Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
crispro spune:
Nu am net, am intrat sa va salut. Sper sa il remedieze axi, daca nu-abia luni.
Mycya, ma bucur muuuult, muuult pt vestile hune!!!
Oana, felicitari pt primii pasi ai frumosului!!!
Maurice, La multi ani!!! Cu multa intelegere si armonie in familie, cu dragoste si sanatate!
Rodi, tu cum te-ai simtit in prima zi de munca?
Bumblebee, felicitari pt prima etapa trecuta.
Is racita cobza, nasul infundat. Copilul la fel, are nasul infundat, dar nu ma pot apropia de nasul lui, ca urla. Asa ca ii dau oscilo. Parca incepe si un pic sa tuseasca :( no, dar de 2 nopti si o zi nu mai folosim suzeta!!! Ca nu poate respira pe nas. E un pic mai nasol, ca se trezeste si adoarme tare greu fara suzi. Azi noapte s-a trezit des si a stat mult treaz, de fiecare data.
Sa aveti weekend fain!
Adriana, ma bucur mult ca e totul perfect cu minunea mica din burtica frumoasa!
Sa-l ajutam pe Alex
adrianaBuc spune:
buna dimineata, mai pe la pranz
Avem o scuza, am fost afara la plimbare. Multumesc pentru felicitari, as fi fost mai incantata sa fie baietel, dar intr-adevar, paula ai dreptate, pentru Rebeca e mai bine sa aiba o surioara decat un fratior. Eh! Important e sa fie sanatoasa ca de iubit o voi iubi la fel ca pe Rebeca.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt ![]()
22+
cu 
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 ochidut, peste zi cu cine sta Larisa? O lasi cu bona? Poate viseaza urat? ![]() Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
da, cu bona, dar se inteleg bne. si bona o culca la fel ca mine, adica nu o tine in brate sau leganata, ca i-am dat eu instructiuni clare.
m-am gandit si eu ca poate viseaza.....nu stiu....
ideea era ca ea se calma si motaia dar cand stateam cu ea in brate, eu in picioare. cum dadeam sa ma pun jos pe canapea, cum incepea sa mataie. asta ma termina, ca nu rezist cu ea asa in picioare.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Vai nu-mi spuneti asa ceva.........A fost ziua lui MAURICE??????????????????
Eu m-am si intalnit cu ea in parc miercuri![]()
No, ce sa zic.....LA MULTI ANI 
Sa ne ierti ca nu ti-am facut urarile la timp, te pupam, sa fii iubita si implinta cu familia ta frumoasa.
eladea2005 spune:
MAURICE, LA MULTI ANI, MAMI! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIA TA!

CRISPRO, sanatate draga mea...iof, e nasol rau, stiu...
RODI, cum a fost la munca? ![]()
VICTO, tu ce ne mai zici? stiu ca esti f prinsa, dar mai spune-ne cate ceva despre voi...
MYCYA, ma bucur pt vestile bune...ai scapat de-un stres...santate!
ADRIANA, e bine oricum ar fi fost...fetita, baiat...
oricum n-ai fi facut diferente...![]()
tu fete, va recomand cartea TU SI COPILUL TAU, scrisa de ANNE BACUS, doctor in psihologie, psihoterapeut,lector universitar, scrie ca ea colaboreaza cu cresele si pregateste asistenti sociali specializati in lucrul cu copiii, a scris mai multe carti pe aceeasi tema...m-am reapucat s-o citesc, eu o am de pe vremea lui Eric...e f interesanta...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ochidut spune:
trebuie sa raportez: am avut o noapte foarte buna, sunt din nou fresh si bine cu psihicul![]()
i-am dat lapticul, dupa ce a baut a inceput sa planga, m-am dus si am luat-o, am tinut-o putin in brate dar pe canapea si i-am zis ca citim o carticica. are niste carti tare simpatice cu un animal - personajul principal- care are si o parte de plus si pot sa bagi degetul si sa ii faci capul sa se miste. iar in interiorul cartii sunt alte animale care "au ceva de impartit" cu personajul principal
....in fine.
dupa ce ne-am uitat prin carte, ea a cerut alta dar am rezistat, i-am spus ca citim doar una si acum stingem lumina, pentru ca ne pregatim de culcare. dupa stinsul luminii, ca sa o mai calmez am dus-o si la geam, sa ii arat luna si acceasi poveste....ca e timpul sa ne culcam, mami o sa o puna in pat cu dufu, etc etc......si toate explicatiile de rigoare si declaratii de iubire![]()
am pus-o in pat, a inceput sa planga dar am iesit repede din camera. nu a durat nici un minut si s-a facut liniste si in maxim 10 cred ca adormise deja, ca ii auzeam respiratia.
nu s-a mai trezit decat o data in timpul noptii, dar fara plansete, am rezolvat usor cu mangaiat si dufu
Doamne ajuta![]()
giorgia23 spune:
Neata si din partea mea
Crissy da l/am chilarit
ca altfel nu dormeam
...ma bucur ca poti sta acasa 3 ani cu Bea
...certificatul ala e doar un act si atat
Adriana felicitari pt fetita sanatoasa...asa sa fie toata viata
Paula sanatate lui Raul
Cris si voua sanatate
Rody draga de Isa
...tu cum te/ai simtit la munca?
Am observat ca Antoniei se pregatesc sa/i iasa 2 maselute jos in conditiile in care nu are decat 2incisivi centrali...nu tb sa iasa mai intai incisivii laterali si apoi maselutele?
O zi placuta va doresc
bumblebee spune:
Paula, poate ar merge un tratament cu Broncho-Vaxom, profilactic.
Crisu', insanatosire grabnica!
Eladea, nici de mine nu prea e
.. Pupam nazdravanii!
Oana, Doamne ajuta! Sa-si tina noptile bune! 
ciristina_serban spune:
Salutare fete dragi...
Nu am mai intrat zilele astea. Am doua zile de cand explorez netul si caut solutii pentru problema noastra, legata de alergie. Intr-un final mi-am facut programare la Medlife la alergologie, sper acolo sa ne lamurim ce si cum. Deocamdata suspectez laptele a fi de vina. L-am scos a doua oara din alimentatie si vad ca se calmeaza iritatia.
In rest nu am apucat sa va citesc, doar ce am prins de pe pagina asta, so...
rody...ai inceput munca??? wow...cum fu?
mycya, ce bine ca aveti laptop acum. o sa ne scrii mai des.
Si ai vesti bune se pare...abia astept sa citesc din urma sa aflu noutatile.
Oana, felicitari pentru primii pasi. e sarbatoare in familie ha?
Maurice, La multi ani cu sanatate si fericire si de la noi! Pupici si un buchet de 

.
Georgia, felicitari pentru maselute. Noua ne ies acum perioada asta si inc.laterali si premolarii. Nu cred ca ai nostri delfinasi tin seama de reguli
..
Adriana, deci e fetita...felicitari!!!!
Va pup acu. ma duc sa aspir repede casa cat e fata la plimbari cu bunicul. Va citesc la pranz!!! Byeee...
eladea2005 spune:
nani, nani...:)
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)