Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

stefy

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

ia nu va mai ingramaditi atata la scris sa apuc sa schimb capitolul

vorbiti vorbiti da capitolul cine-l schimba?

mai, mi s-a dezghetat limba ca am fost pe afara si e un friguleanu, aoleo mama, mai acum vreo 2 zile in urma ma sufocam la 30 grade si azi e un firg de tre` sa fac focu in soba , mi-a inghetata si nas si tot, si chilotii pe , sa nu mai spun de mainile pe carut ca donsoara a dormit la aer si eu a trebuit sa inconjor cartieru de cateva ori si sa strang din dinti ca deh, am iesit in balerini si cardigan si rau am facut , mi-ar fi trebuit cojoc si cizme

hai ca schimb capitolul si ma duc la bucatarie ca ma asteapta cina sa o prepar mai intai

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Capitol nou aici!

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Hello mamici!

Eu sint in butoi...

Pitica mea iar nu doarme, iar eu sint terminata cu fiecare ora care trece cand vad ca acumuleaza 6-7 ore de nesomn si tot nu adoarme si plange rau, isi baga degetelele in ochi, isi da cu palmele peste fata si eu stau sa-i scot manutele din ochi ... deja s-a zgariat la nasuc de i-a dat sangele si doar ieri i-am taiat ungiutele
Azi i-am dat de toate, nurofen, panadol, ca am zis ca or fi dintii, i-am pus supozitor cu glicerina ca m-am gandit ca nu poate sa faca kk am indopat copilul cu toate prostiile si degeaba...
De 3 zile am intrat intr-un cerc vicios si cu cat e mai obosita cu atat devine mai crunt, nu stiu cum sa o mai adorm, plange in brate, plange la san, in patut, in carut la plimbare, oricum plange cu mine langa ea si eu simt ca innebunesc... MIKI helppppp! Ultima data am plimbat-o prin casa tinand-o in brate la verticala strans lipita de mine cum faceai cu Vlad al tau si abia s-a potolit dupa o ora de zbatut si plans cu suspine Nu pot sa nu ma invinovatesc, oare unde gresesc??? DE CE NU ADOARME???
Uffffffffff...nici starea mea nu o ajuta deloc ca sint tare necajita si frustrata de-a dreptul ca nu sint in stare sa o ajut cu nimic!

.

yvyana, eu nu-s vreo experta, doar ti-am relatat din experienta mea tocmai pt a nu cadea in starea asta de frustrare, sa crezi ca ai vreo vina tu sau ca ai gresit cu ceva./.n-ai nici o vina, asa sunt unii bebelusi..n-o poti ajuta cu nimic decat cu CALM..dar calm, oricat de greu ti-ar fi..incearca sa-i canti, sa o plimbi in brate..
eu ti-am mai spus, salvarea mea a fost wrapul..il plimbam in el toata ziua, pe afara si prin casa cand aveam treaba..se linistea si adormea cand vroia el..
pupici si linisteste-te ca altfel n-ai cum s-o ajuti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada, ce ii mai dai catalinei sa pape???

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

ieri am bagat prima data ficatelul si i-a placut, iar azi am dat legume cu ou fiert/ Maine tot ficatel.
Creau s aincep sa fac niste budincute care sa inlocuiasca din cand in cand iaurtul de seara.
In plus am mai bagat un bibe de 90 ml lapte seara pe la 7 ca urla de foame intre iaurt si masa de seara.
Parca s-a mai subtiat la bulanase...am masurat-o si are 70 cm si cam 8500 gr.

La voi cum e?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

noroc cu tine ca mi-am adus aminte ca i-am promis parca lui moulineta ca o cantaresc..are 8.2 kg in conditiile in care la 6 luni avea 8..deci putin..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

saluatre mamicute frumoase si bebici minunati!!!!...
noi cu pregatelile botezului...abia asteptam sa facem prima petrecere in cintea printesei noastre!!!!!
maine vin si neamurile romanesti...
sunt fff in urma cu "barfele" si nu cred ca am sanse sa va prind....
voiam sa ma plang un pic ...puiuta mea tot nu vrea legume.. am facut ce ne-a spus dr( 5 zile doar bibe) si tot degeaba cu a simtit in lingurita gustul a pus lacat la gurita si nu o mai deschide pt nimic in lume.....ce mi se pare ciudat e ca atunci cand ii dau in manuta pui fiert, morcov, ardei gras la "papa"...deci inseamna ca nu este neaparat gustul.... dr mi-a zis s-o las inca 20 de zile, dar de data asta sa ii dau ce ii place( fructe, cereale)...si ma gandeam sa incerc BLW (autodiversificare) partial..... poate asa imi v-a fi mai simplu si nici eu nu ma v-oi mai stresa ataty..macar isi alege ea ce vrea si ce ii place...
este cineva pe aici care a incercat si stie ceva despre BLW????....
incerc sa trag si eu cu okiu' in urma poate razbesc sa citesc ...macar un pic

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

a mea nu vroia nimic la lingurita, asa ca i le-am pus in bibe..am mers asa aproape o luna si pe urma treptat ii dadeam cu lingurita la inceput pana incepea sa maraie dupa care treceam iar la bibe..
acum papam aproape jumate din fructe la lingurita si toate legumele iaurt nu vrea, cred ca voi proceda la fel..il pun la inceput in bibe dupa care treptat trecem la lingurita..

Mergi la inceput