kg pana la primavara.si io la sarcina trecuta am avut alt prefix, mai mare ca asta de acum, si tot s-au dus la un mom dat.
luny a facut si fi-miu otita in vara, de la niste muci verzi care aveau si streptococ auriu si pneumonie (tot gradinita). la noi a trecut cu antibiotic local si o saptamana de aerosoli cu un cocktail de diverse...inclusiv ceva cu cortizon parca. otocalmul ni s-a zis ca e doar pt otite externe, ca otita medie e dincolo de timpan si deci nu ajunge acolo solutia (mie personal mi s-a parut ca l-a calmat la 3 dimineata cand l-a apucat urlatul). sanatate multa o sa vezi ca daca il tii acasa de fiecare data cand face muci, ajunge sa stea acasa toata iarna. starea "cu muci" va fi la ordinea zilei la mai toti copiii in sezonul rece. numai sa nu fie verzi, atunci e clar semn de infectie.
mada e de la sarcina o sa treaca cand face bebe 6 luni si se domolesc hormonii. incearca sa-i explici ca esti mai sensibila in perioada asta si ai nevoia de extra intelegere si cooperare din partea lui, asta e partea lui de contributie la sarcina . eventual gaseste lucrurile astea scrise pe undeva, sa nu creada ca-l pacalesti.
gata, ma retrag, azi am scris ceva, nu m-am incurcat
noapte buna burtici

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 35+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

O seara frumoasa, Ralu si somn usor.

Mai, fetelor, eu cred ca ma voi transforma intr-o mica termita. As rontai toata ziua ceva. Ma ridic de la masa si dupa o ora iar mi-e foame.Adevarul e ca nici nu pot manca mult la o masa, ma satur dupa cateva inghitituri, dar mi se pare ciudat sa simt nevoia sa mananc asa non-stop.
Voi cum stati la capitolul acesta?

Emma 30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

eu nu prea am pofta de mancare dar prostioare as rontai si eu mereu..dar fructele le tin mereu la indemana si in locul prostioarelor mai atentez la fructe..incet incet iau si eu in greutate..ufff abia astept sa merg la eco duminica sa vb iar cu doctorul despre greutatea mea..ultima data mi-a zis ca am luat doar necesarul pentru sarcina..si acum intr-adevar cresc dar parca mi-e teama sa nu fie vreo problema pentru bebelina...la inceputul sarcinii aveam un pic peste 55 kg si acum am aproape 59...voi ce parere aveti? sa fiu ingrijorata?

Laura 30+ Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

luny, imi pare rau pentru Muf...multa sanatate! Cu augumentinul asa se face cum ai facut tu, eventual dupa ce il scuturi bine vezi daca mai e nevoie de cativa mililitri pana la sageata. Si ai obtinut undeva la 35ml de solutie (ai luat augumentin de ala de 2-6 ani banuiesc). In principiu ajunge la 2.5 ml de 2 ori pe zi, dar la puiuti mai mari, deja trebuie cumparata si a doua sticluta.

diana29+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Laura, nu cred, ai luat putin, nu te-ai ingrasat deloc, practic e bebe, lichid,sange, placenta. Daca bebe e in cotele normale, nu ai de ce sa iti faci griji.Te poti considera norocoasa.

Emma 30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu'

m'am adunat si eu pe acasa, ptiu ce zi am avut azi, nu mai poci.

Mi'am luat un halat si tuta aia de la casa nu mi'a scos chestia aia tiuitoare si am ajuns acasa si m'au apucat damblalele, m'am intors si aia m'am pus sa iau ceva de exact aceeasi valoare si acelasi cod pentru ca intre timp fusesem cu sofia pe afara si s'a busit biberonul si geanta mea era plina de apa si nu se vedeau domne ultimele 7 cifre din nustu ce, mama lor de idioti. Io crapam de nervi, aia se lua de mine ca stau prost cu nervii. Venise si o tanti la mine cu o salopeta de bebelus doar doar m'oi mai calma. Sa'ti smulgi parul din cap fir cu fir si alta nu.

bun venit noilor fete, ca n'am apucat, sarcini usoare, nasteri si mai usoare si bebei sanatosi!

Dana bine ca ai scapat de insulina

Lia, brava ca esti tot acasa, asta e de bine, eu sper sa ma lase sa nasc inaintea dumitale, asa ca nu va mai inghesuiti si speriati ca eu una nu mai pot, am nervi de dat la tot neamu'

Cu bestia de prenatal asa e, plafoneaza astia si aeru' respirat, sa nu cumva sa iasa in paguba. Si am si eu o intrebare de om prost, daca o fata care naste la particular are posibilitatea de a deconta 3100 ron din nustu ce, la nasterea la stat ce se intimpla cu banii astia? Se duc automat catre spital? Zac pe undeva? Cine stie poate se milostiveste cu un raspuns..

Am luat salopete la zoica, de la next, foarte dragute. Acu' astept eco sa vaz daca le schimb pe mai mici/mai mari sau raman cu astea. O sa ma apuc si eu in weekend de facut bagajul usor usor, mai mult de simulare dansul ploii decit sa fiu pregatita.

Vineri ma duc si eu la doctor sa vaz daca s'o milostivi sa'mi spuna cind, daca il aud ' ne vedem peste 2 saptamani' nu stiu cum o sa reactionez.

Maine ma duc sa ma vopsesc si sa ma fac bela (tot din dansul ploii) dupa care ma duc la piata ca vreau sa iau ardei sa fac zacusca iar si niste ketchup, ca e bun sa fie acolo.

Luny, sanatate la pitic, ca mi'am adus aminte, si sofia a avut de doua ori otite, numa' in concedii, din care o data in elvetia, unde fu frig si ninsoare a avut febra peste 40 vreo 7 zile de credeam ca timpim plus niste muci de sper sa nu mai vaz in viata mea, si pe nas si pe gura, mai lipsea pe urechi ca tot am aflat la un control pediatric ca pot curge si din urechi. Tot un fel de augmentin a luat si ea, insa nu ma bag sa pun ce si cum, cert e ca i'a ajuns.

ah, vreu si io parola sa va vaz ce minunate sunteti.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

pai sincer nu mai stiu...eu am fost la morfologie la buc la dr albu si acolo mi-a zis ca biometric bebelina este cu 12 zile mai mica decat cronologic...si mi-a scris sa fiu tinuta sub observatie din trei in trei saptamani ca bebelina sa nu ramana in urma cu dimensiunile...ceea ce nu s-a intamplat deloc pana acum...medicul meu a zis ca ovulatia mea a fost mai tarzie si din aceasta cauza bebelusa e un pic mai mica dar nu trebuie sa fiu ingrijorata pentru ca este important sa creasca si sa nu se mareasca aceasta diferenta de 12 zile...eu sunt optimista si multumita ca ingeraul meu creste frumos in continuare si ma rog la dd sa fie asa in continuare..scuze ca va stresez cu grijile mele..noapte buna si somnic pufos tuturor

Laura 30+ Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mamaa ce ati mai scris. eu acum am picat acasa. a fost o zi super plina, am fost la ikea singura pana la urma, apoi am aranjat camera de joaca, apoi am fugit la gradi unde l-am gasit cu mana sarita din cot(noi o patim frecvent)dar fetele nu l-au crezut ca "nu a plans deloc, doar a spus serios ca il doare". pai da, doar atat face, nu plange niciodata. asa ca am ajuns la grigore sa o punem la loc, apoi ne-am oprit la mega sa cumparam bunatati compensatorii. asa ca de abia acum se bucura si el de noua camera. i-am luat un cort nou si i-am adus un televizor perosnal ca ma saturasem de cand ne uitam doar la desene toti din casa.
asa ca va recuperez maine ca in seara asta efectiv nu mai pot...incerc sa il culc mai devreme dar cred ca iar adorm eu imediat ce ating patul

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Luny fimea e campiona la otiteaugumentin ne-a dat de fiecare data, e bine cum l-ai preparat eventual punei si niste picaturi de urechi ai calmeaza durerile.sanatate multa lui Muf o sa treca repede

Prostioare eu nu mai manancam luat prea multe kg pana acum 15 incerc pe cat pot sa ma abtin sa nu depasesc 80kg acum am 75kg

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

multumim foarte frumos fetelor pentru aprecieri sunteti niste dragute si scumpe
emma pot sa-ti spun ca de aseara de cand am fost la eco ma uit continuu pe poze cu cea mica ...mai mult ....le port in geanta cu mine si le arat la toata lumea...pot sa-ti spun ca arati super bine si bebelina ta e o scumpa foc

ralu arati super...imi place la nebunie ...nu te-ai ingrasat deloc
brandusa bebelina ta araata super si tu la fel ....ce faceti voi fetelor de aratati asa de suple
brambru te imbratisez cu drag
mada si eu sunt la fel ....sigur e de la sarcina ....hormonii astia ai nostri ...dupa ce ma cert cu al meu ii spun tot timpul sa ma inteleaga ca sunt si eu stresata
lunny multa sanatate lui Muf
dana ma bucur ca ai scapat de insulina
Lia
ooka te-ai pus serios pe treaba cu borcanele de toamna-iarna...spor la cumparaturi maine si la vopsit

pup si imbratisez cu drag toate fetele si toti bb-ii

Andreea 30+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput