Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Multumesc fetelor, pentru cuvintele voastre frumoase!
Imi este mult mai bine acum cand mi-am spus of-ul care ma macina de luni intregi.
Sa de-a Domnul sa se termine totul cu bine, astazi, desi banuiam eu ceva am reusit sa aflu si de il suspecteaza pe baiat: boala Hodgkin. Reevaluarea ecografiei a arat un ficat gigantic cu un lob drept de 105 mm!
Cred ca luni facem biopsia, am inteles ca dureaza 10 zile, pana vine rezultatul. Nu mai zic nimic, ma las in voia sortii si cum o vrea Domnul.
Luiza, imi pare rau si imi cer scuze ca nu te-am mai sunat astazi, abia acum am ajuns acasa de la spital, iar Andrei era ff irascibil,iar eu aeriana dupa aflarea posibilului diagnostic, asa ca o lasam pe alta data. Noi mai ajungem in zona vineri pentru un ORL si eventual luni daca chirurgul este de acord cu analiza.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Vale nici nu stiu ce sa mai zic....,iti dai seama ca am dat o cautare pe google si-am amutit ,refuz sa cred ca poate fi o umbra din asa ceva!!!!
Te imbratisez cu toata prietenia!!!!Si nu uita:noi aici suntem una pentru cealalta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hai ma.
n-am cuvinte, refuz sa ma gandesc la tampenii pana nu se infirma chestia asta.

Vale, pana la urma ai luat leg cu doamna Badea?
tot la fundeni mai e si de Chiriac.
tinem legatura.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
Andrei Gabriel cel delicat de valentina_22
Andrei David de andreea_deea!
Sa aveti vieti minunate si sa va bucurati de ele din plin!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Of mai Vale, ce-o fi in sufletul tau.... !

Te imbratisez strans si astept alaturi de tine finalul ce fericit! Ca-i musai sa fie asa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Vale, un gand bun zboara spre voi si o ruga ca totul sa fie bine! si o sa fie, presimt!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Bai, care ati cobit mai, care? Ia pantalonii jos sa va dau o batuta ca pi la noi. Deci e cu putza. Francesca eventual data aviatoare... Acum sunt intr-o mare incurcatura. Pe langa faptul ca deja am cumparat o gramada de haine de fetita. Hihihi... Daca e baiat chiar nu-mi trebuie nimic, ca are totul de la Yanis. Numai ca nu stiu ce nume sa-i pun piciului. Mai am trei luni sa ma dumiresc ce si cum.
Si medicul meu mi-a spus de la inceput ca el vede baietel, nu fetita. Eu am vrut sa cred numai ce-mi convenea mie. Na ca pustiulica tot cum a vrut el a facut!
Deci bagati caruciorul bleu care este, ca se pare ca mi-s mama de baieti. Parca vad ca ajung soacra cu trei nurori...

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (24+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Acum tare mi-s curioasa cine pusese caruciorul albastru initial! Mama Omida, iesi de sub acoperire!
Sanatos sa fie, Annisio, restul nu mai conteaza.
Eu acum m-am fixat pe nume englezesti, tare mult imi plac Robin, Colin, Kirby. Si tare mult mi-ar fi placut ca numele de mijloc al Alexiei sa fie Georgiana, dar nu am convins sotul. Imi placea tare si Adela...Oricum, Alexia i se potriveste mai bine picei, e asa de incapatanata si cu o personalitate asa de puternica...Adela ar fi fost prea finut pt. ea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, uite ca scriu si din conferinta de la Timisoara. Dar greu. Ma bucur ca ai tinut pulsul, sincer as vrea uneori sa raspund si nu mai apuc. Dar un mic comentariu: poate nu e asa rau sa scrie cifrele. Cred ca e mult sa le ceri sa o faca singuri, dar sa incerce nu strica.

Nu e asa de rau daca ar vrea si i-ar face placere, dar nu e cazul. Mai mult mi se pare ca-i forteaza pe unii dintre ei...Daca ar incerca el si ar fi interesat, fireste ca i-as arata. Dar vine de la educatoare, nu de la copii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Sa stii ca nu mi se mai pare atat de relaxata treaba. Nu prea sunt de acord cu scrisul asta. Deja il invata sa-si scrie numele si au inceput si cu cifrele si mi-au spus ca Tudor il stie numai pe 1. eu chiar le-am zis ca mi se pare prea devreme.

Mai doamna cu pantofii rosii... banuiesc ca dezacordul tau viza o eventuala "obligativitate" in a invata sa scrie cifre/litere. Ca altfel io nu vad nimic rau in asta.

Fata mea scrie toate literele mari de tipar. Si toate cifrele... Si a inceput singura, copiindu-le de pe o rigla. Toata ziua ar sta doar cu creionul in mana (ca doar asta a luat si de pe tava )
La "polul" opus e mersul pe bicicleta... cand ii zic de ea imi raspunde cu o fata tare serioasa ca "e periculos sa mergi cu bicicleta"

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Tocmai am raspuns Roxanei. Ai intuit bine, vine din obligativitate. Daca ar vrea el, ar fi altceva, dar nu e cazul.
Bravo Ioanei! E o fetita isteata!
Tudo abia a primit bicicleta, de ziua lui si probabil abia la primavara ne apucam de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Yaia draga, doar e berbeaca veritabila cum altfel?!

Inca nu m-am obisnuit cu gandul ca e baietel... Am stat sase luni cu fata in suflet si acum trebuie sa reorganizez totul. Eu sunt mai inradacinata in ideile mele si imi ia ceva timp sa ma repliez pe nou. Ma descurc eu, nu-i bai. Dragut e ca acum toata lumea il asteapta pe bebe 3...

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (24+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput