Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 20
adrianaBuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 nani, nani...:) ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP ALBUM NOU Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Mama, dar ce somn imi fac copilasii tai! Ce frumos dorm ei!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
22+
cu 
Mycya spune:
neata!!
va
pe toate
Crissy de acum voi fi mult mai optimista...am si motiv, dar inainte oricat incercam nu reuseam
tot acolo ma ducea gandul. 
Adriana felicitari pentru putzica
mie asa mult imi plac fetitele ca de as mai fac 2 copii tot fete as vrea sa fie 
dar pana la al 3-lea sa vedem al 2-lea ce va fi si cand il vom face 
Bumblee aveam colege la facultate care aveau astfel de joburi si s-au lasat rapid...nu reuseau sa gaseasca clienti. bafta multa , poate tu esti norocoasa 
cristina incerc sa fiu si eu in rand cu voi la scris ... cand voi ajunge acasa iar o voi lua de la capat
dar vine iarna, stam noi in casa vrand nevrand si atunci vom mai avea timp si de forum. 
Georgia si eu am stat 2 seri la rand cu ochii pe pereti dupa tantari
culmea e ca ii prindeam dupa ce o intepau pe Andra
si noi am avut o noapte super....sa mai trezit ea peste noapte , se ridica in picioare dar se punea singurica inapoi la nani. o sg data a fost nevoie sa ma ridic sa o pun eu ca dadea in plans. si marea mirare a fost ca sa trezit la 10
si a dormit in patut
acu sa vedem cand se mai repeta figura 
ma duc sa fac curat in bucatarie ca e cu fundul in sus ![]()
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
pana sa ajung eu la bucatarie a facut sotul curat
e asa bine cand e acasa, pana si mancare face ![]()
E o vreme asa urata aici ca nu am chef de nimic. Inca sunt in pat si bantui pe net . Andra face naveta din living la mine si cara jucariile aici
poate asteapta sa ma joc cu ea
ma pun si eu la un film. il caut pe cel recomandat de Crissteo 
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
ooana spune:
Ochidut parerea mea e ca nu o face ca sa te enerveze pe tine ci pentru ca o deranjeaza ceva...si eu am mai patit-o de cate ori cu Matei, in special cand ii era nasul infundat, il luam in brate si se lipea de mine fara sa mai vrea sa se dezlipeasca si dormeam asa amandoi...eu in fund si el la mine in brate, ca si in vremea colicilor 
acum am citit ca ati avut o noapte buna 
Maurice
LA MULTI ANI
Cris multa sanatate si tie si lui Vladut
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Am fost si la testare, dar ultimele 2 rubrici mi-au intarit parerile. 1 rubrica: numiti 3 persoane care si-ar incheia sigur un contract de ..
, 3 persoane care sa va sustina in ac activitate si 3 pers care sa vanda aceleasi credite, cu nr tel, motivatii etc.
Din pacate, am putut completa numai cate 1 nume, din pacate zic, pt ca imi subliniaza argumentele
.
Asa ca, la plecare, cand i-am inmanat foile de test tipei care m-a intervievat, i-am spus incantata de cunostinta
, dupa care tipa a inceput sa vina dupa mine, si i-am spus sincer cam tot ce cred si ca nu prea ma vad ca fiind pe un post ideal (eu cand am depus cv-ul, am depus pt BCR, dar in general, nu neaparat pt BpL), dar i-a mi-a spus ca sa o las sa aleaga si probabil ma va suna
. Acuma la celalate intrebari chiar nu stiu cum m-am descurcat,dar pp ca ok, dar nu vad de ce-ar mai vrea sa ma sune..
Na, uite cum incarc eu serverul DC![]()
Alice_Elena spune:
Oana, am patit si eu la fel cu mara. Ieri la pranz cand am vrut sa o culc, a inceput sa urle. Am renuntat la culcat ea tot urla. Am lasat-o pe jos urla. Am dus-o in alta camera urla. Numai in brate nu plqngea, dar daca ma asezam ppat sau canapea iar urlete
iti dai seama cate tipet am indurat ca in brate nu o puteam tine..
O ora a durat toata criza. Pana la urma o linistisem, am pus-o in pat. Iar urlete, si deodata a adormit. Intr-o secunda
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
24+