Gravidute&Mamici de IASI (128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maia23 spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri!
Bebemica ...conditiile care le descrii tu le-am avut si noi acum un an ...cu exceptia bailor...in care nu gaseai nici macar un bec sau un cui sa tina usa...dus cu apa rece...si tot asa . Ma bucur sa aud ca acum lasa pe oricine cu hainute de acasa, imi da speranta ca astfel sunt mai mici sansele de a lua ceva din spital
Cate zile ati fost internate?
Sanatate la bebelusi si crestere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebemica spune:

Noi am stat 5 zile pentru ca am ramas cu o cefalee urata dupa anestezie si am insistat la doctor sa ma mai tina 2 zile:D. Ca altfel dupa 3 zile iti dau drumul:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

am o dilema!!! iustin are 6 luni jumatate si nu spune nici o slaba, nimik, doar zambeste desi de o sapt nici asta nu mai facem in rest ce mai scoate sunete este knd plange si la fel de o sapt este f mofturos si plange des, mai ales seara la culcare cum il pun in patut cum incepe concertul( si o tine asha si cate 3 ore), de altfel plange si noaptea prin somn de 2-3ori pe noapte!in timpul zilei daca este in patut si fac imprudenta sa-i vb , incepe din nou concerul pana il iau!!! pt mine astea toate suntnoi si ingrijoratoare avand in vedere ca imi dormea noptile de la 9 seara pana dim la 7, se juca in patut cu jucariile si se amuza singur, si de plans f rar il auzeam!!!
am motive de ingrijorare sau is eu paranoica?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

am o dilema!!! iustin are 6 luni jumatate si nu spune nici o slaba, nimik, doar zambeste desi de o sapt nici asta nu mai facem in rest ce mai scoate sunete este knd plange si la fel de o sapt este f mofturos si plange des, mai ales seara la culcare cum il pun in patut cum incepe concertul( si o tine asha si cate 3 ore), de altfel plange si noaptea prin somn de 2-3ori pe noapte!in timpul zilei daca este in patut si fac imprudenta sa-i vb , incepe din nou concerul pana il iau!!! pt mine astea toate suntnoi si ingrijoratoare avand in vedere ca imi dormea noptile de la 9 seara pana dim la 7, se juca in patut cu jucariile si se amuza singur, si de plans f rar il auzeam!!!
am motive de ingrijorare sau is eu paranoica?

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

cand ii vorbesti se uita atent la tine?iti da semne ca te asculta?aveti contact vizual?
cate timp pe zi te joci cu el?ce jocuri aveti in grila??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

este atent cand ii vorbesc, nu ma pot plange ca este absent, knd ne jucam radem , daca il iua cu mine in bucatarie in carut kt fac mancare . isi arunca jucariile " voit" k sa i le ridic, ne jucam cu jucariile de plus, exersam sportul cu saniuta in varianta cu cadita, nu pot spune k ma joc 90% dintr-o zi cu el , k asi exagera dar nici nu-l neglijez!!1 profit de orele knd el doarme( se intampla sa doarma si care 2-3 ore dupa amiaza si inca 1-2 dimineatza dupa ce manaca si face o repriza de joaca in patut( mai bine spus de rontait)) si imi fac treana prin curte, sotul meu se chinuie in fiecare zi sa-l faca sa zica vreo silaba, d eorice fel, dar nimik, ce ma nedumereste ca mai degraba bolboroseste ceva knd vin alte persoan pe la noi!!!

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

este atent cand ii vorbesc, nu ma pot plange ca este absent, knd ne jucam radem , daca il iua cu mine in bucatarie in carut kt fac mancare . isi arunca jucariile " voit" k sa i le ridic, ne jucam cu jucariile de plus, exersam sportul cu saniuta in varianta cu cadita, nu pot spune k ma joc 90% dintr-o zi cu el , k asi exagera dar nici nu-l neglijez!!1 profit de orele knd el doarme( se intampla sa doarma si care 2-3 ore dupa amiaza si inca 1-2 dimineatza dupa ce manaca si face o repriza de joaca in patut( mai bine spus de rontait)) si imi fac treana prin curte, sotul meu se chinuie in fiecare zi sa-l faca sa zica vreo silaba, d eorice fel, dar nimik, ce ma nedumereste ca mai degraba bolboroseste ceva knd vin alte persoan pe la noi!!!

bebe strumph

bobocel de 6 luni

In legatura cu aruncatul jucariilor:este absolut normal ceea ce face el,chiar foarte bine as putea spune,desi pt parinti este enervant sa le ridice mereu acesta este modul lui de joaca momentan,ii place cauza-efect.
Nu ai cum sa te joci cu el incontinuu,doar sa ai servitoare cred ca e posibil.

Din ce spui tu Iustin nu face nimic neobisnuit,poate e un picut mai timid el cu voi,iar cu alte persoane capata incredere.

Multa rabdare iti doresc,astept sa scrii ca nu mai stii ce sa ii faci sa taca un pic

Mergi la inceput

Kmy si noi am avut astfel de episoade cu baietelul...si sunt absolut normale. De multe ori ziceam ca este plictisit de noi si reactioneaza la persoane noi . Cat despre silabe...cuvinte si restul, fiecare copil are propriul ritm . Baietelul nostru are 1 an si 8 luni si pana acum cateva saptamani nu zicea mai amult de 3-4 cuvinte....si in rest vorbea "pe limba lui" , iar acum a ajuns sa zica 2-3 cuvinte noi pe zi , multe din ele fiind cuvinte pe care noi incercam sa-l invatam de mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
mAIA BUN VEMIT!
Eu sunt cu copii de o sapt la ai mei. Sunt bucurosi cu bunicii si matusa. Bogdan e recenzor la Recensamant, asa ca vacanta de la GRADI NE-A NIMERIT NUMAI BINE! Va

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna

eu sunt zombi de 3 zile, Darius tuseste fff urat,de 3 zile stam acasa... el intr-o camera, fata in cealalta si eu ma impart in 2 ...

Mergi la inceput

Buna Alynta :) !
Offf...Any , tu nu ai pe nimeni sa te ajute? si noi suntem necajiti ca am racit si am facut si otita .Mie una mi-e tare greu cand ma gandesc ca urmeaza sa vina si bebe doi , mai ales cand vine vorba de raceli...si cum nu sunt rare in sezonul asta ....iarasi of of :(

Mergi la inceput