Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Roxy, lui Andrei i- am luat saun Graco, cu tava mobila, husa lavabila, spatar in tzashpe pozitii, sa se plieze ca sa ocupe loc putin in casa , sa se regleze pe inaltime etc.
Singura chestie la care nu m- am gandit a fost ca o sa vreau la un moment dat sa il pun cu noi la masa cu tot u scaun.
Si asa am constatat ca la maxim inalt nu mergea sa intre cu picioarele sub masa, ca era prea inalt, o pozitie mai jos, era prea jos.
Uitea asa la Maria am cumparat irect scaun de Ikea, ieftin si f practic, cu masa detasabila, insa daca as fi ales acum prima data, as i luat saun Stokke, cea mai una inventie in materie de scaun ptr copii.

Vis, e o placere sa iti admir omorile, de fiecare data.
Mada, sanatate puilor. Si Maria e cu muisori, azi ajung la circa sa vad ce ne da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
apar si eu, si raportez succes cu morcovi+pastarnac+LM, a papat azi vreo 40-50 ml din paharelul Avent (era chiar bun, s-a vazut ca i-a placut mai mult ca morcov simplu). A treia chestie vreau sa adaug dovlecel, si daca mai pot din cand in cand sa scot LM ptr piure - e delicios asa!
Madutza - sanatate multa Catalinei!
Yvyana - multa energie iti doresc. Imi imaginez ca e greu, si desi evident n-ai de ce sa te invinovatesti, te cred ca simti asa, si eu eram necajita pe mine ca mi se parea ca a 3a zi de masa n-a mers asa bine, dar bietul copil, are doar 6 luni... Eu il adorm ziua in mod constant pe Petru cu muzica, dansand cu el 2 melodii; apoi il pun in patut direct pe burtica, suzi si direct somn. Poate te ajuta? Ai grija sa nu bei cafea si nimic excitant, desi sunt sigura ca nu faci asta Mult mult succes! Dintii astia... Am auzit de niste chestii homeopate parca.
Strumphi, pai daca i-ai dat cereale inseamna ca ai inceput deja, bravo! Dar intr-adevar cica adevarata dive e cu lingurita, asa ca succes ptr WE! Si noi incepem fructele tot in WE.
Catank, ai vazut ca si pe prospectul de fier scrie sa-l dai cu masa, chiar amestecat cu suc de fructe, legume sau in biberon. Deci nu la distanta de masa. Eu ti-am zis, ii dau cu penultima lingurita de piure, apoi inca una simpla sa se duca gustul.

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada, ce ii mai dai catalinei sa pape???

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

ieri am bagat prima data ficatelul si i-a placut, iar azi am dat legume cu ou fiert/ Maine tot ficatel.
Creau s aincep sa fac niste budincute care sa inlocuiasca din cand in cand iaurtul de seara.
In plus am mai bagat un bibe de 90 ml lapte seara pe la 7 ca urla de foame intre iaurt si masa de seara.
Parca s-a mai subtiat la bulanase...am masurat-o si are 70 cm si cam 8500 gr.

La voi cum e?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

saluatre mamicute frumoase si bebici minunati!!!!...
noi cu pregatelile botezului...abia asteptam sa facem prima petrecere in cintea printesei noastre!!!!!
maine vin si neamurile romanesti...
sunt fff in urma cu "barfele" si nu cred ca am sanse sa va prind....
voiam sa ma plang un pic ...puiuta mea tot nu vrea legume.. am facut ce ne-a spus dr( 5 zile doar bibe) si tot degeaba cu a simtit in lingurita gustul a pus lacat la gurita si nu o mai deschide pt nimic in lume.....ce mi se pare ciudat e ca atunci cand ii dau in manuta pui fiert, morcov, ardei gras la "papa"...deci inseamna ca nu este neaparat gustul.... dr mi-a zis s-o las inca 20 de zile, dar de data asta sa ii dau ce ii place( fructe, cereale)...si ma gandeam sa incerc BLW (autodiversificare) partial..... poate asa imi v-a fi mai simplu si nici eu nu ma v-oi mai stresa ataty..macar isi alege ea ce vrea si ce ii place...
este cineva pe aici care a incercat si stie ceva despre BLW????....
incerc sa trag si eu cu okiu' in urma poate razbesc sa citesc ...macar un pic

Mergi la inceput

INTRABARI:
1- cele care da-ti bibe la puiuti...cate bibe bea puiutii?? cati ml???
2- care traba cu fierul?? noua dr nu ne-a dat nici un fel de vitamina-minerala de cand a venit barza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

blw? ce e asta Stefy?
nici Andrei nu i-a dat dr. fe(nici pediatrul din ro , nici cel din croatia)... Se da pt cei alaptati exclusiv la san pana la 5-6 luni, la ai nostrii nu e cazul ca isi iau din laptele praf.Sa sti ca si eu observ acealasi lucru la Andra cu fructele... se uita la cele intregi si ar vrea in guritza dar nu vrea pasat si am vazut ca-i plac mai mult legumele cand sunt facute la furculitza nu la blender., au gusturi de domnisoare nu de bebelusi

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

si cati ml... nu pot sa-ti spun depinde de multi factori

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

delia doamne fereste!!! nici nu se mai pune pb de inca un bebe!!! si NEGATIV inseamnca ca este NEGATIV , NUUUUU?????? trebuie sa ma gandesc serios la o metoda contracetiva...daca faceam cezariana imi legam trompele...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

mie imi pare asa rau ca n-am facut-o ca oricum am trei ceza deci bb ...am uter retrovers deci sterlet mai greu... pastile sa vedem....dar atunci numai la asta nu ne gandeam nici eu nici dr... eram cu grija sa fie bb in ordine

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

ma duc sa ma intind ca pap litere

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

blw? ce e asta Stefy?
nici Andrei nu i-a dat dr. fe(nici pediatrul din ro , nici cel din croatia)... Se da pt cei alaptati exclusiv la san pana la 5-6 luni, la ai nostrii nu e cazul ca isi iau din laptele praf.Sa sti ca si eu observ acealasi lucru la Andra cu fructele... se uita la cele intregi si ar vrea in guritza dar nu vrea pasat si am vazut ca-i plac mai mult legumele cand sunt facute la furculitza nu la blender., au gusturi de domnisoare nu de bebelusi

mami de fete frumoase:

http://en.wikipedia.org/wiki/Baby-led_weaning

Mergi la inceput