Gravidute&Mamici de IASI (128)
Raspunsuri - Pagina 12
Anilansa spune:
Buna dimineata
O cafelutza decofeinizata
maia...ajutor prmesc de la sot si mama mea, mai putin soacra care sta in aceeasi casa...dar si sotul si bunicii lucreaza deci nu prea au timp.... Mama mea ma ajutat cu mancarea, siropul din ceapa si nuci pt Darius si poate o sa vina sa ma ajute azi la curatenie...dar e in functie de servici.
Despre soacra, vine sta un pic, da sfaturi si pleaca... dar bineinteles ca nici Darius nu vrea sa plece de acasa...daca pleaca in 10 minute e acasa.
alynta27 spune:
Ani multa sanatate! Bine ca are cine sa te ajute!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anilansa Buna dimineata O cafelutza decofeinizata maia...ajutor prmesc de la sot si mama mea, mai putin soacra care sta in aceeasi casa...dar si sotul si bunicii lucreaza deci nu prea au timp.... Mama mea ma ajutat cu mancarea, siropul din ceapa si nuci pt Darius si poate o sa vina sa ma ajute azi la curatenie...dar e in functie de servici. Despre soacra, vine sta un pic, da sfaturi si pleaca... dar bineinteles ca nici Darius nu vrea sa plece de acasa...daca pleaca in 10 minute e acasa. Alina cu Darius Gabriel si Miruna Mihaela http://community.webshots.com/user/Anilansa |
multa sanatate si recuperare rapida!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
dr_anca spune:
Neata!
Suntem bine in zona Alina multumim de intrebare. Maine facem 26 de s sapt viitoare vreau sa merg la echo sa vedem cum creste bebe.
Mi-e groaza ca vine frigul si nu mai pot sa ma plimb in voie pe afara.
Sara prezinta varsat de vant si sta acasa cu bunica- - dar e o forma usoara fara febra cu vreo 15 bubite in total, ma bucur ca a facut acum macar scapa de-o grija.
Alina ce sa-ti urez sanatate la puiuti!
O zi frumoasa!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 25s+ cu
iulie 2008
Anilansa spune:
buna dimineata
slaba miscare pe aici
azi va servim miruna a facut o lunitza
noi suntem bine, Darius e de marti la gradinita, Miruna papa bine si suntem doar pe san, fara LP... e o scumpa, dar avem colici speram sa treaca mai repede ...
pe 8 noiembrie crestinam printesa
alynta27 spune:
Fain Alina! Sa va traiasca! E o dulce! E bine ca esti linistita, rau ca e colicoasa si bine ca mai vine mama ta sa te ajute!
POZE
Cum a aparut Printul!
maia23 spune:
Salutari si de la noi!
Ma bucur sa aud ca sunteti bine :)si la cat mai multe lunite Mirunei!
iulia-stefy spune:
Salutare!
Ani, sanatate multa.
Am intrat sa va salut. Mai citesc, dar nu mai apuc sa scriu... Si daca tot n-am mai intrat de ceva vreme imi e si greu, ca sunt in urma cu multe....
Sanatate la toti bolnaviorii si sa se faca bine repejor.
Dati pentru imunitate vitamina C, catina cu miere de albine, miere cu scortisoara si evitati cat pueti antibioticul, ca le face varza imunitatea....
kraluca spune:
dragi mamici de Iasi vin si eu cu o intrebare mai neobisnuita: a utilizat cineva ozonoterapia? in iasi este un singur cabinet unde se practica (Terapeutica - undeva pe bd Socola) si voiam sa vad ce pareri aveti despre acest domeniu.
25+
alynta27 spune:
Buna!
La multi ani, Mihaela si Gabriela!
Raluca nu stiu nimic de asta!
POZE
Cum a aparut Printul!