Strugurasi Sept-Oct 2011-Haideti fetele!(118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

HAYAT AI PM

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 36+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

buna fetelor ..mi-a luat 2 ore sa citesc din urma de tot de unde ramasesem
felicitari fetelor care au nascut
eu sunt programata pe 10 la cezariana..hai lena ca vin si eu din urma
va pup si va citesc in continuare..imi sunt de folos mai tz informatiile voastre

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

de la ce varsta isi tin bebelusii singuri capsorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Hayat eu am incredere ca vei putea sa-ti alaptezi copilul. La odiseea unde am fost cand eram gravida cu Filip era o mama care a facut mastita, o forma urata. A ajuns la operatie, a suferit enorm. Dupa interventie i-a spus medicul ca nu va mai putea alapta niciodata la sanul respectiv. Dar mamica nu s-a lasat si dupa vreo 2 luni parca a inceput sa puna copilul la san si a ajuns sa alapteze din nou. Asadar se poate, dar numai mamica stie cat este de pregatita si cat de mult isi doreste. Eu iti urez numai bine si sa fii puternica si impacata, indiferent ce decizie iei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

May eu ma gandeam s-o pui la san mai devreme dar inainte sa-i dai supliment. Adik sa nu fie nici flamanda tare, dar nici satula ca atunci sigur nu mai suge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hayat., te rog sa nu iti mai faci mustrari de constiinta. mai bine e pentru bebe sa aiba o mama sanatoasa si nesuferinda.
poate sa arunce oricine cu rosii dar si alaptatul atunci cand este un chin, nu mai e in regula. avem totusi o limita a suportabilitatii. facem copii dar asta nu inseamna ca ne sacrificam asa orbeste pt ei.

merci de incurajari. eu mai incerc ca la mine nu mai e chin, e o joaca pe care sper s-o castig si sa fac dra incapatanata sa suga numai la san.
daca nu, pompele avent sa traiasca cat o fi.
oricum eu o voi intarca pe la 5 luni ca ma intorc la servici si nu am un servici usor incat sa stau prin bai sa ma mulg... 6 luni n-oi muri cu pompa daca pot.
deja am ajuns la performanta ca in 20 de min sa scot 100 ml

bujo, am incercat si asa. doarme ca valiza in gara. eventual mai linge tzatzica si atat. singura figura care a mers a fost dupa ce i-am dat portie redusa de bibe. ieri a mers ulciorul la apa de mai multe ori.
azi nimic, doar joaca.
sa vedem.

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

nanna, el acum papa 120 ml ziua, iar seara, dupa baita,e cam terminat,si ne chinuim cu el sa pape 120 ml,dar nu mai reusim,ca il ia somnul profund, deci cam 90 ml...nu stiu ucm il tine pana dimineata, da, LP papa el, cat despre baita, noi facem in fiecare seara, masaj, apoi baita,si eu folosesc johnoson, si ulei,si sampon, si spaun...si nu am avut nici o problema pana acum,stiu ca v-am tot auzit ca nu sunteti multumite de marca asta, eu le-am primit,si le folosesc cu succes

Lali..pai cum sunt io, ca sparg tot c eprind in mana...nu prea ma gandesc la bibe de sticla:)..deci ne mutam in alta parte?, noi deja am inceput aici primele 365 zile

Alayna, unele mamici au avut semne de travsliu cu zile inainte, eu nu, tot asteptam si eu, vineri am nascut, si sambata se implineau 40 de sapt...pur si simplu,vineri dim am avut sangerare,si asta a fost semnul,am fugit la dr, a zis ca incepe travaliul,eu nu am avut durere, abia peste cateva ore au inceput durerile, acuma depinde de la mamica la mamica,deci te paote lua idntr-o data, nu neaparat sa ai semne dinainte

Inutsa, foarte frumoasa povestea nasterii tale,foarte rapid si usor

Hayat, ai PM

Loredana, de la 8 sapt,asa scrie in carte...bebe al meu deja isi tine capul singur

in sfarsit, apropae am terminat de scris, de vreo 2 ore stau la calc, e fuga, pt ca Ayu e tare mancacios ,cred ca tre sa marim doza de LP de la 120 la 150...astazi noi am fost la doctor, i-a masurat caputul,corpul,are 55 cm,deci intr-o luna a crescut cu 3 cm, si cantareste 4,550 kg..adik a luat un kg,dr zice ca e foarte bine,fontanela ok, e un ranjit, insa ochisorul tot ne face probleme,incerc cu masaj,dar nu prea merge, nici nu prea sta el,nu gasesc nici eu cred momentul bun,osa merg la oftalmolog zilele astea sa vedem ce zic,edar mi-e teama de interventie,uff,paote sa maiasteptam? poate se dsefunda canalul asta pana la urma?

pooop fetele
Sei

Mergi la inceput

aaaa, si am uitat sa va mai spun ca, am pus toata sarcina 16 kg, in spital am lasat 10, dupa prima saptamana am mai dat jos un kg,si acum,am doua in plussssssss, nu prea inteleg,in loc sa slabesc,eu ce fac?/adevarul e ca mai tot timpul rontai..uff, si manac mai mutla cioco decat atunci cand eram gravi..dupa cat timp de la anstere pto sa ma apcu de vreo cura?dar nu asa drastica

Mergi la inceput

de Corivio stie cineva? am vazut ceza progr pe 3 sau 4 oct???//mi-a scapat mie si a nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

zubi si a mea isi ridica singura capsorul mai ales cand o tin la verticala pe umar insa nu pentru mult timp. eu ma intrebam cand o sa si-l tine calumea cat sa nu imi mai fac griji ca il scapa intr-o parte si-n alta.

ca sa vedeti ce nepriceputi au drept de parafa in ziua de azi. nu mai tin minte daca v-am povestit insa atunci cand am facut ecografia de sold Marei medicul mi-a zis ca are hernie ombilicala da nu intr-o forma grava - este necesar doar sa fie observata si ca sa nu ii leg nimic in jurul abdomentul copilului nici sa nu ii pun banuti pe buric pt ca s-a dovedit stiintific ca nu au nici un efect "terapiile" astea. am mai citit si eu pe ici pe colo si la fel am vazut ca medicii in strainatate nu mai practica treaba asta de ani de zile. buuuuuuun. ma duc ieri cu fata la doctorita de familie (cu specializare pe pediatrie!) si imi zice mvai mergeti acum la farmacie direct si cautati fetei o centura pt burticut si legati-o cu aia ca nu e bine asa. ce sa ii zic? ca e degeaba? din pacate nu am incredere in nimic din ce imi zice ea si categoric nu i-as da fetei vreun tratament prescris de ea. platesc la particular consultatie pediatrica si stiu o treaba, dar daca nu as avea bani pt particular?... in fine

P.S. ... observati ce vorbareata-s de vreo doua zile da? :))))

Mergi la inceput