Aspirante optimiste > 20 ani (719)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Da, am avut contacte in perioada asta. Sper sa fie sarcina, altfel nu imi explic de ce intarzie atat de mult.

Ah, si ce m-a pus pe ganduri: duminica noaptea, dupa ce am facut dragoste cu sotul meu, la vreo cateva minute, am avut niste dureri ingrozitoare jos, ma luase cu tremurat, ma albisem toata. Aveam impresia ca "m-a taiat cineva". M-am linistita abia spre dimineata, dupa ce am intrat in baie si am stat cateva minute in apa fierbinte. Nu puteam sa stau in picioare, nici in sezut, doar in pat "ghemuita". A2a zi am resimtit dureri toata ziua, dar nu asa de puternice, am avut si intepaturi in ovare.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Buna dimineata fetele.
Luci multumim de cafelutza, tare bine imi prinde.
Katy ma bucur ca esti mai bine.

Mbadaran, dar tu cand ai ovulat? Poate dr "crede" ca a vazut un SEU dar de fapt este ouztul fecundat care coboara in uter. Si el in momentul cand ca facut eco outzul abia era pe trompa.
Poate de asta nu ti-a zis nimic, ca mai asteapta sa vada daca coboara outzul in uter?

Interesant news mai aflu pe aici, nu stiam ca nu se da mierea la copii sub 2 ani.
Eu de cate ori am dat(la ordinul mamei lui, ca mierea e sanatoasa si zaharul nu). Si nu a fost probleme cu el.
Miky hai revino cat mai curand cu raspunsul de ce nu se poate mierea la copii sub 2ani?

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Deny mierea la copii sub 2 ani nu se administreaza deoarece acestia sunt sensibili la anumite microorganisme care se pot dezvolta in miere si care produc boli grave (adultii sunt imuni)anumite substante din compozitia acesteia pot provoca botulism. Deasemenea pentru ei mierea este toxica si poate da si alergi ca in cazul capsunilor... sotul mai mi-a zis ca incepand cu varsta de 2 ani se da treptat cate 2 lingurite pe zi si se creste doza cu fiecare an... nici noi adulti nu trebuie sa mancam mai mult de 100g de miere pe zi in concluzie mierea este foarte eficienta si sanatoasa in doze mici.

Edit: pana sa il cunosc pe sotul meu mancam cu fratele meu si un borcan de miere pe zi, acum ca stau cu ea in casa nici nu mai ma apropii de ea ar trebui macar dimineata sa luam cate 2 lingurite de miere pe stomacul gol in felul acesta este foarte sanatoasa.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Multumesc pt raspuns Miky

MeAlex esti mai bine acuma?
Sper ca totusi e bebe.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

pentru fetele interesate de miere am gasit site-ul asta

http://www.proapicultura.ro/apiterapie/mierea.html

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mbadaran, pe langa ce au spus fetele aici, mai e ceva: nu inteleg de ce sa dea Duphaston daca suspecteaza sarcina extrauterina?? Ca sa se fixeze mai bine? E aiurea...Sigur e SEU? Mie imi mai scria sarcina incipienta si parca si prescurta cumva dar nu mai stiu...Poate asta a vrut sa scrie...am auzit multe intamplari cu medici, dar chiar sa ignore o banuiala de extrauterina si sa iti mai dea si tratament sa se fixeze mai bine...asta e prea de tot...

Sunt mai bine, Deny, aproape mi-a trecut de tot...dar ma doare capul de foame si nu stiu ce sa mananc...mananc paine si atat, mi-e frica sa mananc altceva. Si eu sper sa fie bebe! O sa mai fac zilele astea un test.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_r2005

deci: ciclu trebuia sami vina pe data de 27 sept.nu mia venit, am facut pe data de 20. cam asta e si nu stiu daca nu e cumva prea repede sa fac un test.e data de 6 nu stiu ce sa fac sper din tot sufletu sa fie cemi doresc da parca mie frica.simtome nu am adik doar atata ca urinez f des in rest nik.luni am avut ceva dureri de spate la serviciu si ma simteam obosita dar cateodata cred ca mi se par toate lucrurile astea din dorinta de a fi insarcinata.sper sami fac curaj sa ma duc azi sami iau un test

Hmm, nu prea stiu ce sa zic de facut cu 7 zile inainte de posibila z1...cred ca sanse de sunt doar daca ai ovulatie tarzie. Ia un test, ar trebui sa fie concludent. Daca e sarcina ar avea 7+9 = 16 zile.

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Mealex si daca nu a fost toxiinfectie si a dat bebe primul semn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Luciana, a fost rau de tot, n-am avut in viata mea asa ceva...nu puteam sta in picioare, simteam o presiune f mare in stomac...nu mai dau detalii, dar intelegeti voi ce "prestam" eu ieri...Ar fi f bine sa fie asa.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mbadaran

Da, am avut contacte in perioada asta. Sper sa fie sarcina, altfel nu imi explic de ce intarzie atat de mult.

Ah, si ce m-a pus pe ganduri: duminica noaptea, dupa ce am facut dragoste cu sotul meu, la vreo cateva minute, am avut niste dureri ingrozitoare jos, ma luase cu tremurat, ma albisem toata. Aveam impresia ca "m-a taiat cineva". M-am linistita abia spre dimineata, dupa ce am intrat in baie si am stat cateva minute in apa fierbinte. Nu puteam sa stau in picioare, nici in sezut, doar in pat "ghemuita". A2a zi am resimtit dureri toata ziua, dar nu asa de puternice, am avut si intepaturi in ovare.

Daca exista o sarcina, pentru binele ei, exclude baile fierbinti !

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Mai fetelor acum sunt eu in ceata Ce naiba poate fi cu mine , acum ma uitam pe grafic si sunt zi 8 si am inca spotting , eu care in zi 5 eram gata cu tot tacamul

Mergi la inceput